oranu כתב:
ברור לכם שיש משהו שלא אומרים כן?
אין שום בט בעולם שאוגו ביקש שבוע חופש, הוא כבר רשם באינסטוש שהוא מתרגש לחזור למועדון שלו הפועל בש למאבקי העלייה לצמפיונס.
אולי השמועה שדיברו עליה נכונה לגבי אשתו?
אני כבר לא מצליח להבין מה קורה.
זה לא שמועה שהוא רב עם אשתו.
ובלי קשר, אל תשכח שהוא לא נח משנה שעברה. ויש לו ברכיים בעייתיות.
הסיפור פשוט... קיבלנו הגרלה קלה מאוד, החליטו לתת לאוגו לנוח כי הוא היה במונדיאל ובמשחקי הכנה של ניגריה שהיו ממש רגע אחרי סיום העונה. הוא לא קיבל את הפגרה שלו ועכשיו הוא יקבל עוד שבוע-שבועיים להתרענן ולחדש את האנרגיות. לא מבין מה כ"כ מפתיע או מוזר כאן, מישהו באמת חשב שאוגו ישחק במשחק הראשון?
אם יש משהו מעבר (ובהחלט יכול להיות שיש, לא פוסל כלום) זה לא קשור להודעה הזאת. ההודעה הגיעה נטו כדי להבהיר ולהרגיע את כל הרחשים והשמועות של המקורבים למיניהם.
ForeverRed כתב:
לא בהכרח קשור.
סיים פרק בנבחרת והסתכל לעבר הפרק הבא.
זה לא אומר שלא מגיע לו קצת חופש מעונה באמת אינטנסיבית.
אדום זקן, יש קשר אחורי ויש קשר אחורי.
אני תמיד טענתי עוד לפני שהסתיימה העונה שהדבר הראשון שבש צריכה לעשות בקיץ זה להביא קודם כל קשר נוסף לצד אוגו.
הכח הזה במרכז המגרש זה מה שאפיין אותנו בשתי האליפויות האחרונות ובשלישית קצת דעך.
אני בדעה שאוגו יישאר,הכל בסוף זה משחקי מו"מ לא נכנס לרכילות.
קשר נוסף לצד אוגו חייב להגיע.
ובינתיים באתר ספורט ניגרי מתראיין אוגו ואומר שהוא לא מצטער לרגע על העובדה שנסע עם הנבחרת לרוסיה למרות שלא שותף ושתמיד יהיה נכון לעמוד לרשות הנבחרת באם זאת תצטרך אותו.
החלק היותר מעניין מבחינתנו הוא החלק השני של הראיון בו הוא אומר כי עכשיו עליו להתמקד הבהצלחה קבוצותו, הפועל באר שבע ומעבר להגנה על תואר האליפות הוא רוצה להשיג את מה שלא הצליח בארבע השנים האחרונות - ליגת האלופות.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
ראיתי את הכתבה. אין לדעת מתי הציטוטים האלה נלקחו ממנו. הם דיי מזכירים את הציטוטים שהופצו בניגריה יום לאחר סיום המונדיאל. לא מן הנמנע שזו אותה כתבה משוחזרת.