לא הבנתי, אתה כאילו חושב שהחוזים של ממן, בן בסט ועזרא פשוט ייעלמו?Totti כתב: כמן החוזים של ממן, בבסט ועזרא...ועוד נשאר עם עודף לירדן שועה.
ואם מישהו מפנטז פה על עוד 4 מיליון יורו שייצאו בינואר הוא כנראה הוזה.
לא הבנתי, אתה כאילו חושב שהחוזים של ממן, בן בסט ועזרא פשוט ייעלמו?Totti כתב: כמן החוזים של ממן, בבסט ועזרא...ועוד נשאר עם עודף לירדן שועה.
אני בהחלט חושב שלפחות לגבי עזרא וממן, יהיה מי שיקלוט (חוגג).elia כתב: לא הבנתי, אתה כאילו חושב שהחוזים של ממן, בן בסט ועזרא פשוט ייעלמו?
ואם מישהו מפנטז פה על עוד 4 מיליון יורו שייצאו בינואר הוא כנראה הוזה.
ועלי מוחמד ישחק בחינם?Totti כתב: כמן החוזים של ממן, בבסט ועזרא...ועוד נשאר עם עודף לירדן שועה.
נו אח שלי, עוד פעם נחזור לשיחת הברוטו של הישראלים? חפרנו בזה מספיק.bs war כתב:
ועלי מוחמד ישחק בחינם?
אפילו אם אני מקצין ששלושתם מקבלים 300 אלף דולר כ"א (והם לא), רק ההעברה שלו תעלה יותר מסך החוזים שלהם
איך בדיוק? מרוויח 500 אלף נטו?Totti כתב: נו אח שלי, עוד פעם נחזור לשיחת הברוטו של הישראלים? חפרנו בזה מספיק.
השכר של בבסט עולה על מיליון אירו לעונה, אתה מעכל?
bs war כתב:
איך בדיוק? מרוויח 500 אלף נטו?
זה השכר של שהר אולי
אבל זה לא נכון להסתכל על זה ככה.Totti כתב:
צודק, חישבתי לא נכון. בבסט מרוויח כמדומני למעלה מ-300 אלף אירו נטו לעונה, כפול 3 שנים.
הברוטו של החוזה שלו קרוב שמונה מאות אלף אירו בעונה.
בקיצור, בטוטל לא טעיתי, בבסט, עזרא וממן מכסים את מוחמד...כולל סכום העברה.
עסקת מוחמד+שכר תגיע ל-3 מיליון אירו נניח?
תחבר את הברוטו של כולם כפול אורכי החוזה ותראה באיזו סכומים מדובר.
נכון, יצטרכו להביא מחליפים. אבל להחזיק שחקן 20 בסגל על 300 אלף אירו בחוזה ארוך? לא ולא.ForeverRed כתב: אבל זה לא נכון להסתכל על זה ככה.
לבבסט יצטרכו להביא מחליף.
לעזרא יצטרכו להביא מחליף.
כנראה שגם לממן.
כל זה כשהקבוצה גם ככה בבור תקציבי בעקבות ההדחה המוקדמת מאירופה.
לא נראה לי מציאותי כרגע.
עם הרעיון הכללי אני מסכים בהחלט.Totti כתב:
נכון, יצטרכו להביא מחליפים. אבל להחזיק שחקן 20 בסגל על 300 אלף אירו בחוזה ארוך? לא ולא.
מתישהו, מודל מכבי והפייר פליי יצטרך להיות מופעל פה. אפשר לראות ניצנים בעצם השיתוף של אליאס ובני נתן.
בקיצור, בשורה התחתונה, יש צורך לדלל בינוניים ולהעמיס איכות, בחישוב ארוך טווח, זה יעיל וכלכלי יותר.
לא אכנס לעומקי העומקים, זו חפירת עולמות.
הסיפור עם חיימוב?Sir Alex Ferguson כתב:השנה מהבחינה הזאת יש שקט מוחלט