ז׳וליין סטו
Re: סטו חתם לשנתיים, ויטור הוקפא
קיץ נוראי
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
יהיה מעניין לראות אותו כמגן ימני במקום ביטון הפצוע...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
אוי ויי זמירSir Alex Ferguson כתב:יהיה מעניין לראות אותו כמגן ימני במקום ביטון הפצוע...
וואלה לא כ"כ האמתSir Alex Ferguson כתב:יהיה מעניין לראות אותו כמגן ימני במקום ביטון הפצוע...
אשכרהmaxkid22 כתב: וואלה לא כ"כ האמת
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
זה התפקיד שנטען שהוא הכי טוב בו.maxkid22 כתב: וואלה לא כ"כ האמת
נראה מה הוא שווה. אם הוא טוב ומחליטים להשאיר אותו אפשר לשחרר את אלו.
החזרה שלו להגנה איטית להחריד, אם הוא ימצא את עצמו מצטרף להתקפה, שחקן הכנף שלו יהיה פנוי לגמרי וייאלץ את הבלם לצאת אליו ולהשאיר את צדק להתמודד לבד, וכולנו יודעים איך זה ייגמר...אריאל2 כתב: זה התפקיד שנטען שהוא הכי טוב בו.
נראה מה הוא שווה. אם הוא טוב ומחליטים להשאיר אותו אפשר לשחרר את אלו.
לאור מה שכתבת הייתי שואל אז מה הוא עושה פה, אבל אמנע מלפתוח את הדיון הזה מחדש.maxkid22 כתב: החזרה שלו להגנה איטית להחריד, אם הוא ימצא את עצמו מצטרף להתקפה, שחקן הכנף שלו יהיה פנוי לגמרי וייאלץ את הבלם לצאת אליו ולהשאיר את צדק להתמודד לבד, וכולנו יודעים איך זה ייגמר...
נראה לי שאפילו גם בקבוצה לא יודעים לענות על זה כבר ובגלל זה ראה את המשחק מהספסל בטרנר...אריאל2 כתב: לאור מה שכתבת הייתי שואל אז מה הוא עושה פה, אבל אמנע מלפתוח את הדיון הזה מחדש.
- ForeverRed
הדבר היחיד שיעניין לראות אותו זה חוזר למקום שהוא בא ממנו.
80 אחוז שנצפה במקרה אסנטיס השני, במשחק מול ניקוסיה. אחרי זה הוא יועף.
אני בספק גדול אם ייחתך כעת בלי קשר מה יקרה, להערכתי יישאר לפחות עד ינואר.zivmay כתב:80 אחוז שנצפה במקרה אסנטיס השני, במשחק מול ניקוסיה. אחרי זה הוא יועף.
מקואנקה התייאשתי סופית רק בינואר, נראה לי שלסטו אפשר לתת הזדמנות יותר משני משחקים
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
לא התייאשת מקוואנקה כי ידעת שאיפשהו מסתתר בבחור כוכב כדורגל, הרי הוא שיחק בבארסה ודריבלים נגד ריאל וסרטונים ביוטיוב- אז האמנת שעוד רגע זה מתפרץ.אסי, דגים כתב:מקואנקה התייאשתי סופית רק בינואר, נראה לי שלסטו אפשר לתת הזדמנות יותר משני משחקים
סטו לא מקפיץ 4 בשמאל.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
נכון, ועדיין, 2 משחקים זה מעט מדי לגבש דעהTotti כתב: לא התייאשת מקוואנקה כי ידעת שאיפשהו מסתתר בבחור כוכב כדורגל, הרי הוא שיחק בבארסה ודריבלים נגד ריאל וסרטונים ביוטיוב- אז האמנת שעוד רגע זה מתפרץ.
סטו לא מקפיץ 4 בשמאל.
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;