טוני נוואקמה
Re: טוני נוואקמה
נקווה שיקבלו זימון למונדיאל זה יעשה לנו רק טוב
עם טוני אין לי בעיה, גם ככה לא יהיה כאן בעונה הבאה.hb7 כתב:נקווה שיקבלו זימון למונדיאל זה יעשה לנו רק טוב
אוגו עוד עלול למשוך קבוצות גדולות אם יזומן לטורניר וייתן הופעה טובה, מקווה שלא יעורר יותר מדי תשומת לב.
יש להם סיכוי קלוש לשחק,על אוגו כבר קיבלנו 2 מיליון יורו מתחתית הליגה הספרדית מקצועית לא חושב שהוא שווה יותר מזהSouth Boy כתב:
עם טוני אין לי בעיה, גם ככה לא יהיה כאן בעונה הבאה.
אוגו עוד עלול למשוך קבוצות גדולות אם יזומן לטורניר וייתן הופעה טובה, מקווה שלא יעורר יותר מדי תשומת לב.
קח גם 4 מיליון, איפה תמצא שחקן כזה שיסכים לבוא לבאר שבע?hb7 כתב: יש להם סיכוי קלוש לשחק,על אוגו כבר קיבלנו 2 מיליון יורו מתחתית הליגה הספרדית מקצועית לא חושב שהוא שווה יותר מזה
לא הכול זה כסף.
קצת מצחיק שאתה קבעת מעכשיו שטוני לא יהיה כאן עונה הבאה.South Boy כתב:
עם טוני אין לי בעיה, גם ככה לא יהיה כאן בעונה הבאה.
צריך להיות עיוור כדי לא לראות את זה, כבר בקיץ הוא היה על סף מעבר לסין ולא יודע איך הצליחו לשכנע אותו להישאר, אתה באמת חושב שהוא יישאר עוד עונה בשביל הסיכוי לצ'מפיונס? אשרי המאמין.E.Z כתב:
קצת מצחיק שאתה קבעת מעכשיו שטוני לא יהיה כאן עונה הבאה.
בהחלט מאמין.South Boy כתב:
צריך להיות עיוור כדי לא לראות את זה, כבר בקיץ הוא היה על סף מעבר לסין ולא יודע איך הצליחו לשכנע אותו להישאר, אתה באמת חושב שהוא יישאר עוד עונה בשביל הסיכוי לצ'מפיונס? אשרי המאמין.
אין מה לעשות אנחנו דג קטן ו 30 דקות במונדיאל לא יכריעוSouth Boy כתב:
קח גם 4 מיליון, איפה תמצא שחקן כזה שיסכים לבוא לבאר שבע?
לא הכול זה כסף.
- אוהד בגולה
- Title: קרייזי-רד
אני מת עליהם, אבל בשבילנו עדיף שלא יהיו במונדיאל
יש סימן שאלה לגבי המשך דרכו אחרי ההדחה. בוואלה מדווחים שהוא אמר לחברים בקבוצה שאם נודח הוא מתכוון להאיץ מגעים למצוא לו קבוצה באירופה.
מישהו יכול להפריך את השמועות?
סה"כ זה הגיוני לאור מה שהיה בתחילת העונה ועדיין אני מקווה ורוצה שהוא יישאר פה והכל המצאות של כתבים.
מישהו יכול להפריך את השמועות?
סה"כ זה הגיוני לאור מה שהיה בתחילת העונה ועדיין אני מקווה ורוצה שהוא יישאר פה והכל המצאות של כתבים.
5 מיליון יורו בקיץ ושיהיה לו המון בהצלחה.
בינואר אין מצב לשחרר שחקן משמעותי כל כך ולא משנה מה הובטח לו.
ועם כל הכבוד, נראה לי שהוא קצת עף על עצמו.
בינואר אין מצב לשחרר שחקן משמעותי כל כך ולא משנה מה הובטח לו.
ועם כל הכבוד, נראה לי שהוא קצת עף על עצמו.
- ForeverRed
צריך להיות קצת טיפש כדי לחפש הרפתקאות בינואר בשנת מונדיאל.
לא כל שטות שנכתבת בתקשורת צריכה להכניס אוטומטית להיסטריה.
- The red one
גם ככה הוא לא נלקח בחשבון בניגריה. מציע לא לזלזל במה שנכתבForeverRed כתב:צריך להיות קצת טיפש כדי לחפש הרפתקאות בינואר בשנת מונדיאל.
- ForeverRed
לא מזלזל בכלל. ריאלי לחלוטין שהוא יעזוב.The red one כתב: גם ככה הוא לא נלקח בחשבון בניגריה. מציע לא לזלזל במה שנכתב
כשיהיה משהו קונקרטי נתייחס אליו בהתאם. כל הפסטיבלים האלה של הולך או נשאר טובים בעיקר כדי למלא עמודים בתקשורת.
יש הבדל בין לא נספר ולהיות בסגל לבין לא להיות מזומן בכלל.The red one כתב: גם ככה הוא לא נלקח בחשבון בניגריה. מציע לא לזלזל במה שנכתב