שיר צדק
Re: שיר צדק
200 איבודי כדור היום. 197 מתוכם מסירות על 40 מטר אלכסונית למליקסון.
חייב להפסיק עם זה.
בכל מקרה, אני אוהב אותו ומאמין שהוא יחזור לעצמו בקרוב. עברה עליו תקופה קשה.
חייב להפסיק עם זה.
בכל מקרה, אני אוהב אותו ומאמין שהוא יחזור לעצמו בקרוב. עברה עליו תקופה קשה.
דווקא נתן כמה מסירות ארוכות מדוייקות, עושה את זה הכי טוב בארץ. מגיע לו כל הביקורת, אבל לא צריך להיות עיוורים.
אלחמיד עובר ניתוח? עוד שיחוק של הצוות הרפואי.
אלחמיד עובר ניתוח? עוד שיחוק של הצוות הרפואי.
חייב להמשיך בהרכב (לא שיש לנו יותר מדי ברירות..).
רואים שילוב של חוסר חדות וחוסר ביטחון, מאמין בו שזה ילך וישתפר.
הכדורים הארוכים היום היו זוועה אבל הם כלי חשוב להמשך.
עוד דרך לצאת מהר קדימה בדילוג על הקישור הלא מספיק טוב שיש לנו.
כשיהיה ביטחון יהיה גם דיוק.
מסכים צריך להמשיך לשחק ברגע שהמסירות הארוכות שלו למליקסון הצליחו זה ממש פתח את המשחקyossi כתב:חייב להמשיך בהרכב (לא שיש לנו יותר מדי ברירות..).
במחצית הראשונה, כמה כדורים ארוכים שלו בודדו יופי את טוני ומליקסון על שחקן אחד שזו הדרך הטובה ביותר לבודד אותם.yossi כתב:חייב להמשיך בהרכב (לא שיש לנו יותר מדי ברירות..).
חוץ מזה שהוא לא עושה את זה על דעת עצמו. זו כנראה שיטת המשחק של בכר.
מסכים וכמו שכתבתי אני מאוד בעד.izguy83 כתב: במחצית הראשונה, כמה כדורים ארוכים שלו בודדו יופי את טוני ומליקסון על שחקן אחד שזו הדרך הטובה ביותר לבודד אותם.
חוץ מזה שהוא לא עושה את זה על דעת עצמו. זו כנראה שיטת המשחק של בכר.
צריכים לשחק כמה שיותר מהר קדימה כדי להסתיר כמה דאפשר את החולשה של מרכז השדה שלנו בהנעת כדור, כדורים ארוכים לטוני ומליקסון עושים זאת יופי. גם דן עושה את זה טוב.
בכר בעבר גם היה מורה לצדק-גורש-טאהא לשחק מסירות קצרות ביניהם ולא להתקדם במטרה להזמין לחץ. ברגע שהיריב היה מתפתה ויוצא מהעמדות הכדור מיד היה הולך אל צדק שמשגר לטוני.
אחלה תרגיל זה היה.
היום ההגנה וצדק עצמו לא מספיק שקטים ובטוחים כדי לעשות דבר כזה, אבל בעתיד אני כן אופטימי לגבי חזרה שלו לכושר.
- ForeverRed
הנעת הכדור איתו ובלעדיו זה הבדל של שמיים וארץ.
צריך לתת לו את הזמן. מבחינה פיזית הוא בנסיגה (העלה מסת שריר, אולי זה משפיע) אבל זה אמור להשתפר בהמשך.
צריך לתת לו את הזמן. מבחינה פיזית הוא בנסיגה (העלה מסת שריר, אולי זה משפיע) אבל זה אמור להשתפר בהמשך.
העלה אחוז שומן התכוונת (ואין לי שום טענה אליו על זה).ForeverRed כתב:הנעת הכדור איתו ובלעדיו זה הבדל של שמיים וארץ.
אבל אין שום סיכוי שהוא עלה במסת שריר מהרגע שבו הפסיק לשחק ועד היום.
- ForeverRed
קראתי באחד האתרים שעבד הרבה בחדר כושר והעלה 4 קילו.oranu כתב: העלה אחוז שומן התכוונת (ואין לי שום טענה אליו על זה).
לא יודע כמה זה מדויק.
להפך. שיר הוריד את אחוזי השומן והעלה מסת שריר.oranu כתב: העלה אחוז שומן התכוונת (ואין לי שום טענה אליו על זה).
מסוג הדברים שקשה לעשות כשאתה במסגרת קבוצתית. הוא ״ניצל״ את הזמן בחוץ ועבד על הגוף שלו.
מי שבא לשיר בטענות על היכולת שלו הוא מטומטם!
הבן אדם לא שיחק שנה כדורגל יקח לו זמן לחזור.
האשמים היחידים אלה ברק ואלונה
שלא הביאו הקיץ בלם , העמדה שהקבוצה הכי צריכה!
לזרוק את שיר למים בלי ששיחק שנה היה הימור מוגזם מידי!
הכדורים הארוכים שלו הזכירו לי כמה הוא היה חסר
הסגירות שלו , הקריאת מהלכים זה נטו חלודה שהוא יוריד
ככל שיתקדם הזמן .
אחלה שיר אוהב אותו!!
הבן אדם לא שיחק שנה כדורגל יקח לו זמן לחזור.
האשמים היחידים אלה ברק ואלונה
שלא הביאו הקיץ בלם , העמדה שהקבוצה הכי צריכה!
לזרוק את שיר למים בלי ששיחק שנה היה הימור מוגזם מידי!
הכדורים הארוכים שלו הזכירו לי כמה הוא היה חסר
הסגירות שלו , הקריאת מהלכים זה נטו חלודה שהוא יוריד
ככל שיתקדם הזמן .
אחלה שיר אוהב אותו!!
לא יודע ,מקווה שיחזור לעצמו ,לא בטוח אם יש לו מה למכור באירופה
דבר אחד אני בטוח
הצמד בלמים שיר צדק את ולואי טהא (וזה דבר שאני עוקב אחריו)
זה צמד פשוט רע שהקבוצה לא יודעת לנגן איתו וההגנה לא טובה .
עוד דבר, אלחמיד כבלם שמאלי בעזרת המהירות והגמישות שלו ידע לחפות על החורים שאורן שעוזר בהתקפה והורס בהגנה עושה.
שיר לא יודע ולא מצליח בכלל במשימה הזאת בגלל הכבדות שלו , וכל עוד אורן ביטון מגן שמאלי לצד שיר צדק ההגנה תראה כמו ז**.
מסכימים ?
לואי טהא זה תוכי ,אבל בסדר הרבה נשמה יש בו וגם נתונים פיזיים לא רעים.
דבר אחד אני בטוח
הצמד בלמים שיר צדק את ולואי טהא (וזה דבר שאני עוקב אחריו)
זה צמד פשוט רע שהקבוצה לא יודעת לנגן איתו וההגנה לא טובה .
עוד דבר, אלחמיד כבלם שמאלי בעזרת המהירות והגמישות שלו ידע לחפות על החורים שאורן שעוזר בהתקפה והורס בהגנה עושה.
שיר לא יודע ולא מצליח בכלל במשימה הזאת בגלל הכבדות שלו , וכל עוד אורן ביטון מגן שמאלי לצד שיר צדק ההגנה תראה כמו ז**.
מסכימים ?
לואי טהא זה תוכי ,אבל בסדר הרבה נשמה יש בו וגם נתונים פיזיים לא רעים.
מעריך מאוד את הדיפנס שלך לשחקנים, בטח לאחד כמו שיר אחרי כל מה שעבר.CrazyRed7 כתב: להפך. שיר הוריד את אחוזי השומן והעלה מסת שריר.
מסוג הדברים שקשה לעשות כשאתה במסגרת קבוצתית. הוא ״ניצל״ את הזמן בחוץ ועבד על הגוף שלו.
אבל בוא נפסיק לזרוק המצאות לאוויר ונציג אותן כעובדות.
שיר צדק לפני שקרה מה שקרה היה עם האחוז שומן הכי נמוך בקריירה שלו (הוא רשם את זה בפוסט אחרי מאריבור בבית).
מאז הוא לא התאמן במסגרת קבוצתית במשך עונה שלמה, לא עשה אימונים בקצב של קבוצת כדורגל כי אין לו כמעט איך ובטח שבטח לא שיחק 500 דק כדורגל בחודש בממוצע.
כל מה שרשמת פשוט לא נכון ואם אתה רוצה להתווכח אתה מוזמן ללכת לשאול אותו או פשוט לראות תמונה שלו בלי חולצה אחרי מאריבור ותמונה שלו בלי חולצה אחרי ארבעת המפגשים האחרונים.
רואים את זה מקילומטר.
אתה יכול לשאול את שיר. הוא יגיד לך את זה בעצמו.oranu כתב: מעריך מאוד את הדיפנס שלך לשחקנים, בטח לאחד כמו שיר אחרי כל מה שעבר.
אבל בוא נפסיק לזרוק המצאות לאוויר ונציג אותן כעובדות.
שיר צדק לפני שקרה מה שקרה היה עם האחוז שומן הכי נמוך בקריירה שלו (הוא רשם את זה בפוסט אחרי מאריבור בבית).
מאז הוא לא התאמן במסגרת קבוצתית במשך עונה שלמה, לא עשה אימונים בקצב של קבוצת כדורגל כי אין לו כמעט איך ובטח שבטח לא שיחק 500 דק כדורגל בחודש בממוצע.
כל מה שרשמת פשוט לא נכון ואם אתה רוצה להתווכח אתה מוזמן ללכת לשאול אותו או פשוט לראות תמונה שלו בלי חולצה אחרי מאריבור ותמונה שלו בלי חולצה אחרי ארבעת המפגשים האחרונים.
רואים את זה מקילומטר.
וסתם בשביל הקטע - הרבה יותר קל לשרוף שומן כשאתה כל היום בחדר כושר מאשר באימונים קבוצתיים ומשחקים.
1. מה אתה מוכן לסכן על ההתערבות הזאת? כי אתה נשמע בטוח בעצמך ואתה מדבר שטויות.CrazyRed7 כתב: אתה יכול לשאול את שיר. הוא יגיד לך את זה בעצמו.
וסתם בשביל הקטע - הרבה יותר קל לשרוף שומן כשאתה כל היום בחדר כושר מאשר באימונים קבוצתיים ומשחקים.
2. סתם בשביל הקטע, לך תשאל 100 מאמני כושר ומומחים לפיסיולוגיה וזיבי וכל אחד יגיד לך שהדרך הכי טובה לשריפת שומן היא אירובי.
אימונים פונקציונאליים, ריצות בשינויי קצב (אינטרואלים) ופעילות ספורטיבית בעצימות גבוהה (לשחק כדורגל 90 דק ולהתאמן באופן סדיר עם הקבוצה.
בחדר כושר אתה יכול לרוץ בהליכון, לנופף קצת בחבלים ולעבור במהירות מתחנה לתחנה ושם זה בערך נגמר, כל השאר זה משקולות ומכשירים שמיועדים להעלאת מסת שריר.
השילוב המנצח הוא עבודה בחדר כושר על מסת שריר עם אירובי בעצימות גבוהה על בסיס יומיומי וכמובן שמירה על תזונה נכונה.
וזה מה ששיר עשה לפני הפרשה, מאז הפרשה אולי התאמן בחדר כושר אבל את ההשלמה לאימונים האירוביים שהיו לו במסגרת הקבוצה והעומס במשחקים הוא לא יכול היה להשלים בשום צורה אלא אם כן היה מתאמן כל יום עם מאמן כושר אישי שצמוד אליו ויוצאים לשטח מדי יום, זה לא קרה.
אתה רושם דברים בלי ידיעה ועם אפס הבנה בתחום ועוד מנסה ללמד אחרים.
שב תקרא קצת על שריפת שומן ותגיד לי מה עדיף, לעבוד בחדר כושר או להתאמן ולשחק בקבוצת כדורגל.
אגב - חדר כושר זה לא רע אבל זה רק תוספת לאירובי והולכים לחדר כושר בעיקר כדי לעלות מסת שריר.
ריצות/שחייה/אפניים/לשחק כדורגל אלה הפעילויות המומלצות ביותר לשריפת שומן.