בחדשות הספורט ציינו שהחזקנו 61% מהזמן בכדור.yakar כתב:בטוח ששלטנו מעל 60 אחוז? נתחזק בינואר טען שהם שלטו בכל האספקטים.
לודוגורץ ראזגרד- הפועל ב"ש, רביעי, 21:30, לודוגורץ ארנה
Re: לודוגורץ ראזגרד- הפועל ב"ש, רביעי, 21:30, לודוגורץ ארנה
https://www.flashscore.com/match/hYkI2n ... atistics;0" onclick="window.open(this.href);return false;
אין לי מושג מאיפה הביאו את הנתון הזה בחדשות הספורט, לא רק שנתונים אחרים מראים אחרת זה גם לא נשמע הגיוני למי שראה את המשחק וראה איך הוא התפתח.
אין לי מושג מאיפה הביאו את הנתון הזה בחדשות הספורט, לא רק שנתונים אחרים מראים אחרת זה גם לא נשמע הגיוני למי שראה את המשחק וראה איך הוא התפתח.
אין לי מושג. גם אני הופתעתי אבל הנחתי שהם לא חובבנים ומתבססים על מקור רציני.South Boy כתב:https://www.flashscore.com/match/hYkI2n ... atistics;0
אגב, ברוב הפעמים שלחצנו אותם גבוה בטרנר הם איבדו כדור. אין להם פיבוט כמו אפל שמגיע לכדורי
שוער ארוכים, אולי יהיה נכון להשתמש יותר בלחץ כזה, במיוחד כשהחלק האחורי שלהם הוא הכי פחות טכני.
למישהו יש מושג באילו תאריכים לודוגורץ תשחק בפלייאוף האלופות ובאילו תאריכים אנחנו בפלייאוף האירופית?אני לא מוצא
הם משחקים ב15/16 לאוגוסט ואנחנו ב17 לאותו חודש
תודהMarin כתב:הם משחקים ב15/16 לאוגוסט ואנחנו ב17 לאותו חודש
- simply-red
לפי הנתונים היה משחק סופר שקול, הוכרע על ניצול מצבים. במגרש היה נראה שהם היו קצת יותר מהכל, קצת יותר שלטו, קצת יותר איימו, קצת יותר החמיצו... מסתבר שהיה שקול הרבה יותר מההרגשה באותו הערב.South Boy כתב:https://www.flashscore.com/match/hYkI2n ... atistics;0
- The red one
אני לא הרגשתי ככה במגרשsimply-red כתב: לפי הנתונים היה משחק סופר שקול, הוכרע על ניצול מצבים. במגרש היה נראה שהם היו קצת יותר מהכל, קצת יותר שלטו, קצת יותר איימו, קצת יותר החמיצו... מסתבר שהיה שקול הרבה יותר מההרגשה באותו הערב.
- simply-red
אני כן...The red one כתב: אני לא הרגשתי ככה במגרש
ההתקפה שלהם שוואנדרסון היה באחד על אחד מול חיימוב היתה לא פחות מגאונית.
וואנדרסון התחיל בכלל בכנף שמאל, קאפו (שקורהוט נמנה עליו) ירד לאמצע לקבל כדור, קורהוט
היה מופקד עליו ולכן נצמד אליו, מה שפינה להם את כל צד ימין וואנדרסון חתך תוך כמה שניות מכנף שמאל לימין כשאין בעצם מי שישמור עליו. מתוחכם מאוד.
חילופי המקום שלהם תוך כדי התקפה מקשים את השמירה עליהם.
וואנדרסון התחיל בכלל בכנף שמאל, קאפו (שקורהוט נמנה עליו) ירד לאמצע לקבל כדור, קורהוט
היה מופקד עליו ולכן נצמד אליו, מה שפינה להם את כל צד ימין וואנדרסון חתך תוך כמה שניות מכנף שמאל לימין כשאין בעצם מי שישמור עליו. מתוחכם מאוד.
דווקא ויטור קלט את זה בזמן ויצא לנבדל... ביטון התמהמהEelect כתב:ההתקפה שלהם שוואנדרסון היה באחד על אחד מול חיימוב היתה לא פחות מגאונית.
עדיין, הפעולה עצמה היתה מספיק מתוחכמת בשביל שמספיק ששחקן אחד לא יהיה מרוכז והיא תכה בנו.yedidel כתב:
דווקא ויטור קלט את זה בזמן ויצא לנבדל... ביטון התמהמה
אני אגב לא בטוח בכלל בדיעבד שויטור היה צריך לצאת לנבדל במצב הזה. אולי היה עדיף שפשוט ימשיך עם וואנדרסון.
במיוחד בגלל שהכל קרה כל כך מהר.
- נתחזק בינואר
- Title: קרייזי-רד
הדו"ח שיש לי מציג את החזקת הכדור בזמן המשחק ה"חי". כלומר החזקת כדור בפועל, ללא המתנה לכדורי שוער, בעיטות חופשיות וזריקות חוץ. לפי המדד הזה, היו 62 דקות "חיות" במשחק, לודוגורץ שלטה בכדור ב-34 מהן, ב"ש ב-28. 54.8% סה"כyakar כתב:בטוח ששלטנו מעל 60 אחוז? נתחזק בינואר טען שהם שלטו בכל האספקטים.
כותב את בלוג הכדורגל העצמאי "נתחזק בינואר". טקטיקה הארדקור
https://www.facebook.com/LehaviBlog/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/LehaviBlog/" onclick="window.open(this.href);return false;
אז הולך להיות לנו שופט ממוצא טורקי שנחשד בעבר בהימורי פוקר.
הרגתם אותנו אופ"א.
הרגתם אותנו אופ"א.
לא מבין איך המועדון לא מרים דגל. רזגאד מפוצצת במהגרים טורקיים.Cameo כתב:אז הולך להיות לנו שופט ממוצא טורקי שנחשד בעבר בהימורי פוקר.
הרגתם אותנו אופ"א.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]