כל הכבודאריאל2 כתב: הבנתי כי אני רגיל לפייק ניוז של עיתונאים

כל הכבודאריאל2 כתב: הבנתי כי אני רגיל לפייק ניוז של עיתונאים
חח תאמת ניסיתי להוכיח משהו, ואתה ההוכחה שהצלחתי:)אסי, דגים כתב:
אהלן יוני הללי מה נשמע. מגיע לך אלי זינו
שמח לעזור במאמץ האקדמיzivmay כתב:
חח תאמת ניסיתי להוכיח משהו, ואתה ההוכחה שהצלחתי:)
+1oranu כתב:מצטער אדום זקן בדרך כלל אני איתך ויש הרבה במה שאתה כותב.
אבל אם סיפור אוגו עוד לא נסגר לפה או לפה ויש לנו סיכוי לעורר את המועדון שיחתימו אותו מידית אז צריכים לעשות את זה.
הוא רוצה להישאר, אפשר להשאיר אותו ובסכומים ששחקנים ישראלים שממוסים מלא החל מהיום הראשון שלהם כאן מקבלים.
אז חלאס, נמאס לי לסתום את הפה ולהסתכל מהצד איך הקבוצה שלי מתפרקת כי לקברניטים עלו 3 אליפויות היישר לגזע המוח.
ההצעה של המועדון לגון אוגו עומדת על 300k (מה שהוא מקבל היום) לעוד עונה אחת בלבד, זה נכון ליום שישי בצהריים ועל זה אני חותם לך, כל מי שיגיד לך משהו אחר הוא שקרן.
אם זה לא להראות לזר הכי מחובר למועדון ולקהל בהיסטוריה של המועדון הזה את הדרך החוצה אני לא יודע מה כן.
יאללה כוסרבק ערס נשבר הז**, צריך להעיר את ההנהלה ומהר מצידי קמפיינים בכל הרשת ולא מעניין אותי מה יהיו ההשלכות.
גון אוגו הוא קשר אחורי הכי טוב בליגה והכי קרוב לסמל שיש לנו על המגרש אחרי מליקסון.
במועדון צריכים להאריך לו חוזה אתמול, לא מחר ואם הם עדיין מבולבלים מהסטירות שאכלו בקיץ הגיע הזמן להעיר אותם.
בוקר טוב קברניטים יקרים, עונת 2018/2019 נפתחת היום ואוגו לא האריך עדיין חוזה וזה אך ורק באשמתכם,תתעוררו.
אני לא חושב שהמועדון לא היה מספיק חכם לראות תתמונה הגדולה, אלא חשב שאפשר לקחת סיכון.אלדר כתב: זה בדיוק מה שאני מסביר ולמה זה מעצבן...
זו חכמה בדיעבד שלנו, כי רק היום אנחנו מבינים את התמונה הגדולה.
אף אחד מהקהל לא האמין שלא יחתימו את וואקמה/אוגו בגלל עניין מיסוי.
הרי אם במועדון חושבים קדימה ומבינים שעניין המיסוי הוא בעיה ולא עלית לאלופות, אפשרי למכור. לעשות קופה ולהתחיל מחזוריות חדשה כבר אז עם הרבה כסף בכיס ויכולת להנחית זר בהרבה כסף
האם יש לאדוני מקורות או שזו הנפצה?BaRdA10 כתב:כפי שציינתי בעבר, אוגו קרוב לסיכום ביוון
קהבא יחליפו.
תיכף יספרו לך שזה בכלל שיר של דרייק.oranu כתב:לא מכיר הצעה שיש לאוגו על הפרק, ניזון משמועות בדיוק כמוכם.
מה שאני כן יודע ומכיר זה שהפועל ב"ש הציעה לגון חוזה לעוד עונה אחת בלבד תחת אותם תנאים שיש לו בחוזה היום (300k לעונה).
זה לא מספיק ולא יספיק והוא צודק ב 1000 אחוז שהוא לא חותם, מקווה שישדרגו את ההצעה ויחתימו אותו לשנתיים שלוש בהקדם האפשרי.