ניב זריהן

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
blueman

Re: ניב זריהן

שליחה על ידי blueman »

South Boy כתב:
אתה מערבב דברים ומפרש את דבריי לא נכון, לא אמרתי שזה לגיטימי לקלל את השחקנים ובטח שלא אמרתי שאני עושה את זה, אמרתי שזה יותר מלגיטימי להביע ביקורת עניינית כשהם נראים ככה, ובנוסף אמרתי שגם אם יש את החלק שהוא המיץ של ה*** של הקהל שכן עושה את הדברים האלה זה לא אמור להשפיע עליהם עד כדי כך ובטח שלא תירוץ למשחק הנרפה שלהם.
הדוגמה של שכטר היא הדוגמה הכי טובה למנטליות העלובה של הכדורגלן הישראלי, כולנו בני אדם ומילים יכולות להפיל אותנו לקרשים או לרומם אותנו לגבהים שאנחנו לא מכירים, אבל ספורטאי אמיתי נמדד ביכולת שלו לסנן את רעשי הרקע וקודם כל להלחם על המגרש לא משנה מה קורה מסביב. זה מה שמבדיל בין חובבנים למקצוענים.
אני לרגע לא מדבר על אלו שמקללים שחקנים, אבל ביקורת עניינית זה דבר לגיטימי ואפילו דבר שחייב להשמיע. גם תמיכה עיוורת יכולה לפגוע במובן מסוים ויכולה אפילו לתרום לאדישות של השחקנים, לצד הדברים שצריך לתקן יש גם דברים טובים שנראה שמתקבלים כמובן מאליו, והם ממש לא כאלה.
אני לא מתכוון לשקר לעצמי ולהגיד שהם נראים כמו לפני שנתיים, אני לא מתכוון לייפות את המציאות ולטאטא דברים שלא נעים לשמוע מתחת לשטיח, אני לא מתכוון לחסוך בביקורת על שחקנים שיותר מדי זמן פשוט לא מתאמצים ולא מראים שאכפת להם לפחות כמו שלי אכפת, וזה הדבר היחיד מתוך אלף דברים רעים שהם יכולים לעשות שאני לא אשתוק לגביו או לכל הפחות אקבל בהבנה.
וכן, היה לי כבר דיון מעיק עם כמה אנשים בנושא אבל אפשר גם לבקר את הקבוצה וגם לעודד בלי תנאים, פשוט צריך לדעת מתי הזמן הנכון לעשות כל דבר. ועכשיו זה הזמן להתחיל לדבר על מה שלא בסדר.
מישהו אמר שאסור לבקר בצורה עיניינית את הקבוצה? מישהו אמר שהשחקנים הם קדושים? מותר וחייב לבקר, אבל אני לא מדבר על ביקורת, מה שהיה לפני שנתיים היה ביקורת עיניינית, מה שיש היום זה ג'ונגל, כל מי שנותן 10 דקות לא טובות עולה על הגריל, לשחקנים אין אפילו 2 משחקי חסד, נתת משחק לא טוב, עוד מסירה לא טובה ב 10 דקות של המשחק אחרי וזהו אתה כבר לא מקצועי, לא מתאמץ, זורק ז**, לא ברמה ועוד כאלו דברים. פעם היה שחקן אחד תורן שהיה על הכוונת של האוהדים, היו שנים שזה היה שמעון ביטון, שנים שזה היה אביה, אחר כך תורגמן, היום זה מרגיש ש 90 אחוז על הכוונת, וזה שאתה ממשיך לטעון ששחקנים הם רובוטים ושמקרה שכטר זה התנהלות של שחקן לא מקצוען רק מוכיח את החוסר סבלנות וסובלנות שיש בכדורגל הישראלי ובקבוצה בפרט. ומקריאה של ההודעות שלך אתה מצטייר כבן אדם יחסית מתון שנותן ביקורת עיניינית, תבין כמה המצב חמור שיש מלא אוהדים שממש לא מתונים כמוך

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

blueman כתב: מישהו אמר שאסור לבקר בצורה עיניינית את הקבוצה? מישהו אמר שהשחקנים הם קדושים? מותר וחייב לבקר, אבל אני לא מדבר על ביקורת, מה שהיה לפני שנתיים היה ביקורת עיניינית, מה שיש היום זה ג'ונגל, כל מי שנותן 10 דקות לא טובות עולה על הגריל, לשחקנים אין אפילו 2 משחקי חסד, נתת משחק לא טוב, עוד מסירה לא טובה ב 10 דקות של המשחק אחרי וזהו אתה כבר לא מקצועי, לא מתאמץ, זורק ז**, לא ברמה ועוד כאלו דברים. פעם היה שחקן אחד תורן שהיה על הכוונת של האוהדים, היו שנים שזה היה שמעון ביטון, שנים שזה היה אביה, אחר כך תורגמן, היום זה מרגיש ש 90 אחוז על הכוונת, וזה שאתה ממשיך לטעון ששחקנים הם רובוטים ושמקרה שכטר זה התנהלות של שחקן לא מקצוען רק מוכיח את החוסר סבלנות וסובלנות שיש בכדורגל הישראלי ובקבוצה בפרט. ומקריאה של ההודעות שלך אתה מצטייר כבן אדם יחסית מתון שנותן ביקורת עיניינית, תבין כמה המצב חמור שיש מלא אוהדים שממש לא מתונים כמוך
המצב לא חמור ולא נעלי פלטפורמה.
מספיק עם בילבולי המוח האלה.
לקח לי שעתיים לקרוא את כל מגילות האסתר שלכם עוד שנייה הייתי תוקע בשופר לפתוח את שערי שמיים מרחמים.
על מה אתם מדברים בכלל??
זה לא צריך זה חובה להעביר ביקורת על הקבוצה שהיא לא טובה,חובה!!
והקבוצה לא טובה מה לעשות?
יחד עם זאת אני לא מזהה שום "תזזית" בקהל שגורם לי לחשוב שמחר בבוקר כולם יתהפכו על כולם.
אתם רואים יותר מדי ליגה אנגלית וגרמנית וחושבים שאנחנו זה כמו הייקים.
אנחנו מזרח התיכון! כאן אין סבלנות לכלום,תשוו אותנו לליגות שהאוהדים שלהם הם חמי מזג וחסרי סבלנות בדיוק כמו הישראליים.
טורקיה,יוון.
סה"כ 8 נק מ5 מחזורים,שום דבר להתאבל עליו ושום דבר לעוף עליו.
הקבוצה חייבת להשתפר והאחריות היא על ברק בכר.
הקהל צריך עכשיו לדחוף יותר וכאן מסתיים כל הסיפור.
מספיק לזיין תשכל.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

אדום זקן כתב: המצב לא חמור ולא נעלי פלטפורמה.
לקח לי שעתיים לקרוא את כל מגילות האסתר שלכם עוד שנייה הייתי תוקע בשופר לפתוח את שערי שמיים מרחמים.
על מה אתם מדברים בכלל??
יחד עם זאת אני לא מזהה שום "תזזית" בקהל שגורם לי לחשוב שמחר בבוקר כולם יתהפכו על כולם.
אנחנו מזרח התיכון! כאן אין סבלנות לכלום,תשוו אותנו לליגות שהאוהדים שלהם הם חמי מזג וחסרי סבלנות בדיוק כמו הישראליים.
טורקיה,יוון.
מספיק לזיין תשכל.
1+

מסכים שהאוהדים הם חלק מהפיתרון אבל התסריטים האפוקליפטיים שרצים כאן רחוקים מהמציאות כרגע.

סמל אישי של משתמש
MikiRed
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי MikiRed »

למה אני אופטימי?
רוב הקבוצות, כולל מכבי, בגבול הפוטנציאל או מעבר. אנחנו בשישים אחוז...
במשחק הליגה הבא, כנראה שיחזור ויטור, שהר ישתפר, נאוקמה יצא סוף סוף מהתקופה הרעה וקואנקה יכנס חזק לרוטציה..

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

אתם מגזימים לגמרי בחשיבות הקהל.
כשהקבוצה רצה ומצליחה אז יש סינרגיה כי הקהל מעודד.
כשהקבוצה לא אז מתחילים לחפש בעיות בכוח.
אף אחד מאיתנו לא עולה על המגרש ולפי השיטה שלכם, חיפה צריכים להיות אלופים כל השנה כי הקהל שלהם מעודד יותר חזק מאיתנו בטרנר בפיגור 4-0.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

MikiRed כתב:למה אני אופטימי?
רוב הקבוצות, כולל מכבי, בגבול הפוטנציאל או מעבר. אנחנו בשישים אחוז...
במשחק הליגה הבא, כנראה שיחזור ויטור, שהר ישתפר, נאוקמה יצא סוף סוף מהתקופה הרעה וקואנקה יכנס חזק לרוטציה..
אני אומר לך באמת שאין שום קבוצה היום בליגה שמשתווה אלינו ואני אומר את זה באמונה שלמה יכולים לקפוץ לי כל מי שיקרא לי שחצן.
ואני גם אומר לך שזה אך ורק ברגליים שלנו,אם רק נחזור טיפ טיפה לבסיס,נוריד מדפים ונתחיל לרצוח במגרש אין שום קבוצה שיכולה להשתוות אלינו.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

אדום זקן כתב: אני אומר לך באמת שאין שום קבוצה היום בליגה שמשתווה אלינו ואני אומר את זה באמונה שלמה יכולים לקפוץ לי כל מי שיקרא לי שחצן.
ואני גם אומר לך שזה אך ורק ברגליים שלנו,אם רק נחזור טיפ טיפה לבסיס,נוריד מדפים ונתחיל לרצוח במגרש אין שום קבוצה שיכולה להשתוות אלינו.
השאלה איך מתמודדים עם השובע הזה?
נראה שגם בכר לא יודע נכון לכרגע.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

izguy83 כתב: השאלה איך מתמודדים עם השובע הזה?
נראה שגם בכר לא יודע נכון לכרגע.
אין דבר כזה שובע.
לפרטים נא לפנות ל: ערן זהבי,מסי,רונאלדו.
יובנטוס שלוקחת 6 אליפויות רצופות,ליון שלקחה 7 בצרפת,בטזל בשוויץ וכו וכו.
יש בעיה של גישה.
אנחנו קבוצה שבטוחה בעצמה אובר וזה הבעיה המרכזית.
אתה חושב שהשחקנים לא רואים משחקים של חיפה ומכבי?
והם אומרים לעצמם "השד לא כל כך נורא,אין לנו באמת יריבה ואנחנו טובים יותר".
וכאן בדיוק הבעיה.
שיש לך יריבה ממול שמוציאה שנותנת הצגות ואני ממש לא מדבר על הפועל חיפה וביתר אז אין לך מי שיוציא ממך את ה200% כי אתה בטוח בעצמך.
וכאן נכנס לתמונה המאמן המנטלי שצריך לא לישון בלילה זה הגמר ליגת האלופות שלו.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

אדום זקן כתב: אין דבר כזה שובע.
לפרטים נא לפנות ל: ערן זהבי,מסי,רונאלדו.
יובנטוס שלוקחת 6 אליפויות רצופות,ליון שלקחה 7 בצרפת,בטזל בשוויץ וכו וכו.
יש בעיה של גישה.
אנחנו קבוצה שבטוחה בעצמה אובר וזה הבעיה המרכזית.
אתה חושב שהשחקנים לא רואים משחקים של חיפה ומכבי?
והם אומרים לעצמם "השד לא כל כך נורא,אין לנו באמת יריבה ואנחנו טובים יותר".
וכאן בדיוק הבעיה.
שיש לך יריבה ממול שמוציאה שנותנת הצגות ואני ממש לא מדבר על הפועל חיפה וביתר אז אין לך מי שיוציא ממך את ה200% כי אתה בטוח בעצמך.
וכאן נכנס לתמונה המאמן המנטלי שצריך לא לישון בלילה זה הגמר ליגת האלופות שלו.
ועוד איך יש וזה מוכח.
ככה זה גם נראה על המגרש.
אי אפשר לקחת 3/4/10 דוגמאות בודדות ולהשליך מהם על הכלל.
כמות כדורי 50/50 שהפסדנו אתמול היא הזויה.
חבל שאין סטטיסטיקה לזה.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

izguy83 כתב: ועוד איך יש וזה מוכח.
ככה זה גם נראה על המגרש.
אי אפשר לקחת 3/4/10 דוגמאות בודדות ולהשליך מהם על הכלל.
כמות כדורי 50/50 שהפסדנו אתמול היא הזויה.
חבל שאין סטטיסטיקה לזה.
שום שובע.
מה שראית אתמול זו יהירות נקודה.
אין שום שחקן מקצוען שנחשב ספורטאי אמיתי ולא רוצה לזכות בתארים.
יש אחד מהשניים: או שהראש שלו לא כאן.
או שהוא בטוח בעצמו ברמה כזאת שהוא משחק בהליכה.

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

South Boy כתב:
אני באמת תוהה אם אני מפספס משהו או שאתה סתם מנפח כל דבר כמו כל באר שבעי ממוצע.
אני לא זוכר מתי שמעתי במגרש מישהו מקלל את השחקנים שלנו (שזה מה שבאמת חשוב עם כל הכבוד לפורומים וקבוצות פייסבוק), כל משחק ללא יוצא מן הכלל מקבלים מחיאות כפיים ועידוד מ-99 אחוז מהקהל בלי קשר לתוצאה, זה נראה לך הגיוני באיזושהי צורה להתרכז בכמה שבורים שמקללים מתוך אלפים של אוהדים בכל משחק? אתה עושה זילות לקהל.
יש ירידה בעוצמות, יש גם שובע, אבל בחיאת אתה באמת מאמין לעצמך שימי טרום אלונה בפתח? איזה הגזמה פראית והזויה, זה מגוחך. אין כמעט בליגה קהלים תומכים כמו שלנו.
הגישה שלך כל כך מתרפסת וכל כך מעליבה את הדעת, אני מקווה מאוד שהשחקנים לא חושבים כמוך ויוצאים מנקודת הנחה שהם עושים לנו טובה שהם נלחמים. מישהו אומר לי תודה שאני שורף עשרות אלפי שקלים בשנה על מנויים כרטיסים דלק וטיסות למשחקים בחו"ל למרות שאני לא מקבל על זה שום דבר? לא, ואני גם לא חושב שאני או כל אוהד אחר צריך לקבל מילה טובה על זה, מה זאת אומרת מי האוהדים האלה שאני צריך לשחק בשבילם? שחקן משחק קודם כל בשביל עצמו, ואם לא בשביל האוהדים אז בשביל המאמן והבעלים. זאת החובה שלהם לפני הכול.
לאן תוביל אותנו הביקורת? קודם כל לכנות עצמית, לצורת חשיבה שבה אנחנו מודעים לפגמים שלנו ומנסים לעבוד עליהם ולא רק אומרים יהיה בסדר תאמינו כמו טמבלים, פשוט שונא אנשים שלא יודעים לשמוע ביקורת עצמית.
לא יודע למה אני תמיד נכנס לפינות האלה אבל תפנים, זאת המציאות, או שתסתכל עליה או שתתחבא מאחורי קלישאות לעוסות כמו "יהיה בסדר" "הקהל אשם" "אתם פוגעים בהם עם הביקורת שלכם למרות שתכלס אני יודע שהיא מוצדקת".
אם אתה לא מבין שאוהד אמיתי זה לא בהכרח אוהד שאף פעם לא מביע ביקורת אז אין לי מה להגיד לך, אני שמח שלפחות מההתרשמות שלי ברק והצוות לא מספרים לעצמם סיפורים ותמיד מדברים בכנות ומודעים לבעיות שהן הרבה יותר רציניות מעבר לשובע של הקהל.
אין ספק שאני מקצין בכוונה.
אבל רק ככה אפשר לחדור דרך האוזניים הבארשבעיות.

אני חושב שהמסר עבר.
השיח השתנה וחזר להיות כמו שהוא צריך להיות.
הצוות והשחקנים מבקרים את עצמם
אנחנו מבקרים את עצמנו

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

על מה אתם מדברים בכלל??
טורקיה,יוון.
מספיק לזיין תשכל.
אני לא אומר שהמצב חמור, או שהמצב קריטי ושמחר הולך להיות מקרה קיצוני כזה או אחר. ושוב פעם אתם חוזרים לביקורת ומפספסים את הנקודה. חובה להעביר ביקורת, על זה כולם מסכימים, מה שהולך מסביב, ההתלהמות, השפה, הקללות הדברים שמעבר זה מה שמציק ולא בסדר, אם אתה לא רואה את זה אז או שאתה עוצם עיניים או שאתה לא מספיק מעורבב בקהל הבאר שבעי, ולהגיע למשחקים לא מספיק, אני רואה כל יום אוהדים, שומע כל יום אנשים שמדברים בעיר, בשאטלים, שיח כללי בעיר. לא חושב שאנחנו על סף תהום, אבל לעצום עין ולהגיד הכל זה השחקנים זה הפיתרון הקל כנראה. בכל מקרה אני לא מוריד אפילו בקמצוץ את האחריות מהשחקנים ומהצוות המקצועי, וגם לי יש ביקורת.

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

.
נערך לאחרונה על ידי delta7 ב 24 ספטמבר 2017, 22:32, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

אלדר כתב: וכן, הקהל הוא הבעיה!!!!
אלדר, הקהל לא כמו לפני שנתיים וזה טבעי, אבל הוא ממש לא "הבעיה!!!!".
South Boy - מסכים לחלק ניכר ממה שכתבת.

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

על מה אתם מדברים בכלל??
טורקיה,יוון.
מספיק לזיין תשכל.
תודה אחי, חסכת לי כמה דקות.

שלח תגובה