כן, יש הרבה במה שכתבת.גדי כתב:כותב דעה שלי וכמובן שייתכן ואני טועה
אני לא אופטימי לגבי שיר. אחרי מה שהוא עבר זה לא טרוויאלי לחזור לאותה נקודה שבה הכל התחיל. הוא עבר טראומה וראו את זה עליו לאורך כל השנה.
גוף ונפש זה לא מכונה. במקרה של שיר הנפש ניראת פגועה ופצועה.
שיר צדק
Re: שיר צדק
מסכיםגדי כתב:כותב דעה שלי וכמובן שייתכן ואני טועה
אני לא אופטימי לגבי שיר. אחרי מה שהוא עבר זה לא טרוויאלי לחזור לאותה נקודה שבה הכל התחיל. הוא עבר טראומה וראו את זה עליו לאורך כל השנה.
גוף ונפש זה לא מכונה. במקרה של שיר הנפש ניראת פגועה ופצועה.
- simply-red
לצערי ככל שחולף הזמן אני מבין ששיר הוא בלם טוב לליגה הישראלית ובינוני במקרה הטוב לרמה האירופית.
מי שהופך אותו לבלם בדרגה גבוהה זה רק ויטור, כשהוא שיחק לצידו זה שיר אחד וכשהוא משחק לצד בלם אחר זה שיר האמיתי.
מי שהופך אותו לבלם בדרגה גבוהה זה רק ויטור, כשהוא שיחק לצידו זה שיר אחד וכשהוא משחק לצד בלם אחר זה שיר האמיתי.
כל ישראלי, כולם כולל כולם, בינוני לרמה האירופית.simply-red כתב:לצערי ככל שחולף הזמן אני מבין ששיר הוא בלם טוב לליגה הישראלית ובינוני במקרה הטוב לרמה האירופית.
- simply-red
לא מסכיםCrazyRed7 כתב: כל ישראלי, כולם כולל כולם, בינוני לרמה האירופית.
חייב מילה עליו
חלודה (ואפילו עודף משקל) זה דבר שאפשר להבין עם הנסיבות הקיימות, מה שאי אפשר להבין זה את הזריקת ז** וחוסר האחריות שלו על המגרש. בעיצומה של המחצית השנייה (המזעזעת) אני מוצא את עצמי צורח עליו מעצבים אחרי שבפעם השמינית הוא התחפש לקיצוני שמאלי והפקיר את טאהה לבד במרכז ההגנה להתמודד עם המתפרצת.
מצטער, זה לא שיר שאנחנו מכירים. סוף הקדנציה שלו במועדון מתחיל להיראות באופק אם לא ישנה פאזה ומהר
חלודה (ואפילו עודף משקל) זה דבר שאפשר להבין עם הנסיבות הקיימות, מה שאי אפשר להבין זה את הזריקת ז** וחוסר האחריות שלו על המגרש. בעיצומה של המחצית השנייה (המזעזעת) אני מוצא את עצמי צורח עליו מעצבים אחרי שבפעם השמינית הוא התחפש לקיצוני שמאלי והפקיר את טאהה לבד במרכז ההגנה להתמודד עם המתפרצת.
מצטער, זה לא שיר שאנחנו מכירים. סוף הקדנציה שלו במועדון מתחיל להיראות באופק אם לא ישנה פאזה ומהר
די לדבר שטויות. סוף קדנציה עלק. הוא עובר תהליך טבעי של חזרה לכושר וחדות משחק
הוא ״התחפש לקיצוני שמאלי״ כי שמואל שיימן לא תיפקד.
סומך על שיר. קצת חלודה שתרד וכל המלעיזים(במיוחד האפסים בפייסבוק) יחזרו חזרה לחורים שלהם.
סומך על שיר. קצת חלודה שתרד וכל המלעיזים(במיוחד האפסים בפייסבוק) יחזרו חזרה לחורים שלהם.
- ForeverRed
אין לי חצי טענה אליו.
הוא לא אשם שכל הבלמים שלנו פצועים והוא נזרק ללב האקיינוס אחרי שנה ללא כדורגל.
לטאהה אין נסיבות מקלות והוא נראה אפילו יותר גרוע.
הוא לא אשם שכל הבלמים שלנו פצועים והוא נזרק ללב האקיינוס אחרי שנה ללא כדורגל.
לטאהה אין נסיבות מקלות והוא נראה אפילו יותר גרוע.
אחרי מה שעבר, צריך לבלוע כל גלולה בקשר אליו העונה. המועדון "הרוויח" את זה.
פוראבר צודק מאוד לגבי טאהה שעושה רושם כאחד שלוקח לו זמן להניע.
אולי זה קטע כזה של שחקני הגנה?izguy83 כתב:אחרי מה שעבר, צריך לבלוע כל גלולה בקשר אליו העונה. המועדון "הרוויח" את זה.
גם בשנה שעברה כל חוליית ההגנה פתחה בצורה רעה(3 שערים מול הונבד, פורפרה בבולגריה גם עם ויטור בהרכב וטעויות קריטיות מול מאריבור).
ושנתיים לפני זה שמרה את אולימפיאקוס על מצב אחד ב- 180 דקות.CrazyRed7 כתב: אולי זה קטע כזה של שחקני הגנה?
גם בשנה שעברה כל חוליית ההגנה פתחה בצורה רעה(3 שערים מול הונבד, פורפרה בבולגריה גם עם ויטור בהרכב וטעויות קריטיות מול מאריבור).
בוא נירגע בבקשה עם הסתימת פיות, אני לא חלק מאותם טרחנים כאן שחוזרים על עצמם ויוצאים מהחורים בתקופות רעות (ותיקי הפורום יעידו)CrazyRed7 כתב:די לדבר שטויות. סוף קדנציה עלק. הוא עובר תהליך טבעי של חזרה לכושר וחדות משחק
לענייננו, אני מקווה מאוד שאתבדה וזו נטו חלודה. זה כבר מעבר לפעולות לא חדות, הוא נראה בעיקר תלוש מנטלית. אני לא רואה את שיר של פעם ונראה לפעמים שהוא זורק את הזהירות לכל הרוחות. הניצוץ הזה בעיניים חסר לי
הפסקה האחרונה לא הייתה עליךdor69 כתב: בוא נירגע בבקשה עם הסתימת פיות, אני לא חלק מאותם טרחנים כאן שחוזרים על עצמם ויוצאים מהחורים בתקופות רעות (ותיקי הפורום יעידו)
לענייננו, אני מקווה מאוד שאתבדה וזו נטו חלודה. זה כבר מעבר לפעולות לא חדות, הוא נראה בעיקר תלוש מנטלית. אני לא רואה את שיר של פעם ונראה לפעמים שהוא זורק את הזהירות לכל הרוחות. הניצוץ הזה בעיניים חסר לי

- The red one
כך או כך אתה מכוון את זה לכולם רוב הפעמיםCrazyRed7 כתב: הפסקה האחרונה לא הייתה עליךכך יצא שציטטתי אותך אבל לא קשור אליך

אוהב מאוד את שיר ומוכן לבלוע כמה צפרדעים בשבילו,
אבל כרגע, הוא נראה רע מאוד מאוד וכל מה שדור אמר עליו מדויק.
לא פחות גרוע מאנסטיס.
אבל כרגע, הוא נראה רע מאוד מאוד וכל מה שדור אמר עליו מדויק.
לא פחות גרוע מאנסטיס.
רק אהבה תנצח...