בכר והחבר'ה- צוות לעניין
Re: בכר והחבר'ה- צוות לעניין
גם אם קבהא לא היה עושה את הטעות הזאת היינו מקבלים בראש.. עזבו שטויות.
מה אתה רוצה מזריהן? נכנס בגארבג׳ למשחק מת... מה אתה נטפל אליו?הפועלעולה כתב: אתה בטוח במה שאתה אומר? כי זריהן היה חילוף שני ואני לא רואה שום דבר משתנה למרות רצף תיקו מביך בטרנר ו-120 דקות ביזיוניות בגביע.
ברור שבכר אשם בזה. כי לא חשב על זה שאין לו קשר באמצע בדיעבד. זה חירב לנו עונה.The red one כתב: אפשר לא לפזר את הסיסמאות האלה. בכר עשה את אותה טעות עם קבהא במשחק מול קריית שמונה.
במשחק כזה אתה חייב לעלות עם 3 בקישור. עם מי תעלה? רק קבהא יש לך. הוא עלה עם הכלים שיש לו.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
חבל שויתרנו על איינבינדר.אלדר כתב: ברור שבכר אשם בזה. כי לא חשב על זה שאין לו קשר באמצע בדיעבד. זה חירב לנו עונה.
במשחק כזה אתה חייב לעלות עם 3 בקישור. עם מי תעלה? רק קבהא יש לך.
לא היה השחקן הכי טוב אבל נתן 200 אחוז מעצמו תמיד.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- drorhalperin
- Title: קרייזי-רד
בני אדם עושים טעויות,כולנו בני אדם. סומך עליו ועל כל המערכת שתהיה הפקת לקחים, זכרון קצר יש לאנשים
זה קורה למאמנים הטובים בעולם.
זה ילמד אותו לקח.
עונה ראשונה אחרי 6 שנים מוצלחות שהוא חווה כישלון.
מכשלונות לומדים והוא ילמד.
זה ילמד אותו לקח.
עונה ראשונה אחרי 6 שנים מוצלחות שהוא חווה כישלון.
מכשלונות לומדים והוא ילמד.
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
הכל מתחיל בזה שקבוצה בונים ביולי ולא בספטמבר, משם הכל כדור שלג.
מה אייבינדר מה?? כפרה עליך שחרר ממני אין לי סבלנותדר אדום בנשמה כתב: חבל שויתרנו על איינבינדר.
לא היה השחקן הכי טוב אבל נתן 200 אחוז מעצמו תמיד.
קבוצה מתכננים בינואר, מיישמים חלק בינואר וחלק במאי וביוני יש קבוצה שמתחילה להתאמן.זה מה שיקרה גם אצלנו.
ועכשיו ינואר בפתח , לאן הולכים מכאן ?
אני חושב שצריך להביא קשר אמצע נוסף ולהתחיל לבנות סגל של 15 שחקנים שירוצו קבוע עד סיום העונה ועל הדרך להתחיל לתחנן את העונה הבאה בראש , לסמן שחקנים לחיזוק (וכמובן הכי חשוב שאוגו ישאר).
אני חושב שצריך להביא קשר אמצע נוסף ולהתחיל לבנות סגל של 15 שחקנים שירוצו קבוע עד סיום העונה ועל הדרך להתחיל לתחנן את העונה הבאה בראש , לסמן שחקנים לחיזוק (וכמובן הכי חשוב שאוגו ישאר).
הבעיה היא כרגע בקישר ובהגנה ומשם צריך להתחיל כבר בינואר
האמת שגם עם איינבינדר עונה קודמת הקישור שלנו היה מזעזע כמעט כל העונה. ואני מאוד אוהב אותו.הראל כתב:לפחות אם איבינדר היה , היה מישהו שעושה גליצים
לצערי, הבעיה העיקרית היא שבכר לא מצליח כבר הרבה זמן לגרום לנו להראות כמו קבוצה.
והבעיה המדאיגה היא שזה נראה כאילו שהוא לא יודע מה צריך לעשות כדי לעשות את זה.
לא מביא אף אחד לפני שאני משחרר לפחות 5 שחקנים.הראל כתב:ועכשיו ינואר בפתח , לאן הולכים מכאן ?
שחרר ואז תביא קשר.