מוקדמות אלופות/אירופית 17/18
Re: מוקדמות אלופות/אירופית 17/18
מישהו יודע באיזה יום המשחק בשבוע הבא?
יש לנו סיכוי להיות מדורגים בפלייאוף של האירופית?
לאbs war כתב:יש לנו סיכוי להיות מדורגים בפלייאוף של האירופית?
- The red one
האסים רחמים של הקבוצות עוד לא יצרו קשר אחד עם השני...איך כבר נדע..AG123 כתב:מישהו יודע באיזה יום המשחק בשבוע הבא?
- נתחזק בינואר
- Title: קרייזי-רד
תענוג.Totti כתב: לא מתאים לי להתנצל..
אבל שיהיה.
אחלה הפועל פתח תקווה.
נרגענו
כותב את בלוג הכדורגל העצמאי "נתחזק בינואר". טקטיקה הארדקור
https://www.facebook.com/LehaviBlog/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/LehaviBlog/" onclick="window.open(this.href);return false;
מהתבוסתנים בהגזמה.bs war כתב:יש לנו סיכוי להיות מדורגים בפלייאוף של האירופית?
שוער נבחרת קנדה, שחקן הפועל תל אביב, שחקן נבחרת מדגסקר ו 50 ברזילאים.
זה מה שמחכה לנו
זה מה שמחכה לנו

וואנדרסון זה לאנזפמה על סטרואידים.
יש לו הכל, טכניקה עילאית, מייצר לעצמו ולאחרים מצבים, בועט מחוץ לרחבה.
מעניין ביותר לראות איך נתמודד מול הכישרון שלהם בהתקפה.
יש לו הכל, טכניקה עילאית, מייצר לעצמו ולאחרים מצבים, בועט מחוץ לרחבה.
מעניין ביותר לראות איך נתמודד מול הכישרון שלהם בהתקפה.
אורי קופר:
כבר בשבוע הבא מחכה יריבה קשה יותר, לודוגורץ. אלופת בולגריה היא קבוצה מאוד מוכשרת, עם שחקנים שעל הנייר יכולים לעשות צרות גם ליריבות בכירות ביותר וכך היה בעונה שעברה עם 3 תוצאות תיקו בשלב הבתים של הצ'מפיונס, כולל אחד בפריז. אבל לודוגרץ נמצאת בירידה עצומה מאז החורף, ירידה שמגיעה גם בעקבות מרד של 9 השחקנים הברזילאים של הקבוצה, ששולטים בחדר ההלבשה, דחקו הצידה את המאמן גאורגי דרמנדז'ינבץ ולא תמיד מקשיבים להוראות. זה יכול ללכת לכל כיוון, התמודדות פתוחה לגמרי.
כבר בשבוע הבא מחכה יריבה קשה יותר, לודוגורץ. אלופת בולגריה היא קבוצה מאוד מוכשרת, עם שחקנים שעל הנייר יכולים לעשות צרות גם ליריבות בכירות ביותר וכך היה בעונה שעברה עם 3 תוצאות תיקו בשלב הבתים של הצ'מפיונס, כולל אחד בפריז. אבל לודוגרץ נמצאת בירידה עצומה מאז החורף, ירידה שמגיעה גם בעקבות מרד של 9 השחקנים הברזילאים של הקבוצה, ששולטים בחדר ההלבשה, דחקו הצידה את המאמן גאורגי דרמנדז'ינבץ ולא תמיד מקשיבים להוראות. זה יכול ללכת לכל כיוון, התמודדות פתוחה לגמרי.
כל מה שאורי קופר אמר טוב ויפה עד לליגת האלופות. מאמין ששם ישימו את כל האגו בצד.yossi כתב:אורי קופר:
לא רק וואנדרסון, המושבה הברזילאית שלהם מפחידה. החלק הקדמי שלהם משחק בקצב מטורף והם הרבה יותר טכניים מאיתנו.
על פניו נראה שהמפתח לעצור אותם זה הפיזיות, לדעתי מול קבוצה בסגנון הזה מערך 3-4-3 שדיברו עליו הרבה פה יכול להיות יותר אפקטיבי.
השחקן הכי טוב שלהם לפי מה שראיתי בליגת האלופות זה ג'ונתן קאפו הברזילאי, אין דברים כאלה. ניוקאסל וראן חזק על הזנב שלו ולפי מה שאני מבין הוא עושה להם בלאגן כדי לעבור, אז יש תקווה.
על פניו נראה שהמפתח לעצור אותם זה הפיזיות, לדעתי מול קבוצה בסגנון הזה מערך 3-4-3 שדיברו עליו הרבה פה יכול להיות יותר אפקטיבי.
השחקן הכי טוב שלהם לפי מה שראיתי בליגת האלופות זה ג'ונתן קאפו הברזילאי, אין דברים כאלה. ניוקאסל וראן חזק על הזנב שלו ולפי מה שאני מבין הוא עושה להם בלאגן כדי לעבור, אז יש תקווה.
- ForeverRed
הולך להיות קשה מאוד.
ממה שאני מבין מדובר בקבוצה עם הרבה שחקני התקפה שיודעים לטפל בכדור ומסתמכים על יכולת אישית.
לא פגשנו קבוצה כזאת בשנה שעברה באירופה.
יהיה קשה להתגונן מולם עם איך שההגנה שלנו נראית.
ממה שאני מבין מדובר בקבוצה עם הרבה שחקני התקפה שיודעים לטפל בכדור ומסתמכים על יכולת אישית.
לא פגשנו קבוצה כזאת בשנה שעברה באירופה.
יהיה קשה להתגונן מולם עם איך שההגנה שלנו נראית.
בוואלה טוענים שבשלישי. אני מאוד מקווה כי רשמתי בסידור עבודה שאני לא יכול לעבוד ביום הזה.AG123 כתב:מישהו יודע באיזה יום המשחק בשבוע הבא?
אם זה ברביעי אכלתי את כל הלקרדה.
אני מרגיש בצמד משחקים האלה שאנחנו אנדרדוג יותר מהמצ׳אפ מול אולימפיאקוס וסלטיק,..
בכר יצטרך לשלוף הרבה שפנים והשחקנים יצטרכו להיות בשיאם.
קונה את מה שעשו להם ז׳לגיריס במשחק הראשון ואז במשחק השני בכר יבוא כוח וישלים את העבודה..
בכר יצטרך לשלוף הרבה שפנים והשחקנים יצטרכו להיות בשיאם.
קונה את מה שעשו להם ז׳לגיריס במשחק הראשון ואז במשחק השני בכר יבוא כוח וישלים את העבודה..
אם איך שההגנה שלנו נראת אתה רוצה לנסוע לשם עם 2-1,יש להם ברזילים זריזים שיפרקו לנו את ההגנה,קונה כל תוצאה שאנחנו לא סופגים בא