נייג'ל האסלביינק
Re: נייג'ל האסלביינק
חסר עוד שחקן שיתן קילומטרז ועבודה שחורה חוץ מאוגו וסאבו לא יעזור מה נגיד ואיזה פתרונות נחפש.
החוסר מזל שלנו עם ההחמצות המזעזעות של האסלביינק שווה למזל שלנו שלא נגמר 3-0.
החוסר מזל שלנו עם ההחמצות המזעזעות של האסלביינק שווה למזל שלנו שלא נגמר 3-0.
היה חייב להיות מוחלף היום הרבה יותר מוקדם, קצת ספסל לא יזיק לו.
צריך להיות עיקרון קבע, או נייג’ל או מליקסון בספסל.delta7 כתב:היה חייב להיות מוחלף היום הרבה יותר מוקדם, קצת ספסל לא יזיק לו.
אמצע של 3 שחקנים גברים ולא עפיפונים ששמים ז** על הקבוצה וחושבים רק על עצמם.
אנחנו כל כך איכותיים מבחינת סגל שזה פחות משנה מי פותח ויותר משנה איזה שיטה וכמה נהיה מאוזנים מבחינת עמדות .
נו, תן 3 שמותTN9 כתב:
אמצע של 3 שחקנים גברים ולא עפיפונים ששמים ז** על הקבוצה וחושבים רק על עצמם.
סאבוbs war כתב:
נו, תן 3 שמות
קבהה אוגו ,אוחנה שחוזר נכנס לעניינים ולרוטציה איתם.
עוד אופציה זה לשחק שלושה בלמים:
קורהוט צדק אלחמיד טהא/קבהה אלו/ביטון
סאבו אוגו
מליקסון/האסלביינק
סבע סהר
נערך לאחרונה על ידי TN9 ב 27 אוקטובר 2018, 22:36, נערך פעם 1 בסך הכל.
לדעתי נייג׳ל צריך לרדת לספסל.
אולי זה יעשה לו טוב.
אולי זה יעשה לו טוב.
טוב בוא נירגע עם זיוני השכל.
הפועל בש כבר שנתיים לא משחקת עם 3 קשרי אמצע ואין שום סיבה בליגה החלשה הזאת לשחק במערך כזה ולדכא את היצר.
נייג'ל זה חתיכת שחקן ואני חותך את 2 הביצים שלי אם עוד חודשיים אתם לא בוכים שהוא לא פותח בהרכב בגלל שהוא מוצהב/פצוע.
לוקח לו זמן להיכנס לעיניינים,להכיר את השחקנים שהוא משחק איתם והוא עוד יעשה כאן שמות.
בכלל,אני לא אוהב את כל ההתאבדות ההמונית כאן.
אם השופט השרמוטה הזה מאשר את השער החוקי ונותן פנדל אחד לא שניים,זה היה נגמר בשישייה.
אותי הרגיזו דברים אחרים במשחק,אבל תהיו רגועים ובטוחים שיש לנו סגל הכי טוב בליגה.
יכול להיות שהשנה לא ניקח אליפות,תרחיש די סביר,אבל יש כאם סגל מצויין לשנים קדימה,פה שחקן,שניים ואחרי העונה הזאת יכולה להיות עוד שושלת יפה.
הפועל בש כבר שנתיים לא משחקת עם 3 קשרי אמצע ואין שום סיבה בליגה החלשה הזאת לשחק במערך כזה ולדכא את היצר.
נייג'ל זה חתיכת שחקן ואני חותך את 2 הביצים שלי אם עוד חודשיים אתם לא בוכים שהוא לא פותח בהרכב בגלל שהוא מוצהב/פצוע.
לוקח לו זמן להיכנס לעיניינים,להכיר את השחקנים שהוא משחק איתם והוא עוד יעשה כאן שמות.
אם השופט השרמוטה הזה מאשר את השער החוקי ונותן פנדל אחד לא שניים,זה היה נגמר בשישייה.
אותי הרגיזו דברים אחרים במשחק,אבל תהיו רגועים ובטוחים שיש לנו סגל הכי טוב בליגה.
יכול להיות שהשנה לא ניקח אליפות,תרחיש די סביר,אבל יש כאם סגל מצויין לשנים קדימה,פה שחקן,שניים ואחרי העונה הזאת יכולה להיות עוד שושלת יפה.
מכבי תל אביב העונה בדרך הנכונה בזכות שיש לה מאמן שמשחק בדיוק לפי העיקרון הזה, יש להם שם אמצע של גלזר פרץ וגולסה שדואג לקבוצה יציבה מאוד,לא תמיד מרשימה,אבל יציבה וזה הדבר הכי חשוב בשביל להביא אליפיות.אדום זקן כתב:טוב בוא נירגע עם זיוני השכל.
לא אומר שנייגל לא שחקן,אתה צודק שיש לו פוטנציאל להיות הג’וקר שלנו אבל כרגע זה לא נראה שיש קבוצה.
במשחק האחרון ובהרבה אחרים העונה מכבי פתחה רק עם פרץ וגולסהTN9 כתב: מכבי תל אביב העונה בדרך הנכונה בזכות שיש לה מאמן שמשחק בדיוק לפי העיקרון הזה, יש להם שם אמצע של גלזר פרץ וגולסה שדואג לקבוצה יציבה מאוד,לא תמיד מרשימה,אבל יציבה וזה הדבר הכי חשוב בשביל להביא אליפיות.
לא אומר שנייגל לא שחקן,אתה צודק שיש לו פוטנציאל להיות הג’וקר שלנו אבל כרגע זה לא נראה שיש קבוצה.
מכבי תל אביב מעניינת לי כרגע את הקצה.TN9 כתב: מכבי תל אביב העונה בדרך הנכונה בזכות שיש לה מאמן שמשחק בדיוק לפי העיקרון הזה, יש להם שם אמצע של גלזר פרץ וגולסה שדואג לקבוצה יציבה מאוד,לא תמיד מרשימה,אבל יציבה וזה הדבר הכי חשוב בשביל להביא אליפיות.
אתה מדבר איתי על מערך ואני מדבר איתך על דברים אחרים כגון:תיאום,מנטליות וכו..
מכבי נתניה זו קבוצה בינונית מינוס עם הגנה אחת הגרועות בליגה.
רביעייה של סבע,נייגל,שהר ומליקסון אמורה לגמור עיניינים בלי יותר מדי בעיות.
זה לא קרה כי אנחנו מתעסקים כל היום במכבי ואם אנחנו לא מבקיעים עד דקה 60 מתחילה ההיפקרות והפאניקה,כולם עולים,כולם אנוכיים,זה לא מתאים לנו.
אתה ראית את המשחק היום ?אדום זקן כתב: מכבי תל אביב מעניינת לי כרגע את הקצה.
אתה מדבר איתי על מערך ואני מדבר איתך על דברים אחרים כגון:תיאום,מנטליות וכו..
מכבי נתניה זו קבוצה בינונית מינוס עם הגנה אחת הגרועות בליגה.
רביעייה של סבע,נייגל,שהר ומליקסון אמורה לגמור עיניינים בלי יותר מדי בעיות.
זה לא קרה כי אנחנו מתעסקים כל היום במכבי ואם אנחנו לא מבקיעים עד דקה 60 מתחילה ההיפקרות והפאניקה,כולם עולים,כולם אנוכיים,זה לא מתאים לנו.
אחי זה לא יציב שיטה כזאת אני אומר לך בוודאות,משחק אחד את יכול לנצח 5:0 משחק אחר אתה תפסיד 2:0 ,ואני לא מקבל את המשפט ״ליגת הפח הזאת״ שאומרים ,בדיוק בגלל זלזול כזה מאבדים אליפות. לקחנו 2 אליפויות בזכות האגרסיביות,הכישרון ותוך כדי וזה שלא ספגנו הרבה,את האליפות האחרונה לקחנו בדם בזכות שחקנים שגם אם לא היה להם יכולת גבוהה נתנו את טיפת הדם האחרונה שלהם במגרש (כנל ממן שהיה בין השחקנים שנתנו קילומטרז גבוה בכל משחק שלהם)..
הייתי במשחק היום.TN9 כתב:
אתה ראית את המשחק היום ?
אחי זה לא יציב שיטה כזאת אני אומר לך בוודאות,משחק אחד את יכול לנצח 5:0 משחק אחר אתה תפסיד 2:0 ,ואני לא מקבל את המשפט ״ליגת הפח הזאת״ שאומרים ,בדיוק בגלל זלזול כזה מאבדים אליפות. לקחנו 2 אליפויות בזכות האגרסיביות והכישרון ותוך כדי וזה שלא ספגנו הרבה,את האליפות האחרונה לקחנו בדם בזכות שחקנים שגם אם לא היה להם יכולת גבוהה נתנו את טיפת הדם האחרונה שלהם במגרש (כנל ממן שהיה בין השחקנים שנתנו קילומטרז גבוה בכל משחק שלהם)..
ואחזור ואומר שהלחץ משתק אותנו ואין קשר לשיטה כזאת או אחרת.
מחצית ראשונה די טובה שלנו,הנעת כדור טובה,חילופי מסירות,החמצות,שער חוקי שנפסל ופנדל שלא ניתן.
מחצית שנייה הלחץ דיבר ותוסיף לזה את חילופי הפאניקה של בכר וזו התוצאה.
לא ברור איך דווקא בקריית שמונה חילק כדורים כל הזמן ועכשיו הוא מתעקש להתקדם לבד ורוב הזמן מאבד.
צריך להתאפס ולהוריד פאניקה. אולי אם יעלה כחילוף ישחק בלי לחץ.
צריך להתאפס ולהוריד פאניקה. אולי אם יעלה כחילוף ישחק בלי לחץ.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

כל מילהאדום זקן כתב:טוב בוא נירגע עם זיוני השכל.
מסכים מאוד, גם אני לא מודאג לגביו.אדום זקן כתב:טוב בוא נירגע עם זיוני השכל.
אבל לא סותר שלהוריד אותו לספסל זה בסדר גמור ויכול אפילו לעשות לו טוב.
חושב שכחילוף הוא יכול להיות שובר שיוויון במצב של 0-0 בדקה 60 וככה הוא יקנה את המקום שלו בהרכב ואת הביטחון מחדש.