זה!eitam כתב:נכנסתי לפורום של האובססיבית ה-12 כי סיקרן אותי מה חושבים עליו. יש את אלה שחושבים שכדאי להביא (מעט) ויש את אלה שחושבים שהצמד חמד פרץ את גלזר, קשרי הנבחרת המהוללים עולים עליו בכל קנה מידה. עכשיו אני שואל ברצינות, קשר נבחרת ניגריה לעומת שני קשרים שלא קרעו זוג שרוכים בנבחרת הגרועה בתבל. קשר שהחזיק קישור של אלופה 3 שנים לעומת שני קשרים שעונה שעברה בילו על הספסל בעיקר או בקישור הפרוץ בליגה (נתניה). מה עובר עליכם מתנשאים צהובים? הרי אם אוגו פוגש את פרץ וגלזר בסימטה חשוכה שניהם חוזרים הביתה בהריון.... על מה את מדברים? תשתחוו כשאתם אומרים את השם שלו כושיליראבק!
גון אוגו צריך לסיים פה קריירה, גון אוגו צריך לקבל הארכה לשנתיים לפחות בחוזה קצת יותר גבוה מהחוזה הקיים שלו, הוא הוכיח שמגיע לו.
אני אתאכזב מאוד אם זה לא יקרה, מקווה שההצעה שמדברים שהציעו לו היא הצעה משופרת מההצעה האחרונה שהייתה כי אני לא רואה אותו חותם לעוד עונה אחת באותו שכר.
בתוך תוכי אני חושב שזה חלק ממשא ומתן ובסוף אוגו יחתום פה לעוד שנתיים עם העלאה קטנה בשכר (משהו כמו 10%).
גם הוא מבין את מה שקורה ורואה את התהליך שהמועדון עובר בקיצוץ שכר השחקנים, אם לא יהיו לו הצעות מפתות על המדף לדעתע הוא יחתום, אם כן? נפספס אותו וחבל שכך כי הוא שווה גם יותר ממה שמציעים לו לדעתי.