ג'ון אוגו

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

Re: ג'ון אוגו

שליחה על ידי הפועלעולה »

לא צריך להגזים, יש לו מספיק ביקוש.
מניח שילך לטורקיה ויקבל חוזה שמן. בדומה לטוני, מגיע לו.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

הפועלעולה כתב:לא צריך להגזים, יש לו מספיק ביקוש.
מניח שילך לטורקיה ויקבל חוזה שמן. בדומה לטוני, מגיע לו.
יודע מידיעה אישית שמכבי חיפה רוצים אותו כבר הרבה שנים. לדעתי הולכים להציע לו משכורת יפה מאוד, לא פחות יפה ממה שיציע לו ביוון.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
ניב

שליחה על ידי ניב »

Sir Alex Ferguson כתב:לאור ההתנהלות שלנו בקיץ, השאלה היחידה היא איפה יחתום רשמית בינואר, במכבי חיפה או במכבי תל אביב...
אחי אין לך אפור? רק שחור או לבן?
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה

שליחה על ידי הפועלעולה »

שימשיכו לרצות. אין לו מה לחפש בחיפה די אל תעשה צחוק. הוא וטוני שחקנים שהם 200 רמות מעל הליגה הזאת והביקוש ודרישות השכר בהתאם.
מניח שנראה אותו או באתונה או טורקיה. אם לא יחפש רק חוזה שמן, הוא אפילו יוכל למצוא קבוצת תחתית באחת מהליגות הטובות בעולם.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

ניב כתב: אחי אין לך אפור? רק שחור או לבן?
בעניין טוני ואוגו אין.
מחדל שהגיעו לשנת חוזה.
מחדל שטוני נמכר במחיר של דור אלו.
מחדל שאוגו רוצה להאריך חוזה לכמה שנים ודווקא אצלנו עושים שרירים.
ובגלל שאני יודע כמה דברים לגבי שניהם אני כותב מחדל כי את שניהם היה אפשר להשאיר כאן אם היינו פועלים בזמן (את אוגו עדין אפשר להשאיר אבל זה בסדר, עדיף לחכות בינואר כשנצטרך להילחם עם קבוצות עשירות מאיתנו וחלקם גם אטרקטיביות מקצועית מאיתנו).
לגבי נושאים שאני לא מכיר אני מאוד סבלני (וכולם ראו את זה הקיץ), לגבי נושאים שאני מכיר, חלקם באופן אישי, אני הרבה פחות סבלני.

סמל אישי של משתמש
נתי
Title: The Joker
יצירת קשר:

שליחה על ידי נתי »

Sir Alex Ferguson כתב: בעניין טוני ואוגו אין.
מחדל שהגיעו לשנת חוזה.
ובגלל שאני יודע כמה דברים לגבי שניהם אני כותב מחדל כי את שניהם היה אפשר להשאיר כאן אם היינו פועלים בזמן (את אוגו עדין אפשר להשאיר אבל זה בסדר, עדיף לחכות בינואר כשנצטרך להילחם עם קבוצות עשירות מאיתנו וחלקם גם אטרקטיביות מקצועית מאיתנו).
לגבי נושאים שאני לא מכיר אני מאוד סבלני (וכולם ראו את זה הקיץ), לגבי נושאים שאני מכיר, חלקם באופן אישי, אני הרבה פחות סבלני.
במקרה הזה אני חייב להסכים עם משה.
לא הגיוני ששני הסופרסטארים שלך מגיעים לשנת חוזה.
ועוד עושים פוזות על לחדש.
מיסוי לא מיסוי, אנחנו מוציאים הרבה יותר כסף על החתמות של שחקנים בינוניים במקרה הטוב, במקום לשמר את הקיים.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

Sir Alex Ferguson כתב: בעניין טוני ואוגו אין.
מחדל שהגיעו לשנת חוזה.

אז אם אתה כזה בוטא אז לך עד הסוף ותספר מה אתה יודע.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

נתי כתב: במקרה הזה אני חייב להסכים עם משה.
לא הגיוני ששני הסופרסטארים שלך מגיעים לשנת חוזה.
ועוד עושים פוזות על לחדש.
מיסוי לא מיסוי, אנחנו מוציאים הרבה יותר כסף על החתמות של שחקנים בינוניים במקרה הטוב, במקום לשמר את הקיים.
די עם החיק ניוז הזה. טוני לא הגיע לשנת חוזה. טוני נמכר כבר שנה שעברה בקיץ. זה נאמר בצורה הברורה שהוא הסכים להישאר לקמפיין באירופה תמורת שחרור בסכום סביר בינואר. זה היה או לשחרר אותו ביולי שעבר לסין במחיר גבוה או לקחת סיכון בשביל ליגת האלופות במחיר של שחרור במחיר מצחיק לאחר מכן.

אבל למה להתבלבל אם אפשר להמשיך ולעשות צחוק מאנשים רציניים?
באר שבע ניסתה להאריך חוזה לטוני כבר במהלך העונה העונה השנייה. אולי לא הציעה לו מספיק על זה אפשר להתווכח אבל בהחלט הציעו לו שדרוג משמעותי. גם אני יכול להיות גבר כמו אחרים ולהגיד שאני יודע.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
נתי
יצירת קשר:

שליחה על ידי נתי »

גדי כתב:
די עם החיק ניוז הזה. טוני לא הגיע לשנת חוזה. טוני נמכר כבר שנה שעברה בקיץ. זה נאמר בצורה הברורה שהוא הסכים להישאר לקמפיין באירופה תמורת שחרור בסכום סביר בינואר. זה היה או לשחרר אותו ביולי שעבר לסין במחיר גבוה או לקחת סיכון בשביל ליגת האלופות במחיר של שחרור במחיר מצחיק לאחר מכן.

אבל למה להתבלבל אם אפשר להמשיך ולעשות צחוק מאנשים רציניים?
באר שבע ניסתה להאריך חוזה לטוני כבר במהלך העונה העונה השנייה. אולי לא הציעה לו מספיק על זה אפשר להתווכח אבל בהחלט הציעו לו שדרוג משמעותי. גם אני יכול להיות גבר כמו אחרים ולהגיד שאני יודע.
גדי איש יקר, מכיר אותך טוב מאוד ויודע עד כמה אתה נאמן לקבוצה וכך גם אני.
אך יש להיות נאמן ויש להיות עיוור.
זה נראה לך הגיוני שאוגו עדיין לא חתום? ולפי מה שאני יודע לא מדובר פה על שדרוג גדול מדי.
למה מתקמצנים על שחקנים מוכחים? למה לא חודש לטוני החוזה לפני שנתיים? לטנגו צריך שניים. כששחקן מרגיש שלא עושים בשבילו ובאים לקראתו ברור שלא ירצה להשאר פה, במיוחד שני שחקנים בעלי תרומה כל כך גדולה למועדון.
אם טוני ביקש 600k הוא היה צריך לקבל, ושלא יספרו לי סיפורים.
את הכסף הזה שכביכול חסכו הולכים לשלם בריבית דריבית עד שניפול על זר טוב ומשמעותי בסדר גודל הזה.
זה שאוגו עדיין לא חתום זה לא פחות ממחדל, וכמו שכתבתי בנושא ״היכונו לדעיכה״ מדובר בזחיחות ובהתנשאות מצד המועדון, שקצת איבד את הדרך. הוא יורק למי שהביא אותו עד הלום בפנים, והקארמה אוי הקארמה, היא מתחילה להכות חזרה.
נערך לאחרונה על ידי נתי ב 02 ספטמבר 2018, 14:03, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

גדי כתב:

אז אם אתה כזה בוטא אז לך עד הסוף ותספר מה אתה יודע.
אני יודע מידיעה אישית שגם אוגו וגם טוני רצו להאריך חוזה בקיץ שעבר (לפני ההצעה שטוני קיבל מסין), בסכומים ריאליים לחלוטין (בסכומים שקוואנקה ופקהארט הרוויחו) ואצלנו העדיפו למשוך אותם כי התאים להנהלה הסכומים הנמוכים שהרוויחו. וגם העלתי את זה בפני אותם גורמים כשהם קיבלו את הבשורה שהגישו הצעה רשמית מסין על טוני (היו לידי כשזה קרה, אפשר היה לראות עליהם שהם הבינו באותו רגע שכללי המשחק השתנו).
אם תקרא את הדברים שאוזן כותב (מניח שגם הוא קיבל אותם ישירות מאותו גורם בכיר בהנהלה), תבין שאם אוגו עדין יש רצון של השחקן להאריך חוזה ואצלנו מעוניינים לתקופה קצרה יותר בסכומים נמוכים יותר.

כותב שוב, העובדה שטוני וג'ון הגיעו לשנת חוזה הוא מחדל מתמשך. הם ביקשו (במקרה של ג'ון עדין מבקשים) סכומים שהם ריאליים לחלוטין לתרומה שלהם. גם טוני כפי שכולנו ראינו לא עבר לחוזה של מיליונים בטורקיה. את טוני איבדנו בשנה שעברה כשלא הארכנו לו חוזה וכשהגיעה ההצעה מסין. את אוגו אנחנו אולי נאבד בקרוב, יש מצב שכבר עכשיו יסכם בקבוצה אחרת ויודיע על זה רשמית בינואר או לחילופין שבינואר נאלץ למכור אותו בכמעט חינם כמו עם טוני בגלל שיחזיק בהצעות לקיץ שלא נוכל להתחרות בהם.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה

שליחה על ידי הפועלעולה »

הסכומים שהם מבקשים הם ריאלים ומוצדקים אבל אי אפשר להתעלם מהמיסוי...

סמל אישי של משתמש
hb7
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי hb7 »

הבחור הזה זה הרבה מעבר לכדורגל מי שלא הבין את זה עד עכשו לא יבין אף פעם

סמל אישי של משתמש
hb7
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי hb7 »

הבחור הזה זה הרבה מעבר לכדורגל מי שלא הבין את זה עד עכשו לא יבין אף פעם

סמל אישי של משתמש
נתי
יצירת קשר:

שליחה על ידי נתי »

hb7 כתב:הבחור הזה זה הרבה מעבר לכדורגל מי שלא הבין את זה עד עכשו לא יבין אף פעם
מרגש.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

אם לא יאריכו לו את החוזה בעוד שנתיים בנוסף לשנה הנוכחית ולא יעלו לו א השכר והוא יעזוב זה יהיה מחדל אמיתי.
שחקן ענק.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

שלח תגובה