איסאק קוונאקה
Re: איסאק קוונאקה
בנו עליו כתחליף של מליקסון בליגת האלופות, אל תשכחו גם שהוא השחקן הזר כיום הכי משתכר אצלנו.
צריך לעשות חושבים לגביו כי אם כל הכבוד גם התהליך השיקום שלו יקח זמן עד שיחזור לעצמו וה׳ סופר לו את הימים עד הפציעה הבאה
צריך לעשות חושבים לגביו כי אם כל הכבוד גם התהליך השיקום שלו יקח זמן עד שיחזור לעצמו וה׳ סופר לו את הימים עד הפציעה הבאה
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
לא חושב שמישהו מתכחש. אבל לא הוא הפסיד את המשחק ולהוציא את הזעם עליו ועל משתמשים פה בפורום - לא מתאים.dors כתב:חברים אי אפשר להתכחש לזה שהבאנו אותו בגלל ליגת האלופות.. בוא נשים דברים על דיוקם.
אם אתה יודע שיש לך חודשיים לתת את הצאנ׳ס עדיף לשלם יותר ולהביא שחקן בכושר (לא אומר פציע לא פציע הבן אדם לא שיחק הרבה זמן )
גם את ויטור הביאו בשביל ליגת האלופות והוא פצוע. למה אותו לא חותכים?dors כתב:חברים אי אפשר להתכחש לזה שהבאנו אותו בגלל ליגת האלופות.. בוא נשים דברים על דיוקם.
אם אתה יודע שיש לך חודשיים לתת את הצאנ׳ס עדיף לשלם יותר ולהביא שחקן בכושר (לא אומר פציע לא פציע הבן אדם לא שיחק הרבה זמן )
להקפיץ נושא של שחקן אחד בלבד וזה שחקן שלא שיחק כי מה לעשות, כמו טוני לפני שנתיים, פתח את העונה פצוע, זה פשוט מביך, מעצבן ובעיקר מושפע מהתקשורת.
צר לי אבל הוא ככל הנראה יהיה פלופ.
לא בגללו, אני באמת מאמין בו, אבל כמות הלחץ שתופעל עליו אחרי שהודחנו תהיה בלתי הגיונית. גם מכיוון התקשורת וגם מכיוון הקהל המטומטם שלנו.
קשה לי לראות שחקן זר עומד בזה.
לא בגללו, אני באמת מאמין בו, אבל כמות הלחץ שתופעל עליו אחרי שהודחנו תהיה בלתי הגיונית. גם מכיוון התקשורת וגם מכיוון הקהל המטומטם שלנו.
השחקן לא שיחק כבר פלופ
תנוחו ולכו לישון
תנוחו ולכו לישון
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
הוא לא אשם כמובן. סתם מאכזב ומתסכל. גם החיסרון של ויטור מתסכל. גם המזל לא היה לצדנו.גדי כתב:בחייאת.
מה זה קשור אליו עכשיו?
בואו תאשימו גם את וויטור.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
תפסיקו להגיד שהיה חסר מזל.
את המזל שלנו בזבזנו בלודוגורץ.
אנחנו במזל בליגה האירופית.
את המזל שלנו בזבזנו בלודוגורץ.
אנחנו במזל בליגה האירופית.
שים לב אחי לא אמרתי שהוא פציע ובגלל זה, חלילה! לא מאמין בשטות הזאת.CrazyRed7 כתב: גם את ויטור הביאו בשביל ליגת האלופות והוא פצוע. למה אותו לא חותכים?
להקפיץ נושא של שחקן אחד בלבד וזה שחקן שלא שיחק כי מה לעשות, כמו טוני לפני שנתיים, פתח את העונה פצוע, זה פשוט מביך, מעצבן ובעיקר מושפע מהתקשורת.
נערך לאחרונה על ידי dors ב 22 אוגוסט 2017, 23:25, נערך 2 פעמים בסך הכל.
הופעה אחת טובה והוא זר השנה.ReDo כתב:צר לי אבל הוא ככל הנראה יהיה פלופ.
טוני פתח לא פחות רע ממנו. נכנס לעניינים רק במחזור 5.
הבעיה היחידה שהוא כ"כ פציע אבל נקווה שאיכשהו הוא יכנס לקצב... מת שיצליח.
למה לא שיחק מספר חודשים?הוא סיים עונה מלאה בגראנדה.dors כתב: שים לב אחי לא אמרתי שהוא פציע ובגלל זה, חלילה! לא מאמין בשטות הזאת.
רק אמרתי שלהביא שחקן חודשיים לפני הפלייאוף שלא שיחק מס׳ חודשים זה לא חכם -אתה צריך מישהו חד *עכשיו*.
הוא נפצע אצלנו מתאקל של אחד השחקנים שלנו.
אמת, טעות שלי. ערכתי את ההודעה.CrazyRed7 כתב: למה לא שיחק מספר חודשים?הוא סיים עונה מלאה בגראנדה.
הוא נפצע אצלנו מתאקל של אחד השחקנים שלנו.
בחיאת, לך תעשה חמוצים ותעזוב אותנו בשקט.LIAV00S כתב:בנו עליו כתחליף של מליקסון בליגת האלופות, אל תשכחו גם שהוא השחקן הזר כיום הכי משתכר אצלנו.
אם אתה מוצא את עצמך בבור, אז תפסיק לחפור
מקווה שיהיה בסגל בשבת. אם לא ישכחו אותו בתא מטען של המטוס, עטוף בפצפצ
חה חה איזה צחוקיםshacharb כתב:מקווה שיהיה בסגל בשבת. אם לא ישכחו אותו בתא מטען של המטוס, עטוף בפצפצ
יאללה חלאס תשאירו את הבדיחות לרון קופמן ולגאונים בפייסבוק.
שחקן שלנו וכזה שחשוב מאוד להמשך העונה. גם אני לא מרוצה מהסיטואציה איתו אבל הוא עדיין לא הראה מה הוא יכול לתת.
אם לא נצחק אז מה נעשה?הפועלעולה כתב: חה חה איזה צחוקים
יאללה חלאס תשאירו את הבדיחות לרון קופמן ולגאונים בפייסבוק.
שחקן שלנו וכזה שחשוב מאוד להמשך העונה. גם אני לא מרוצה מהסיטואציה איתו אבל הוא עדיין לא הראה מה הוא יכול לתת.
קח באיזי. אני מחכה בדיוק כמוך לראות אותו מצליח.