אורן טען שמבחינה פרקטית מכבי החתימה אותו/סגור שם לשלוש שנים.The red one כתב: איפה ראית שהיא תוספת כחתימה לכל דבר? הוא מושאל למכבי תל אביב
השאלה איך דבר כזה אפשרי משפטית אם מדובר בהשאלה בלבד.
אורן טען שמבחינה פרקטית מכבי החתימה אותו/סגור שם לשלוש שנים.The red one כתב: איפה ראית שהיא תוספת כחתימה לכל דבר? הוא מושאל למכבי תל אביב
מה הבעיה ?השאלה לשנתיים פלוס אופציה לעוד עונה או השאלה לעונה עם חידוש אוטומטיEelect כתב: אורן טען שמבחינה פרקטית מכבי החתימה אותו/סגור שם לשלוש שנים.
השאלה איך דבר כזה אפשרי משפטית אם מדובר בהשאלה בלבד.
משום מה יושב לי בראש שהשאלה תקפה לשנה וכל פעם צריך לחדש אותה.hb7 כתב: מה הבעיה ?השאלה לשנתיים פלוס אופציה לעוד עונה
חאמס עבר לבאיירן לשנתיים,לא רואה בעיה להשאיל שחקן לכל אורך החוזה שלו גם ל 4 שניםEelect כתב: משום מה יושב לי בראש שהשאלה תקפה לשנה וכל פעם צריך לחדש אותה.
אם זה לא ככה, טעות שלי.
אני רק שאלה.hb7 כתב: מה הבעיה ?השאלה לשנתיים פלוס אופציה לעוד עונה או השאלה לעונה עם חידוש אוטומטי
הקבוצה האירופית לא תסכים כי אי אפשר למכור אותו אחרי זה,למכבי מתאים לסתום חור ל3 שנים במיליון יורו גם עם אופיר יעזוב בסוף התקופה ללא תמורה,לדעתי לוזון יכול לקפוץ או שיש גם 50% על השאלהForeverRed כתב: אני רק שאלה.
מחר דור אלו מקבל הצעה מקבוצה באירופה.
אלונה רוצה לחסוך את התשלום של 50 אחוזים מהכרטיס לפ"ת, ובמקום למכור אותו בשני מיליון יורו, משאילה אותו לארבע שנים תמורת אותו הסכום.
נראה לכם שלוזון ישתוק?
השאלה שלי היא האם אפשר למצוא פתח בין השאלה להשאלה. לפחות מבחינה משפטית.hb7 כתב: חאמס עבר לבאיירן לשנתיים,לא רואה בעיה להשאיל שחקן לכל אורך החוזה שלו גם ל 4 שנים
אפשר להשאיל לשנתיים (ע"ע דן ביטון לאשדוד) אבל גם אם לא היה אפשר - מה שאתה אומר יכול לקרות - משאילים לשנה וכל פעם צריך לחדש.Eelect כתב: משום מה יושב לי בראש שהשאלה תקפה לשנה וכל פעם צריך לחדש אותה.
אם זה לא ככה, טעות שלי.
לדעתי התשובה לזה היא בטרמינולוגיה... לא 50% ממכירה עתידית אלא 50% מהכרטיס שחקן. אז גם בהשאלה אני מניח יקבלו אחוזים.hb7 כתב: הקבוצה האירופית לא תסכים כי אי אפשר למכור אותו אחרי זה,למכבי מתאים לסתום חור ל3 שנים במיליון יורו גם עם אופיר יעזוב בסוף התקופה ללא תמורה,לדעתי לוזון יכול לקפוץ או שיש גם 50% על השאלה
פה עלתה נקודה טובה שמבליטה איך הדבר נעשה!!ForeverRed כתב: אני רק שאלה.
מחר דור אלו מקבל הצעה מקבוצה באירופה.
אלונה רוצה לחסוך את התשלום של 50 אחוזים מהכרטיס לפ"ת, ובמקום למכור אותו בשני מיליון יורו, משאילה אותו לארבע שנים תמורת אותו הסכום.
נראה לכם שלוזון ישתוק?
הנקודה החשובה זה בוז צורם!!ForeverRed כתב:תיקו לביתר נגד ק"ש.
בוז צורם בטדי.
יצאנו בזול מהמחזור הזה.