טוני נוואקמה
Re: טוני נוואקמה
במו רגליו כמעט הביא אותנו לבתים של האלופות. רק הצלה מדהימה של שוער מאריבור מהנגיחה שלו מנעה זאת. לא ניתן לכמת בכסף את התרומה שלו
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
אין ספק. ועדיין מאז ועד הפלייאוף היה די בינוני פרט ל- 2-3 משחקים.גדי כתב:במו רגליו כמעט הביא אותנו לבתים של האלופות. רק הצלה מדהימה של שוער מאריבור מהנגיחה שלו מנעה זאת. לא ניתן לכמת בכסף את התרומה שלו
יש בעיה של יציבות, לדעתי זה שילוב של הפציעה ושל תנודות במוטיבציה. ברוב העונה זה לא היה הטוני המפחיד שאנחנו מכירים.
אין דרך להודות על מה שהאיש הזה תרם למשחק הקבוצתי שלנו בשנים האחרונות בליגה האירופית, בליגת האלופות וכמובן כאן .
גם העונה הזו שהיית לו פחות טובה מהשנים האחרונות הוא עדין היה האיש שסחב אותנו,שנתן בראש למכבי לבד בטרנר,
מאמין שנקבל עליו הצעה שאלונה לא תוכל לסרב לה
גם העונה הזו שהיית לו פחות טובה מהשנים האחרונות הוא עדין היה האיש שסחב אותנו,שנתן בראש למכבי לבד בטרנר,
מאמין שנקבל עליו הצעה שאלונה לא תוכל לסרב לה
צריך לבטל את כל עניין העזיבה.
בגילו אני לא רואה קבוצה שתשים על השולחן 3-4 מיליון יורו העברה ועוד משהו כמו מיליון יורו שכר.
להציע חוזה חדש עם שדרוג מסוים נוסף ולגמור עניין.
טוני הוא כוח ההרתעה וסמן העליונות הכי גדול שלנו, לא מוותר עליו בשום מחיר.
בגילו אני לא רואה קבוצה שתשים על השולחן 3-4 מיליון יורו העברה ועוד משהו כמו מיליון יורו שכר.
להציע חוזה חדש עם שדרוג מסוים נוסף ולגמור עניין.
טוני הוא כוח ההרתעה וסמן העליונות הכי גדול שלנו, לא מוותר עליו בשום מחיר.
אם ישאר, הרכש הכי טוב שנעשה בקיץ.
כשיר ליום שלישי ?
בתכלס , אין אחד שלא החסיר פעימה שהוא פתאום עומד , עוצר ומחזיק את הברך .
ישר חושבים על העונה המנחוסית הזו , על הרצועה בברך , על זה שאם זה רצועה רק בינואר הוא חוזר אלינו .

בתכלס , אין אחד שלא החסיר פעימה שהוא פתאום עומד , עוצר ומחזיק את הברך .
ישר חושבים על העונה המנחוסית הזו , על הרצועה בברך , על זה שאם זה רצועה רק בינואר הוא חוזר אלינו .
- The red one
טרם ברור מה קורה איתו (לפי בכר לפני 3 שעות) אז אני מעריך שלא ישחק בשלישי...גם בלי קשר למיני פציעה הזו, אני לא חושב שהיה משחק בשלישי
בכל אופן הייתי מוציא אותו, אלחמיד ואוגו לפגרה מעכשיו.
אוגו וטוני כי יש להם מונדיאל. אלחמיד בגלל פציעות וכי כנראה יעשה ניתוח.
אוגו וטוני כי יש להם מונדיאל. אלחמיד בגלל פציעות וכי כנראה יעשה ניתוח.
אני הייתי מוציא את כל ההרכב הפותח לפגרה מגיע להם לחגוג ולנוח עוד חודש מתחילים מחדש ובעיקר את הפצועים ואוגו שכנראה יוזמן למונדיאל ולא יהיה לו מנוחה
קרע בשריר כלשהו
ייעדר כחודשיים ויפספס לפחות את סיבוב המוקדמות הראשון.
ייעדר כחודשיים ויפספס לפחות את סיבוב המוקדמות הראשון.
זמן טוב להאריך חוזה
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
פשכה מפרסם שטוני מצפה להארכת חוזה בשביל להישאר...
מעניין איך הוא הבין את כל זה מלרשום לו תגובות בזמן שהוא עושה לייב בפייסבוק

פשוט כתב מה שנימני אמר לוmaxkid22 כתב:פשכה מפרסם שטוני מצפה להארכת חוזה בשביל להישאר...