איזה עיר על רמה?! אין שם ים.yossi כתב: האתגר לקחת איתם צ'מפיונס כשאתה הכוכב הראשי.
מסכים שבצ'לסי או יונייטד זה יותר מגניב ויותר נחשב, אבל גם שם זה עובר.
צ'ק שמן במיוחד, עיר על רמה ומושבה ברזילאית. יש פה פיתוי.
כדורגל עולמי 17/18
Re: כדורגל אירופי 17/18
ניימאר בחיים לא יגיע לרמה של מסי, אני בספק אם מישהו בכלל יתקרב לזה.
לטעמי חייב למכור אותו במחיר הזה, אוברייטד מטורף, יש לו יכולות אישיות מדהימות, אבל ההקרבה שלו למשחק הקבוצתי והמקצוענות שלו שואפת לאפס, כמעט כל ברזילאי.
לטעמי חייב למכור אותו במחיר הזה, אוברייטד מטורף, יש לו יכולות אישיות מדהימות, אבל ההקרבה שלו למשחק הקבוצתי והמקצוענות שלו שואפת לאפס, כמעט כל ברזילאי.
אין שם אשקלון במרחק של 40 דקות??סניור כתב:
איזה עיר על רמה?! אין שם ים.
זיו, בדיוק בגלל דעות כאלה אני מניח שהוא עוזב.
אם יוכיח אחרת או לא זה עניין אחר.
זו מכה לברצלונה. ניימאר שחקן על.
ספק אם דיבאלה מתאים, קוטיניו לא ברמה ודאמבלה צעיר מדי וגם הוא ספק אם יגיע לרמה שלו.
222 מליון יורו סעיף שחרור
40 מליון יורו מענק חתימה
30 מליון יורו שכר
אדוני ישמוררר מטורף
40 מליון יורו מענק חתימה
30 מליון יורו שכר
אדוני ישמוררר מטורף
אני באמת לא מצליח להבין איך פריז לא עוברים על חוקי הפייר פליי
שאלה יהיו המכות שלהם.yossi כתב: אין שם אשקלון במרחק של 40 דקות??
זיו, בדיוק בגלל דעות כאלה אני מניח שהוא עוזב.
אם יוכיח אחרת או לא זה עניין אחר.
זו מכה לברצלונה. ניימאר שחקן על.
ספק אם דיבאלה מתאים, קוטיניו לא ברמה ודאמבלה צעיר מדי וגם הוא ספק אם יגיע לרמה שלו.
ב- 222 מיליון אפשר לעשות קסמים.
לפי וואלה פריז ישלמו את ה222 מיליון לניימאר והוא בעצם ישלם על המעבר.. הזויCameo כתב:אני באמת לא מצליח להבין איך פריז לא עוברים על חוקי הפייר פליי
https://www.facebook.com/israelsportlaw ... =3&theater" onclick="window.open(this.href);return false;niv1 כתב: לפי וואלה פריז ישלמו את ה222 מיליון לניימאר והוא בעצם ישלם על המעבר.. הזוי
- ForeverRed
בימינו הסכום הזה שווה שני שחקנים.bs war כתב:
שאלה יהיו המכות שלהם.
ב- 222 מיליון אפשר לעשות קסמים.
לא כזה מטורף כשמסתכלים על הפרקטיקה.
לוקח את קוטיניו ודמבלה בשמחה רבה.
אבל ההנהלה של בארסה הרסה את הקבוצה מבחינה פיננסית ומקצועית, כך שהמכירה של ניימאר היא רק עוד פרק בהחזרת המועדון לתקופת ואן חאל.
אבל ההנהלה של בארסה הרסה את הקבוצה מבחינה פיננסית ומקצועית, כך שהמכירה של ניימאר היא רק עוד פרק בהחזרת המועדון לתקופת ואן חאל.
תיכף רונאלדו יחזור להיות "לא שמח".niv1 כתב: לפי וואלה פריז ישלמו את ה222 מיליון לניימאר והוא בעצם ישלם על המעבר.. הזוי
קוטיניו לא יזוז מליברפול בעד שום הון שבעולם. גם ככה האוהדים חמים על FSG בגלל הסאגות המביכות שלהם בגזרת הרכש אז לאבד גם את קוטיניו? ישרפו אותם. גם קלופ לא מוכן לשמוע על זה ודיבר על זה היום במסיבות עיתונאים, לא הייתי בונה על זה.zivmay כתב:לוקח את קוטיניו ודמבלה בשמחה רבה.
אל תדאג ההנהלה הנוכחית של בארסה לא תביא שום קוטיניו.South Boy כתב:
קוטיניו לא יזוז מליברפול בעד שום הון שבעולם. גם ככה האוהדים חמים על FSG בגלל הסאגות המביכות שלהם בגזרת הרכש אז לאבד גם את קוטיניו? ישרפו אותם. גם קלופ לא מוכן לשמוע על זה ודיבר על זה היום במסיבות עיתונאים, לא הייתי בונה על זה.
יבוא איזה שחקן בינוני במחיר מופרז ועונה אחר כך ימכר ברבע מחיר.
הנהלה שחירבה את אחת הקבוצות הגדולות שנראו בכדורגל.
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
מעניין אותי רק לחשוב כמה היה עולה לריאל היום להביא את רונאלדו מיונייטד. 400 מיליון?
- ForeverRed
הורסים את הכדורגל.
לא מצליח להבין איך זה חוקי.
לא מצליח להבין איך זה חוקי.