ג'ון אוגו

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
oranu
Title: קרייזי-רד

Re: ג'ון אוגו

שליחה על ידי oranu »

eitam כתב:נכנסתי לפורום של האובססיבית ה-12 כי סיקרן אותי מה חושבים עליו. יש את אלה שחושבים שכדאי להביא (מעט) ויש את אלה שחושבים שהצמד חמד פרץ את גלזר, קשרי הנבחרת המהוללים עולים עליו בכל קנה מידה. עכשיו אני שואל ברצינות, קשר נבחרת ניגריה לעומת שני קשרים שלא קרעו זוג שרוכים בנבחרת הגרועה בתבל. קשר שהחזיק קישור של אלופה 3 שנים לעומת שני קשרים שעונה שעברה בילו על הספסל בעיקר או בקישור הפרוץ בליגה (נתניה). מה עובר עליכם מתנשאים צהובים? הרי אם אוגו פוגש את פרץ וגלזר בסימטה חשוכה שניהם חוזרים הביתה בהריון.... על מה את מדברים? תשתחוו כשאתם אומרים את השם שלו כושיליראבק!
זה!
גון אוגו צריך לסיים פה קריירה, גון אוגו צריך לקבל הארכה לשנתיים לפחות בחוזה קצת יותר גבוה מהחוזה הקיים שלו, הוא הוכיח שמגיע לו.
אני אתאכזב מאוד אם זה לא יקרה, מקווה שההצעה שמדברים שהציעו לו היא הצעה משופרת מההצעה האחרונה שהייתה כי אני לא רואה אותו חותם לעוד עונה אחת באותו שכר.

בתוך תוכי אני חושב שזה חלק ממשא ומתן ובסוף אוגו יחתום פה לעוד שנתיים עם העלאה קטנה בשכר (משהו כמו 10%).
גם הוא מבין את מה שקורה ורואה את התהליך שהמועדון עובר בקיצוץ שכר השחקנים, אם לא יהיו לו הצעות מפתות על המדף לדעתע הוא יחתום, אם כן? נפספס אותו וחבל שכך כי הוא שווה גם יותר ממה שמציעים לו לדעתי.

סמל אישי של משתמש
ניב

שליחה על ידי ניב »

חייב לומר שאני נהנה לראות את הקמפיין שמתפתח אט אט להשארתו,
לרוב אני סקפטי באשר למידת ההצלחה האפשרית של דברים מסוג זה,

אבל אני חושב שדווקא על שחקן כמו ג'ון שהוא טיפוס סופר רגיש (עם כמה שזה נשמע מוזר) זה יכול להשפיע, אהבה אין סופית מהקהל לצד הצעה הוגנת מהקבוצה עשויים להשאיר אותו כאן לדעתי.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
סניור

שליחה על ידי סניור »

ניב כתב:חייב לומר שאני נהנה לראות את הקמפיין שמתפתח אט אט להשארתו,
לרוב אני סקפטי באשר למידת ההצלחה האפשרית של דברים מסוג זה,

אבל אני חושב שדווקא על שחקן כמו ג'ון שהוא טיפוס סופר רגיש (עם כמה שזה נשמע מוזר) זה יכול להשפיע, אהבה אין סופית מהקהל לצד הצעה הוגנת מהקבוצה עשויים להשאיר אותו כאן לדעתי.
לחלוטין מזדהה עם התחושה.
בחור כלכך רגיש שמקבל כזו אהבה - זה חייב להיות מוצלח.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

והוא ומנדז׳ק שנה הבאה בחיפה יהיו כוח משמעותי, ביחד הם יחזירו את חיפה להיות פקטור במירוץ לאליפות.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

Sir Alex Ferguson כתב:והוא ומנדז׳ק שנה הבאה בחיפה יהיו כוח משמעותי, ביחד הם יחזירו את חיפה להיות פקטור במירוץ לאליפות.
לפני שבועיים פמפמת על אתונה. "בדרך ליוון... כבר שותה אוזו...קנה בוזוקי"

הבנו, נקסט.

נאמר בריש גלי, "הצענו לו חוזה", לי כאוהד, זה מספיק.
נערך לאחרונה על ידי Totti ב 22 ספטמבר 2018, 21:01, נערך פעם 1 בסך הכל.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

Sir Alex Ferguson כתב:והוא ומנדז׳ק שנה הבאה בחיפה יהיו כוח משמעותי, ביחד הם יחזירו את חיפה להיות פקטור במירוץ לאליפות.
במקום ששניהם יהיו אצלנו עוד העונה :דופק את הראש בקיר:
תמונה

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

שחר לא קונה שחקנים, יוון זה בינואר במכירה כדי למנוע ממנו ללכת בקיץ לחיפה.

אוזן כבר כתב כאן שהציעו לו חוזה, אותו שכר (300 אלף יורו) לעוד עונה בלבד, סלח לי אבל זה הצעה שמראה לג׳ון את הדלת החוצה.

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

Sir Alex Ferguson כתב:שחר לא קונה שחקנים, יוון זה בינואר במכירה כדי למנוע ממנו ללכת בקיץ לחיפה.

אוזן כבר כתב כאן שהציעו לו חוזה, אותו שכר (300 אלף יורו) לעוד עונה בלבד, סלח לי אבל זה הצעה שמראה לג׳ון את הדלת החוצה.
אז למה שהיוונים לא יקחו אותו בסוף העונה בחינם?
הם יציעו לו חוזה נמוך ממכבי חיפה?

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

שמעון א כתב: אז למה שהיוונים לא יקחו אותו בסוף העונה בחינם?
הם יציעו לו חוזה נמוך ממכבי חיפה?
אם מכבי חיפה יחליטו ללכת עליו בכל הכח (החלוץ ההולנדי ומדנז׳ק מרוויחים אצלם 600 אלף יורו לעונה) אז יכול להיות שיציעו לו הצעה יפה פלוס לא יצטרך לעזוב את ישראל אחרי שהתאקלם כאן.
כולנו שמענו על העניין ביוון, אני יודע בוודאות שחיפה מפנטזת עליו כבר הרבה זמן, אוזן סיפר לנו על מה המועדון מציע, החשבון פשוט, מקווה שהקהל יתעורר לקמפיין אמיתי אחרת אנחנו נחזור לכאן ונבכה על הטעות הכי גדולה שלנו בתקופת בכר.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

Sir Alex Ferguson כתב: אם מכבי חיפה יחליטו ללכת עליו בכל הכח (החלוץ ההולנדי ומדנז׳ק מרוויחים אצלם 600 אלף יורו לעונה) אז יכול להיות שיציעו לו הצעה יפה פלוס לא יצטרך לעזוב את ישראל אחרי שהתאקלם כאן.
כולנו שמענו על העניין ביוון, אני יודע בוודאות שחיפה מפנטזת עליו כבר הרבה זמן, אוזן סיפר לנו על מה המועדון מציע, החשבון פשוט, מקווה שהקהל יתעורר לקמפיין אמיתי אחרת אנחנו נחזור לכאן ונבכה על הטעות הכי גדולה שלנו בתקופת בכר.
לקראמר ומנג׳ק אין מיסוי ישראלי.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

לרמי גרשון יש ומרוויח את אותם סכומים.
גם 400 או 500 אלף זה שדרוג לעומת השכר אצלנו.
בכל מקרה למכבי חיפה יש את האמצעים אם יחליטו שהוא שובר שיווין הם יתנו הצעה יפה.
אנחנו כקהל צריכים להשפיע וללחוץ כמה שניתן כדי ששני הצדדים יפגשו איפה שהוא באמצע וג׳ון יישאר.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

ראיתי ש.ח, לא ייאמן איזו עבודה הוא עשה נגד בני יהודה ובכלל מתחילת העונה.
אני לא סובל את וסרמיליה ושאר דפי האוהדים אבל הקמפיין שהם מריצים מבורך, אני לא חושב שיש סיכוי שהוא ישאר אבל אם איכשהו זה יקרה זה יהיה מדהים.

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

גם אני לא אוהב את הקמפיינים האלה , אבל עכשיו זה זועק לשמיים .

אחרי שטוני עזב בשקט כזה , אי אפשר לתת לעוד כוכב ענק בליגה שלנו שהוא מעל כולם גם לעזוב .
צריך לנער את ראשי המועדון , וכמו כל הפוסטים שהיו על דודזאדה ברגע שרק היו שמועות שיבוא אז צריך גם קמפיין יותר עוצמתי סטייל החזרה של מליקסו.
תמונה

סמל אישי של משתמש
Red Temple

שליחה על ידי Red Temple »

זמן לקמפיין #ogu30stayed

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

דיברתי אתמול עם מישהו שנפגש עם אוגו במשחק של קבוצת הכדורסל, אוגו אומר שהציעו לו הארכה של שנה באותו כסף שמרוויח היום, אוגו פגוע, אומר שהוא לא הגיע הקיץ לקבוצה, משחק כאן כבר שנים, מוכיח את עצמו כל שנה, שזה הפרנסה שלו ושזה אולי החוזה האחרון שלו ולדעתו מגיע לו שדרוג.

שלח תגובה