ג'ון אוגו

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
REDZED
Title: קרייזי-רד

Re: ג'ון אוגו

שליחה על ידי REDZED »

לפני הובאן,ראדי,בוזגלו.
ג’ון וטוני הם הגורמים המרכזיים ביותר בעליונות הברורה שלנו בליגה בשנים האחרונות .

סמל אישי של משתמש
אסי, דגים

שליחה על ידי אסי, דגים »

ForeverRed כתב:הפועל באר שבע איבדה בשנה האחרונה את מאור בוזגלו, אובדיו הובאן, אליניב ברדה, ומהראן ראדי, שחקנים עם תרומה מקצועית וחברתית משמעותית. לאף אחד מהם לא הגיע מחליף ברמתו, אם בכלל.

מי שחושב שאפשר להמשיך לאבד נכסים באהלן אהלן מבלי לייצר תחליפים באותה הרמה ובמקביל לרוץ בצמרת כאילו שדבר לא השתנה, כנראה שעדיין שיכור מחגיגות 3 האליפויות האחרונות.
לא לעולם חוסן.

ואגב, לא ראיתי כאן היסטריה.
בסך הכל דעות לגיטימיות בעד ונגד.
לא מסכים שנאבד את כל השלד של הקבוצה, בסה״כ הרוב המוחלט של הסגל נשאר. חוץ מבוזגלו כל השחקנים שהזכרת חוו ירידה דרסטית בכושר משחק לפני שהוחלפו וגם בוזגלו כבר היה גמור אחרי הקרע השלישי בצולבת.
יש לנו סגל חזק, רק בעמדת המגינים יש לך את ארבעת המגינים הישראלים הכי טובים בארץ, אולי ביחד עם אלי דסה.

יחד עם זאת אני מסכים שג׳ון וטוני הם עמודי התווך בשינוי של המועדון בשנים האחרונות ויהיה מאוד, מאוד, קשה להחליף אותם.
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

ביחד עם מליקסון הוא השחקן היחיד בסגל בשלוש העונות האחרונות שעדיין לא הוכחנו שאפשר להסתדר בלעדיו. אישית אני אהיה מאוד מאוכזב לאבד אותו לטובת מועדון בסדר גודל של אאק שעם כל הכבוד לא יכול להציע לו שום דבר מעבר למה שאנחנו יכולים.

סמל אישי של משתמש
taltal

שליחה על ידי taltal »

אההההה אוהב את אוגו יהיה חבל להפסיד שחקן כזה
אבל באותה נשימה אני אגיד שזה מתבקש וצריך לרענן את השורות
צריכים דם רעב וחדש

סמל אישי של משתמש
ran

שליחה על ידי ran »

הרענון לא צריך להיות קשור לאוגו, הוא כוח שאין לאף קבוצה בליגה וחייב להישאר!
צריכים לשחרר את פקהארט וקורהוט ויתפנה מקום ל-3 זרים.
להביא קיצוני ימני, חלוץ וקשר פיזי סגנון ראדי.

רענון של 3 שחקנים חדשים בהרכב זה מספיק.
יש כמה חבר'ה רעבים נוספים שיתנו דם חדש לקבוצה כמו זריהן, שיר צדק, חן עזרא, אורן ביטון.
אוי ואבוי לנו אם לא יתנו לאוגו הצעה להישאר, נראה שמישהו שם למעלה בקבוצה איבד את זה קצת.

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

ran כתב:הרענון לא צריך להיות קשור לאוגו, הוא כוח שאין לאף קבוצה בליגה וחייב להישאר!
צריכים לשחרר את פקהארט וקורהוט ויתפנה מקום ל-3 זרים.
להביא קיצוני ימני, חלוץ וקשר פיזי סגנון ראדי.

רענון של 3 שחקנים חדשים בהרכב זה מספיק.
יש כמה חבר'ה רעבים נוספים שיתנו דם חדש לקבוצה כמו זריהן, שיר צדק, חן עזרא, אורן ביטון.
אוי ואבוי לנו אם לא יתנו לאוגו הצעה להישאר, נראה שמישהו שם למעלה בקבוצה איבד את זה קצת.
+1
הסיכוי להביא מישהו שייכנס לנעליו של אוגו אם יעזוב שואף לאפס.
וכן, מתישהו הוא יעזוב/יזדקן/ברכיו ישפיעו לרעה על יכולתו..., אבל יש לכם התנגדות לעוד אליפות או שתיים עד שזה יקרה?

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

אסי, דגים כתב:
לא מסכים שנאבד את כל השלד של הקבוצה, בסה״כ הרוב המוחלט של הסגל נשאר. חוץ מבוזגלו כל השחקנים שהזכרת חוו ירידה דרסטית בכושר משחק לפני שהוחלפו וגם בוזגלו כבר היה גמור אחרי הקרע השלישי בצולבת.
יש לנו סגל חזק, רק בעמדת המגינים יש לך את ארבעת המגינים הישראלים הכי טובים בארץ, אולי ביחד עם אלי דסה.

יחד עם זאת אני מסכים שג׳ון וטוני הם עמודי התווך בשינוי של המועדון בשנים האחרונות ויהיה מאוד, מאוד, קשה להחליף אותם.
לא משנה מי היה בירידה ואם יש סגל טוב.
עובדתית שחקני אלפא עזבו ולא הגיעו שחקני אלפא אחרים במקומם.

נשארנו עם שיר (לא שיחק שנה), מיגל (פצוע), דן (לא מספיק טוב מקצועית), מאור (לא ילד), גון וטוני.

השלושה האחרונים הם אלה שסוחבים את הקבוצה בתקופות הקשות ומתעלים במאני טיים.
הם האחראים הישירים לתארים שלנו בשנים האחרונות.

כל היתר שחקנים משלימים, טובים ככל שיהיו.

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

כפי שזה נראה, המצב של טוני ואוגו בנוסף לחוסר ברכש, גורם לקדם העונה להריח כמו כישלון, יותר מדי עניינים לא סגורים. שאננות אחרי 3 אליפויות, חבל שלא לומדים לקח ממקרים של קבוצות אחרות.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

קיבל שבוע חופש. יחזור לאימונים אחרי טאלין חוץ.

סמל אישי של משתמש
ניב

שליחה על ידי ניב »

הודעה של המועדון:
ברק בכר החליט להעניק לג'ון אוגו שבוע מנוחה נוסף לאחר המונדיאל וזאת לאור העונה העמוסה שהשחקן עבר. אוגו יצטרף להפועל תדיראן ב"ש לאחר המשחק הראשון בחוץ מול טאלין במסגרת מוקדמות ליגת האלופות ויעמוד לרשות הקבוצה במשחק הגומלין שייערך בארץ.

תיכף גם יודיעו שחיימוב קיבל שבוע נוסף.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

דווקא אחרי הודעה שכזאת מרגיש לי שהוא עוזב.
חוץ מזה לא סתם כל הקשרים האחוריים האלה מועמדים. אין מצב שהוא רוצה קשר אחורי הגנתי לצד אוגו.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

אם לא היו מוציאים את ההודעה הזאת אז כל הפשכצקים מהווצאפ שלכם היו מפיצים שמועות שאוגו לא מוכן לחזור לארץ בלי שדרוג, שיש משבר בינו ובין אלונה שלא משחררת אותו, שהוא נמצא ביוון ובוחן את ההצעה של אתונה וכו'.
CrazyRed7 כתב:דווקא אחרי הודעה שכזאת מרגיש לי שהוא עוזב.
חוץ מזה לא סתם כל הקשרים האחוריים האלה מועמדים. אין מצב שהוא רוצה קשר אחורי הגנתי לצד אוגו.
עם ממן בהרכב, יש מצב שצריך קשר עם אוריינטציה הגנתית. איינבינדר בפלייאוף שיחק יותר נמוך מהרגיל, כמעט על קו אחד עם אוגו. מניח שהרעיון הוא להביא את סבע/נייג'ל, כלומר שחקנים שיכולים לשחק באמצע, ובשביל זה צריכים אמצע חזק.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

CrazyRed7 כתב:דווקא אחרי הודעה שכזאת מרגיש לי שהוא עוזב.
דווקא כאן אני נאלץ לחלוק עליך.
קשר אחורי נוסף זה מאסט.
לפני כל חיזוק אחר.

סמל אישי של משתמש
oranu
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי oranu »

ניב כתב:הודעה של המועדון:
ברק בכר החליט להעניק לג'ון אוגו שבוע מנוחה נוסף לאחר המונדיאל וזאת לאור העונה העמוסה שהשחקן עבר. אוגו יצטרף להפועל תדיראן ב"ש לאחר המשחק הראשון בחוץ מול טאלין במסגרת מוקדמות ליגת האלופות ויעמוד לרשות הקבוצה במשחק הגומלין שייערך בארץ.

תיכף גם יודיעו שחיימוב קיבל שבוע נוסף.
ברור לכם שיש משהו שלא אומרים כן?
אין שום בט בעולם שאוגו ביקש שבוע חופש, הוא כבר רשם באינסטוש שהוא מתרגש לחזור למועדון שלו הפועל בש למאבקי העלייה לצמפיונס.
אולי השמועה שדיברו עליה נכונה לגבי אשתו?
אני כבר לא מצליח להבין מה קורה.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

oranu כתב: ברור לכם שיש משהו שלא אומרים כן?
אין שום בט בעולם שאוגו ביקש שבוע חופש, הוא כבר רשם באינסטוש שהוא מתרגש לחזור למועדון שלו הפועל בש למאבקי העלייה לצמפיונס.
אולי השמועה שדיברו עליה נכונה לגבי אשתו?
אני כבר לא מצליח להבין מה קורה.
לא בהכרח קשור.
סיים פרק בנבחרת והסתכל לעבר הפרק הבא.
זה לא אומר שלא מגיע לו קצת חופש מעונה באמת אינטנסיבית.

אדום זקן, יש קשר אחורי ויש קשר אחורי.

שלח תגובה