איסאק קוונאקה
Re: איסאק קוונאקה
https://translate.google.com/translate? ... edit-text=" onclick="window.open(this.href);return false;
האם יש עידכון חדש לגביו
- The red one
בישראל היום דיווחו הבוקר שהוצע לו מיליון יורו(אם אני לא טועה יורו) פיצוי שחרור אבל זה לא סיפק אותו
- yanivnew91
מישהו יכול רגע לעשות סדר?
יש לו חוזה לעונה הנוכחית ולעונה הבאה עם אופציה לעונה שלישית, או שאני טועה?
בכל עונה הוא אמור להשתכר בסביבות החצי מיליון יורו.
איך פיצוי של מיליון יורו לא מספק אותו?
יש לו חוזה לעונה הנוכחית ולעונה הבאה עם אופציה לעונה שלישית, או שאני טועה?
בכל עונה הוא אמור להשתכר בסביבות החצי מיליון יורו.
איך פיצוי של מיליון יורו לא מספק אותו?
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אפס מאופס.The red one כתב:בישראל היום דיווחו הבוקר שהוצע לו מיליון יורו(אם אני לא טועה יורו) פיצוי שחרור אבל זה לא סיפק אותו
אם זה נכון אני פשוט לא סובל אותו.
תעב בצע עלוב נפש.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- ForeverRed
אין שום סיכוי שזה נכון.The red one כתב:בישראל היום דיווחו הבוקר שהוצע לו מיליון יורו(אם אני לא טועה יורו) פיצוי שחרור אבל זה לא סיפק אותו
אל תזיין תשכל. גם אתה במקומו לא היית מוותר על שקל.דר אדום בנשמה כתב: אפס מאופס.
תעב בצע עלוב נפש.
ברור, כי אתה הייתה מוותר על הפרנסה שלך.דר אדום בנשמה כתב: אפס מאופס.
תעב בצע עלוב נפש.
הציעו לו מיליון שקל פיצוי. העיתון או הכתב טעו.
מיליון יורו זה יותר ממה שנשאר לו עד סוף החוזה בעונה הבאה.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
מיליון אירו זה בדיוק מה שמגיע לו על חוזה של שנתיים מר כל יודע.CrazyRed7 כתב: ברור, כי אתה הייתה מוותר על הפרנסה שלך.
הציעו לו מיליון שקל פיצוי. העיתון או הכתב טעו.
מיליון יורו זה יותר ממה שנשאר לו עד סוף החוזה בעונה הבאה.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אז למה שיסרב? כנראה שהידיעה מופרכת.דר אדום בנשמה כתב:מיליון אירו זה בדיוק מה שמגיע לו על חוזה של שנתיים מר כל יודע.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
ולא מגיע לו מיליון יורו כי הוא כבר קיבל רבע מיליון השנה.דר אדום בנשמה כתב:מיליון אירו זה בדיוק מה שמגיע לו על חוזה של שנתיים מר כל יודע.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
יא חתיכת מטומטם חצי עונה כבר עברה.דר אדום בנשמה כתב:מיליון אירו זה בדיוק מה שמגיע לו על חוזה של שנתיים מר כל יודע.
אחר כך אתה מופתע שיורדים עליך.
- The red one
אוקיי אוקיי ילדודס לא צריך לריב, הסכום הוא בשקלים! הנה הכתבה המלאה, שאגב הכותרת שלה היא "איך אומרים עקיצה בספרדית" :
"סוכנו של הקשר הספרדי נפגש עם ראשי המועדון, אך הצדדים לא הגיעו לסיכום על התרת חוזהו. ב"ש הציעה לקואנקה סכום של מיליון **שקלים** פיצוי ושחרור בחינם, אך השחקן דחה את ההצעה.
בב"ש טוענים כי הרבה זמן לא נתקלו בעקשנות כזו כמו של קואנקה, שלטענתם לא מוכן להתגמש בנושא הכסף ומבקש לקבל את מלוא השכר שמגיע לו על פי החוזה (עד תום העונה הבאה). במצב הזה, אם הצדדים לא יצליחו הלגיע לעמק השווה, ייתכן שהספרדי ישיב ביציע עד תום העונה.
אפשרות אחרת שנשקלת היא לוותר על המגן השמאלי מיחאי קורהוט, שלאחרונה מקבל פחות קרדיט מבכר בשל יכולותו הטובה של אורן ביטון. עם זאת, חשוב לציין כי זו האוצפיה הפחות מועדפת על הפועל באר שבע"
"סוכנו של הקשר הספרדי נפגש עם ראשי המועדון, אך הצדדים לא הגיעו לסיכום על התרת חוזהו. ב"ש הציעה לקואנקה סכום של מיליון **שקלים** פיצוי ושחרור בחינם, אך השחקן דחה את ההצעה.
בב"ש טוענים כי הרבה זמן לא נתקלו בעקשנות כזו כמו של קואנקה, שלטענתם לא מוכן להתגמש בנושא הכסף ומבקש לקבל את מלוא השכר שמגיע לו על פי החוזה (עד תום העונה הבאה). במצב הזה, אם הצדדים לא יצליחו הלגיע לעמק השווה, ייתכן שהספרדי ישיב ביציע עד תום העונה.
אפשרות אחרת שנשקלת היא לוותר על המגן השמאלי מיחאי קורהוט, שלאחרונה מקבל פחות קרדיט מבכר בשל יכולותו הטובה של אורן ביטון. עם זאת, חשוב לציין כי זו האוצפיה הפחות מועדפת על הפועל באר שבע"
הקפאה משמעותה שהשחקן יכול להשתחרר או רשאי להמשיך לקבל שכר. על הקבוצה להפקיד בבקרה ערבויות על שכרו.
אין משמעות ההקפאה שחרור עם שכר לכל שארית החוזה.
זה מבדיקה שלי בגוגל והאמת שנשמע הגיוני כי אחרת זה פשוט חסר משמעות
אין משמעות ההקפאה שחרור עם שכר לכל שארית החוזה.
זה מבדיקה שלי בגוגל והאמת שנשמע הגיוני כי אחרת זה פשוט חסר משמעות