מרוואן קבהא

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

Re: מרואהן קבהא

שליחה על ידי CrazyRed7 »

ושכל הסיפור הזה לא יפריע לאנשים, חלקם אוהדים שלנו, לספר סיפורי סבתא על השליטה של דודו דהאן במועדון שלנו.

סמל אישי של משתמש
ניב

שליחה על ידי ניב »

South Boy כתב:ההקצנה שלכם מתחילה לעצבן.
השפלה, מביך, מה כבר קרה? גם כשכולם אמרו שהוא סגור בבאר שבע אף אחד לא התלהב יותר מדי, כולנו הסכמנו שהוא שחקן טוב אבל לא שובר שיוויון עבור אף אחת.
הוא לא הראשון שסיכם במקום מסוים והתחרט, מישהו שכח שראדי בא לבדוק דירות בבאר שבע לפני שקרויף גנב אותו בשניה האחרונה? זה קורה וזה ימשיך לקרות בכדורגל, תרגעו כבר.
מעניין שכל מה שקבהא היה צריך לעשות כדי להתפס בתל אביב משחקן בינוני לשחקן טוב זה ללבוש צהוב. פשוט קסם.
אחי אתה מנסה להסתכל על המציאות בצורה אופטימית ואני מקבל את זה.
אבל בוא נשים רגע את הדברים על דיוקם.
מהארן קבהא היה אחת ממטרות הרכש המרכזיות של חלון ההעברות הנוכחי וזה לאחר ששמו עלה מספר פעמים בעבר, בימים האחרונים הושגה פריצת דרך משמעותית בין השחקן לקבוצה ובין הקבוצה למאריבור.
עד אתמול בשעה 16:00 לערך היו במועדון סבורים שהעסקה קרובה להשלמה.
הדוגמה שנתת היא דוגמה רעה מאוד אחי - יכול לשער מה הגעתו של ראדי באותה עת הייתה עושה לקבוצה? כיצד הייתה יכולה לשדרג אותה?
זו בדיוק הנקודה שלי, מישהו כאן פספס בגדול, וההתנהלות מזכירה כזאת שהעדפנו לשכוח, ששחקנים כמו זגורי ומויאל עושים עלינו סיבוב.
היה צריך לסגור את זה מהר יותר מהרגע שהחליטו שהוא מטרה מרכזית.
מאחל לו שלא יתן פס במכבי, עד כה הקארמה לא איכזבה.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

מאמין שהוא יהיה אצלנו בסוף.
הכל משא ומתן.

וכמו שאומר האיש הנערץ עליי: "ואולי גם לא...."
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
eitam

שליחה על ידי eitam »

מדהים אותי כל פעם מחדש רמת הטיפשות של שחקני כדורגל. היית סגור בבאר שבע ובמכבי שמו עליך פס. אם יחתום במכבי הוא יהיה עוד אחד שחתם, ממלא מקום משבצת ה"ערבי" שלהם.
גם אם יגיע עכשיו הצליח להרוס לעצמו הרבה בבאר שבע

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

eitam כתב:מדהים אותי כל פעם מחדש רמת הטיפשות של שחקני כדורגל. היית סגור בבאר שבע ובמכבי שמו עליך פס. אם יחתום במכבי הוא יהיה עוד אחד שחתם, ממלא מקום משבצת ה"ערבי" שלהם.
גם אם יגיע עכשיו הצליח להרוס לעצמו הרבה בבאר שבע
הקישור שלנו עמוס בטירוף.
לדעתי זה שיקול מרכזי מבחינתו, כמו גם הכסף.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

ForeverRed כתב: הקישור שלנו עמוס בטירוף.
לדעתי זה שיקול מרכזי מבחינתו, כמו גם הכסף.
ושלהם לא?

סמל אישי של משתמש
South Boy
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי South Boy »

ניב כתב:
אחי אתה מנסה להסתכל על המציאות בצורה אופטימית ואני מקבל את זה.
אבל בוא נשים רגע את הדברים על דיוקם.
מהארן קבהא היה אחת ממטרות הרכש המרכזיות של חלון ההעברות הנוכחי וזה לאחר ששמו עלה מספר פעמים בעבר, בימים האחרונים הושגה פריצת דרך משמעותית בין השחקן לקבוצה ובין הקבוצה למאריבור.
עד אתמול בשעה 16:00 לערך היו במועדון סבורים שהעסקה קרובה להשלמה.
הדוגמה שנתת היא דוגמה רעה מאוד אחי - יכול לשער מה הגעתו של ראדי באותה עת הייתה עושה לקבוצה? כיצד הייתה יכולה לשדרג אותה?
זו בדיוק הנקודה שלי, מישהו כאן פספס בגדול, וההתנהלות מזכירה כזאת שהעדפנו לשכוח, ששחקנים כמו זגורי ומויאל עושים עלינו סיבוב.
היה צריך לסגור את זה מהר יותר מהרגע שהחליטו שהוא מטרה מרכזית.
מאחל לו שלא יתן פס במכבי, עד כה הקארמה לא איכזבה.
אני לא מסתכל על הדברים בצורה אופטימית, פשוט בפרופורציות הנכונות.
אף אחד לא אומר שאי הגעתו של ראדי לא שינתה את פני הדברים אבל זאת גם טעות להשוות את האר שבע שלפני ראדי לבאר שבע הנוכחית, אנחנו קבוצה חזקה שפחות תלויה בשחקן כזה או אחר.
הגישה ה"אופטימית" נובעת גם הרבה מבחינה מקצועית, לא הפסדנו שחקן יוצא דופן או אחד כזה ששווה לשבור את הכלים בשבילו שזה בדיוק מה שאלונה לא עשתה ובצדק, קבהא הוא לא שחקן שצריך להגיע לכאן בכל מחיר ועל אלו שכן צריכים להגיע בכל מחיר אלונה עוד תשבור את הכלים בהמשך.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

שחקן טוב קבהא,
אבל כזה שהשוק הדל הפך אותו ממועמד לגיטימי לקרית שמונה לרכש שמהווה קרב חפירות בין ב"ש למכבי.

מבט חפוז ואובייקטיבי, שמנטרל גילאים ושחיקה, מגלה שבתנאים "רגילים", הוא לא עולה בהרכב של אף אחת מהקבוצות ואל תשכנעו אותי שהוא טוב מאיינבינדר.

בשורה התחתונה, אשמח אם יגיע. אבל לא אבכה אם לא.

משבצת ה-50:50 ישראלי שלי שמורה לאלמוג כהן, יש דברים שפשוט חייבים לקרות מתישהו.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

The red one כתב: ושלהם לא?
הטענה של הבחור מעליי הייתה שקבהא יהפוך לנער פוסטר במכבי, אז וואלה גם אצלנו לא קל.

ואם נדבר בצורה יותר פרטנית, אז עדיף לקבהא להתחרות על העמדה עם פרץ, גולסה, ריקן ובאטוקיו, מאשר לעשות את זה מול אוגו, ראדי ואיינבינדר.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

ForeverRed כתב: הטענה של הבחור מעליי הייתה שקבהא יהפוך לנער פוסטר במכבי, אז וואלה גם אצלנו לא קל.

ואם נדבר בצורה יותר פרטנית, אז עדיף לקבהא להתחרות על העמדה עם פרץ, גולסה, ריקן ובאטוקיו, מאשר לעשות את זה מול אוגו, ראדי ואיינבינדר.
במיידי אתה צודק, בארוך לא
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

Totti כתב: במיידי אתה צודק, בארוך לא
זה כבר טיעון שמתחבר לשכל של קבהא, שבמילים עדינות כנראה שלא יהפוך לאיינשטיין הבא.

סמל אישי של משתמש
MikiRed
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי MikiRed »

בו נודא על האמת, רצינו את מרואן... ועדיין אני מקווה שיגיע לכאן.
יחד עם זאת, מרואן (כנראה) לא יהיה שובר שיויון בליגה. אצילי היה חשוב יותר בתחרות מול מכבי.
ובהמשך לדיונים אצלנו בפורום, מרואן ובעיקר קניוק (כמו גם מלמד) לא שחקנים שישנו את מאזן הכוחות בין הקבוצות.

סמל אישי של משתמש
אסי, דגים

שליחה על ידי אסי, דגים »

עצוב שכל הבינוניים האלה נרדפים ע״י קבוצות הצמרת. בקיץ נילחם עם מכבי על אלי אלבז.
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

כל הסיםור הזה רק צריך לתת לנו אקסטרא מוטיבציה לקחץ אליפות ולהעיף מפה קיבינימט את החזיר ההולנדי. הופכים לקבוצה של הכדורסל. עשירים, חזירים, שקטנים רק כדי שליריבות לא יהיה.

שיהיה לו בהצלחה בקצה הספסל שלהם ועם אחד הקהלים הגזעניים במדינה.

סמל אישי של משתמש
אריאל2
Title: דע מאין באת ולאן אתה הולך

שליחה על ידי אריאל2 »

ForeverRed כתב: זה כבר טיעון שמתחבר לשכל של קבהא, שבמילים עדינות כנראה שלא יהפוך לאיינשטיין הבא.
גם לא ליהודה לוי הבא

שלח תגובה