הפועלעולה כתב:בעיניי זה מיותר לשלוח אותו הביתה בשבוע אחד ובשבוע השני להגיד שוואלה, יש פה משהו, תנו לו זמן.
הרי משחק איכותי מול ק"ש שבוע הבא וכל המקטרגים יהללו אותו מחדש.
הבעיות שלו (חוסר פיזיות, לא לוקח על עצמו מספיק, לא שחקן כנף איכותי שזה בעצם מה שאנחנו צריכים) עדיין שם ובכר יעשה את החושבים שלו בינואר. אני חושב שיותר מהכל יש חוסר התאמה שלו לקבוצה גם מבחינת סט תכונות שאנחנו צריכים משחקני ההתקפה שלנו וגם מבחינת אופי.
כמה זמן כבר יש לנו יאח?
הבנאדם התחיל להראות ניצוצות ועכשיו הלך 8 צעדים אחורה.
הגיע בערימות של כסף כדי להיות תותח, כרגע הוא רחוק מלהיות סביר פלוס.
הייתי מהמצדדים הגדולים שלו אבל זה פשוט לא מתחבר לו כאן. נראה לי שהוא בעצמו היה שמח לוותר על ההרפתקה בארץ ולחזור לספרד. השכר הגבוהה שלו מהווה משקל רציני, אני מקווה שימצאו את הדרך להתיר את החוזה ולהנחית כאן שחקן עם יותר עוצמות. כנ"ל פקהארט.
אין כאן עניין של לצדד או לא.
הרי כולנו רוצים שהפועל ב"ש תצליח.
כולנו רוצים שכל רכש שהקבוצה תביא יצליח.
אבל במקרה שלו מלכתחילה זה לא היה זה.
אז הנה עברנו סיבוב כמעט בליגה ואירופה מאחורינו וכן,זה לא זה.
הבעיה איתו זה מי בכלל יקח אותו?
שחקן שנכשל בקבוצה הרביעית ברצף שלו ומחזיק בחוזה עתק.
אני תמיד גוננתי עליו אבל היום הגישה שלו אחרי שנכנס היתה מביכה
לא ראוי ללבוש תמדים שלנו
בהתחלה זלזלתי באנשים שראו מה שאני לא ראיתי הבחןר לא מחוייב מפחד לקחת אחד על אחד וגם לט עוזר הגנתית
חלאס תגידו טעינו שחררו אותנו מאיסאק תביאו זר רציני
זה שי !
היה נראה רע מאוד היום.
לא אוהב לשפוט שחקנים על 8 דקות, אבל מה זה היה? עלה לשחק בדיכאון קליני. מחריד.
אם במשחקים רבים התרשמנו מהיכולת שלו לשחרר לחץ במסירה מהירה אזי שאתמול היה צריך חעשות בדיוק את ההיפך, לשחק חכם, להחזיק את הכדור.
בשלב הזה זה היה אמור להיראות טוב הרבה יותר.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
האמנתי בו מאוד, הגנתי עליו, אמרתי שהוא עוד יאכיל כובעים, אתמול שלחתי אותו לארוז מזוודות.
פחות הפריע לי זה שהוא חירבן את הדשא ולא הצליח לתת פס אחד טוב, יותר הפריעה לי הגישה שאיתה הוא עלה לשחק.
לא ייאמן ששחקן ששיחק במעמדים כ"כ גדולים עם שחקנים כ"כ גדולים יפחד מהכדור.
וזה מבאס כי דווקא הוא לאט לאט התחיל להשתלב ולהראות ניצוצות, אבל לי אישית נגמרה הסבלנות.