מיגל ויטור
Re: מיגל ויטור
לפי זכרוני, ויטור נסע לפורטוגל ושם הומלץ לו אופן הטיפול. ההחלטה הייתה בידיו, לא היה לחץ של הצוות הרפואי כאן לטיפול השמרני.
לא הבנתי למה מדברים על "קריעה בפעם השלישית". רצועה צולבת לא מתאחה ללא ניתוח. הוא פשוט ימשיך לחבול אותה פעם אחר פעם עד שינתח.
אני שוב שואל. מאיפה הנחרצות הרפואית? זה לא דלקת בגרון שלוקחים אנטיביוטיקה. כל מקרה לגופו. תרתי משמע.
כל החלטה מתקבלת לאחר ייעוץ שני ושלישי. זה ידוע שויטור התייעץ לפני כל שיקום גם בפורטוגל. אף אחד לא כפה על ויטור הליך כזה או אחר.
שולחים פה לניתוח כאילו זו סתימה בשן.
בכיתי אתמול עבור ויטור. לא שמחתי בשער של קבהא. קורע הלב.
כל החלטה מתקבלת לאחר ייעוץ שני ושלישי. זה ידוע שויטור התייעץ לפני כל שיקום גם בפורטוגל. אף אחד לא כפה על ויטור הליך כזה או אחר.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
עזוב. לא מבינים בזה.גדי כתב:אני שוב שואל. מאיפה הנחרצות הרפואית? זה לא דלקת בגרון שלוקחים אנטיביוטיקה. כל מקרה לגופו. תרתי משמע.
הוא חזר מהטיפול שנקבע לו ונפצע אחרי משחק אחד בלבד. מה זה אומר?בלי להבין ברפואה מובן שזה כישלון גדול של הטיפול שנקבע.
מילא בפגיעה הראשונה בתחילת העונה..אבל ברגע שהייתה פגיעה שניה ברצועה הצולבת - היו חייבים ללכת לניתוח ואת זה שמעתי מאחד מחבריי הצוות הרפואי שלנו.
ההחלטה ללכת לטיפול שמרני, שוב, הייתה בגלל שרצו שיחזור כמה שיותר מהר. כשמקבלים החלטות על סמך לחץ זמן - התוצאה לפנינו.
אין עדות לפגיעה ברצועות ובמיניסקוס -הודעת המועדון
תודה לאל
תודה לאל
- ForeverRed
גמרתם אותנו. "נחבל בברך".
רק רואה נסתרות מבין מה זה אומר.
רק רואה נסתרות מבין מה זה אומר.
מאניה דיפרסיה !!
לא יודע מה להרגיש כבר
רואים במהלך החוזר שלא נראה שיש שם משהו רציני,נראה כמו אפקט פסיכולוגי-אפילו הפציעה הקודמת הוא נפל בגלל הדיפת כדור ותו לא.
לא יודע מה להרגיש כבר
רואים במהלך החוזר שלא נראה שיש שם משהו רציני,נראה כמו אפקט פסיכולוגי-אפילו הפציעה הקודמת הוא נפל בגלל הדיפת כדור ותו לא.
- The red one
אני לא הייתי ממהר לפתוח שמפניות...
אולי הרגיש משהו ופחד לנסות להמשיך?
יכול להיות פציעה ״מנטלית״ ופחד לקחת סיכונים...
עדיין לא יודע איך לעכל את זה
מעולה. עדיף לצאת בשניה שמרגישים משהו.אלדר כתב:אולי הרגיש משהו ופחד לנסות להמשיך?
זה לא משנה.
למיגל יש קרע חלקי או מלא ברצועות הברך וההחלמה שהוא בחר בה היא איחוי ללא ניתוח.
אני לא פיזיולוג אבל יודע שרצועה צולבת זה אחד השרירים העדינים בגוף האדם ועד שלא יהיה הליך כירורגי כל המצב הבריאותי שלו ימשיך להיות על כרעי תרנגולת, זאת פציעה שהגוף לא מחלים ממנה באופן מלא לבד.
אם רוצים שהוא יחזור להיות אלוהים הוא חייב לעבור ניתוח, עד אז כל דקה שלו על הדשא תוריד לנו את הלב.
למיגל יש קרע חלקי או מלא ברצועות הברך וההחלמה שהוא בחר בה היא איחוי ללא ניתוח.
אני לא פיזיולוג אבל יודע שרצועה צולבת זה אחד השרירים העדינים בגוף האדם ועד שלא יהיה הליך כירורגי כל המצב הבריאותי שלו ימשיך להיות על כרעי תרנגולת, זאת פציעה שהגוף לא מחלים ממנה באופן מלא לבד.
אם רוצים שהוא יחזור להיות אלוהים הוא חייב לעבור ניתוח, עד אז כל דקה שלו על הדשא תוריד לנו את הלב.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
1+The red one כתב:אני לא הייתי ממהר לפתוח שמפניות...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- אוהד בגולה
- Title: קרייזי-רד
זו לא בדיוק אותה ההודעה שהיתה בינואר ? שאחריה הוא חזר אחרי חודשים פלוס, ומיד נפצע שוב? מה זה ה"חבלה" הזאת?
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
בסוף רק חבלה ולא קרע, כמו שחשבתי, קיבל מכה בברך ובגלל פציעות העבר פחד שקרע אז ישר יצא החוצה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!