הפועל באר שבע- אפועל ניקוסיה, חמישי, 20:00, טרנר
Re: הפועל באר שבע- אפועל ניקוסיה, חמישי, 20:00, טרנר
יש מצב שהמצב הבטחוני הולך לעשות לנו בלגאן מחר עם המשחק?
- The red one
נראה איך יעבור הלילה...
מאז משחק הנפל בזאגרב, בכר נראה עצבני/טעון בכל מסיבות העיתונאים שהיו. נראה שהוא מתאפק לא להתפוצץ מעצבים.
כאילו בא לו לזרוק את המיקרופון על הכתבים. בדר"כ הוא די "קול" גם בתקופות לא טובות.
שמתם לב לזה? או שזה אני מדמיין?
כאילו בא לו לזרוק את המיקרופון על הכתבים. בדר"כ הוא די "קול" גם בתקופות לא טובות.
שמתי לב רק למלא קמטים ושקיות. שיבקש מאלונה בוטוקס
שמתי לב. בכר מזיע. כנראה יש לחצים שאנחנו לא יודעים. או מוגזמים ביותר מצד הקהל/תקשורתשמעון א כתב:מאז משחק הנפל בזאגרב, בכר נראה עצבני/טעון בכל מסיבות העיתונאים שהיו. נראה שהוא מתאפק לא להתפוצץ מעצבים.
הגיע הזמן לשחרר ביקורות ולתמוך כדי להפוך את הקערה.
אין מה לעשות. עשו טעויות וצריך לדעת להתמודד.
נותרו מאות בודדות של כרטיסים למשחק בכל היציעים כולל יציעי כסף (ולא כולל הצפוני). כמה עשרות בכל שער
פחות אחדdor69 כתב:נותרו מאות בודדות של כרטיסים למשחק בכל היציעים כולל יציעי כסף (ולא כולל הצפוני). כמה עשרות בכל שער
מצג שווא, להערכתי יש הרבה יותר מקום ממה שאתה רואה באתר של שפע.dor69 כתב:נותרו מאות בודדות של כרטיסים למשחק בכל היציעים כולל יציעי כסף (ולא כולל הצפוני). כמה עשרות בכל שער
שים לב שגם במערבי וגם במזרחי בכל היציעים, כל החלקים שנמצאים בצדדים כביכול מכורים
ויש כרטיסים רק במרכז היציעים, ברור שיש רצון למכור קודם את הכרטיסים האלה ורק לאחר מכן
להפשיר את המדדים. לא חושב שנעבור את ה-10,000 צופים היום, זה צריך להיות איתות למועדון
ולא לקהל.
אם כך האיתות צריך להיות למועדון ולקהל גם יחדאריק כתב:
מצג שווא, להערכתי יש הרבה יותר מקום ממה שאתה רואה באתר של שפע.
שים לב שגם במערבי וגם במזרחי בכל היציעים, כל החלקים שנמצאים בצדדים כביכול מכורים
ויש כרטיסים רק במרכז היציעים, ברור שיש רצון למכור קודם את הכרטיסים האלה ורק לאחר מכן
להפשיר את המדדים. לא חושב שנעבור את ה-10,000 צופים היום, זה צריך להיות איתות למועדון
ולא לקהל.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
בול.אריק כתב:
מצג שווא, להערכתי יש הרבה יותר מקום ממה שאתה רואה באתר של שפע.
ולא לקהל.
ה''נותרו מס' מצומצם של כרטיסים'' באדום בוהק זה טריק עם זקן. אבל למרות זאת אני מאמין שנעבור את ה-10k.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- The red one
אם למשחק היום יגיעו פחות ממה שהגיעו לזאגרב אז כל ההסברים על מחיר וכאלה לא רלוונטיים כל כך, לא ככה?
אני לא חושב שיגיעו היום פחות מ-10,200.
רק מחיר, זו הסיבה היחידה.The red one כתב:אם למשחק היום יגיעו פחות ממה שהגיעו לזאגרב אז כל ההסברים על מחיר וכאלה לא רלוונטיים כל כך, לא ככה?
- The red one
אבל אם באמת יגיעו היום פחות מאשר לפני שבוע, איך הגיוני שמשחק לא רלוונטי באותו מחיר מביא אליו יותר אנשים ממשחק רלוונטי באותו מחיר?nir767676 כתב: רק מחיר, זו הסיבה היחידה.
כי זה נוח לחשוב את זה, אנחנו בסדר אנחנו לא הבעיהThe red one כתב: אבל אם באמת יגיעו היום פחות מאשר לפני שבוע, איך הגיוני שמשחק לא רלוונטי באותו מחיר מביא אליו יותר אנשים ממשחק רלוונטי באותו מחיר?
לא מבין את כל ההיסטריה שטרנר לא יהיה מלא.
אפשר לחשוב שכל המגרשים במוקדמות מלאים עם אווירת אטרף.
מדינה חופשית ומי שלא בא זה הכי סבבה ואני לא שופט אותו. קיץ, הרבה הוצאות וכל מי שהוא לא אוליגרך צריך להחליט על מה הוא מוותר. יש מי שיוותר על טרנר ויש מי שיוותר על סוף שבוע באילת או ברודוס.
מבין גם את המועדון. אתה מוריד פעם אחת את המחיר ואחר כך זה נתפס כבסיס.
שנה שעברה שילמתי עבורי ועבור הילדים שלי קרוב ל200 שקל לכרטיס למשחק מאפן נגד לוגאנו וישבנו בסוג של כלוב בפינת האצטדיון.
אפשר לחשוב שכל המגרשים במוקדמות מלאים עם אווירת אטרף.
מדינה חופשית ומי שלא בא זה הכי סבבה ואני לא שופט אותו. קיץ, הרבה הוצאות וכל מי שהוא לא אוליגרך צריך להחליט על מה הוא מוותר. יש מי שיוותר על טרנר ויש מי שיוותר על סוף שבוע באילת או ברודוס.
מבין גם את המועדון. אתה מוריד פעם אחת את המחיר ואחר כך זה נתפס כבסיס.
שנה שעברה שילמתי עבורי ועבור הילדים שלי קרוב ל200 שקל לכרטיס למשחק מאפן נגד לוגאנו וישבנו בסוג של כלוב בפינת האצטדיון.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה