פשוט טיפשיםSir Alex Ferguson כתב:דיברתי אתמול עם מישהו שנפגש עם אוגו במשחק של קבוצת הכדורסל, אוגו אומר שהציעו לו הארכה של שנה באותו כסף שמרוויח היום, אוגו פגוע, אומר שהוא לא הגיע הקיץ לקבוצה, משחק כאן כבר שנים, מוכיח את עצמו כל שנה, שזה הפרנסה שלו ושזה אולי החוזה האחרון שלו ולדעתו מגיע לו שדרוג.
ג'ון אוגו
Re: ג'ון אוגו
- ForeverRed
היה ברור שהאמירה של אסי לגבי אוגו במסיבת העיתונאים היא סוג של גניבת דעת.
חבל.
חבל.
טיפשותSir Alex Ferguson כתב:דיברתי אתמול עם מישהו שנפגש עם אוגו במשחק של קבוצת הכדורסל, אוגו אומר שהציעו לו הארכה של שנה באותו כסף שמרוויח היום, אוגו פגוע, אומר שהוא לא הגיע הקיץ לקבוצה, משחק כאן כבר שנים, מוכיח את עצמו כל שנה, שזה הפרנסה שלו ושזה אולי החוזה האחרון שלו ולדעתו מגיע לו שדרוג.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
פשכצקי גונב לך את הסקופ עוד 3..2..1Sir Alex Ferguson כתב:דיברתי אתמול עם מישהו שנפגש עם אוגו במשחק של קבוצת הכדורסל, אוגו אומר שהציעו לו הארכה של שנה באותו כסף שמרוויח היום, אוגו פגוע, אומר שהוא לא הגיע הקיץ לקבוצה, משחק כאן כבר שנים, מוכיח את עצמו כל שנה, שזה הפרנסה שלו ושזה אולי החוזה האחרון שלו ולדעתו מגיע לו שדרוג.
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
ראיתי שוסרמיליה התחילו בקמפיין, אבל במקום להתמקד בהנהלה הם דווקא מנסים לפנות לאוגו. שמישהו יגיד להם שקמפיין זה מבורך אבל צריך להתמקד בהנהלה...Red Temple כתב:זמן לקמפיין #ogu30stayed
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
קמפיינים אולי עוזרים לשחקן שרוצה לעזוב להתחרט אבל לא משנים דעה של הנהלה.Sir Alex Ferguson כתב: ראיתי שוסרמיליה התחילו בקמפיין, אבל במקום להתמקד בהנהלה הם דווקא מנסים לפנות לאוגו. שמישהו יגיד להם שקמפיין זה מבורך אבל צריך להתמקד בהנהלה...
אוגו בינואר שחקן חופשי וזאת תיהיה חותמת עגומה לעונה הזאת
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
אני גם יכול להיפגש מחר עם ג'ון והוא יחשוף בפני את כל תהליכי המו"מ?Sir Alex Ferguson כתב:דיברתי אתמול עם מישהו שנפגש עם אוגו במשחק של קבוצת הכדורסל, אוגו אומר שהציעו לו הארכה של שנה באותו כסף שמרוויח היום, אוגו פגוע, אומר שהוא לא הגיע הקיץ לקבוצה, משחק כאן כבר שנים, מוכיח את עצמו כל שנה, שזה הפרנסה שלו ושזה אולי החוזה האחרון שלו ולדעתו מגיע לו שדרוג.
לא מבין את הקטע הזה, לא מאמין לזה ובטח לא תופס צד באופן ברור כמו חלקכם.
לכל דבר יש את מורכבויות וזה לא שחור או לבן.
מסכים שהמועדון חייב לעשות המון כדי להשאיר את ג'ון, אבל לא הכל כל כך טריוויאלי כמו שזה נראה
- Red Temple
- Title: קרייזי-רד
היחיד שבא לעבוד !
- ForeverRed
טיפת מזל והמשקוף שלו בדקה ה-94 הופך לשער והקבוצה יוצאת לדרך חדשה.
נכון שהכל נראה רע, אבל הכדורגל כל כך הפכפך. רק טיפת מזל אנחנו צריכים.
גם את זה אין לנו.
גם את זה אין לנו.
קצת הגזמת אבל בהחלט אחד הבודדים ששמר על היכולת משנה שעברהRed Temple כתב:היחיד שבא לעבוד !
- yanivnew91
אמונה והמזל עוד יתהפך לטובתנוForeverRed כתב:טיפת מזל והמשקוף שלו בדקה ה-94 הופך לשער והקבוצה יוצאת לדרך חדשה.
גם את זה אין לנו.
היליד ששומר על יציבות והכי טוב מבין כולם.
ועדיין לא נתפס איך רוצים להציע לו חוזה רק לעונה אחת כאילו ימצאו פה עוד שנתיים משהו טוב יותר.
ועדיין לא נתפס איך רוצים להציע לו חוזה רק לעונה אחת כאילו ימצאו פה עוד שנתיים משהו טוב יותר.
בורכנו.
אני לא מצליח להבין מדוע גם אותו מנסים בכוח לשלוח למקום אחר...
אם יש שחקן שגם בימים הקשים האלו מצדיק כל יורו שמקבל זה ג'ון.
בעיית מיסוי עאלק, אפשר לחשוב שלא היו משלמים יותר לישראלי שהיה נותן חצי מהתפוקה שלו.
בעיית מיסוי עאלק, אפשר לחשוב שלא היו משלמים יותר לישראלי שהיה נותן חצי מהתפוקה שלו.
נערך לאחרונה על ידי delta7 ב 01 אוקטובר 2018, 23:31, נערך פעם 1 בסך הכל.
או משלמים 1.5 מיליון יורו על פרוספקט שנתן עונה טובה ברעננה.delta7 כתב:בורכנו.
לא שזה רע, ככה גדלים ומהווים תחרות. אבל כדי להוות תחרות טובה יותר - קודם צריך להשקיע את הכסף במשהו מוכח. זה היה נכון גם עבור טוני בזמנו. הגיע לו שנבזבז עליו קודם.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.