בן שהר
- ForeverRed
Re: בן שהר
אם לשהר היו התנועה והאגרסיביות של גאדיר הוא היה מסיים עונה עם 40 שערים.
בול, סיפרת את כל הסיפורyossi כתב: שייראה כמו החלוץ שהוא מנסה למכור שהוא.
חלוץ מוביל שמשתכר כאחד הבכירים.
שיחק מול שלושה חלוצים, אך הם די כבדים.
גאדיר ואייבינדר ברחו להם לא פעם והוא לא. אייבינדר הקדים את השומר לכדור בגול והוא לא.
עד שסוף סוף חדר עם דריבל לרחבה שיגר כדור לשמיים.
פשוט לא מספיק טוב.
אני אוהב אותו. השם שלו כתוב באותיות שת קידוש לבנה על שתי האליפויות האלו; אבל אין אף סרט בעולם שהוא אמור להשתכר בו ביותר מ-400 אלף יורו(גם לא 400).
הוא חלוץ מוגבל, שאיבד המון מהאתלטיות והמשחק שלו מתבסס על סיומת עם הפנים לשער.
בסכומים האלו, משקיע בפרוספקט צעיר שיעלה מהספסל רעב. גיא מלמד כזה.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
החלוץ הישראלי הבכיר בליגה, אם יעזוב ויילך למכבי חיפה או מכבי תל אבי כולנו נתעצבן.Totti כתב:אני אוהב אותו. השם שלו כתוב באותיות שת קידוש לבנה על שתי האליפויות האלו; אבל אין אף סרט בעולם שהוא אמור להשתכר בו ביותר מ-400 אלף יורו(גם לא 400).
להחליף את בן שהר בגיא מלמד לטעמי זו החלשת סגל, יש לנו מספיק פרוספקטים צעירים,אסור לוותר עליו לדעתי למרות כל המגבלות שלו, לליגה הוא מצויין.
התעלמת מעניין העלויות, אז הדיון מתייתר.oranu כתב: החלוץ הישראלי הבכיר בליגה, אם יעזוב ויילך למכבי חיפה או מכבי תל אבי כולנו נתעצבן.
להחליף את בן שהר בגיא מלמד לטעמי זו החלשת סגל, יש לנו מספיק פרוספקטים צעירים,אסור לוותר עליו לדעתי למרות כל המגבלות שלו, לליגה הוא מצויין.
משאיר אותו בכיף, לא בסכומים המפלצתיים האלו. הוא פשוט לא בכיוון שלהם.
לי אישית מפריע שבתוך הרחבה הוא רוצה לפרגן למישהו במצב יותר נוח במקום לתת פס רך הוא נותן פצצה כאילו הוא בועט, היה לו מקרה כזה מחצית ראשונה במסירה למליקסון שעם יותר רגש במסירה מליקסון גומר את זה.
במקום זה הוא היה צריך לנסות לעצור את הכדור וכמובן אי אפשר לעצור כזה כדור חזק
- ForeverRed
רגש ברגליים אף פעם לא היה לו. אין תקשורת בין המוח לגוף.red guy כתב:לי אישית מפריע שבתוך הרחבה הוא רוצה לפרגן למישהו במצב יותר נוח במקום לתת פס רך הוא נותן פצצה כאילו הוא בועט, היה לו מקרה כזה מחצית ראשונה במסירה למליקסון שעם יותר רגש במסירה מליקסון גומר את זה.
חוסר הפרגון לקורהוט שהיה פנוי מול שער ריק הפריע לי יותר.
עצוב שעל שחקן כזה אנחנו צריכים להתאבד אבל אין הרבה מה לעשות.
מסכים שהמשכורת שלו גבוהה ולא מצדיקה את התועלת אבל זה קורה עם כל ישראלי מוכח שמשחק בבאר שבע, תל אביב או חיפה.Totti כתב: התעלמת מעניין העלויות, אז הדיון מתייתר.
משאיר אותו בכיף, לא בסכומים המפלצתיים האלו. הוא פשוט לא בכיוון שלהם.
שהר, איינבינדר, קהת, ורמוט, עטר, אצילי, טיבי, דודזאדה ואפשר למצוא עוד מלא - כולם מרוויחים 350 אלף וצפונה, אצילי 600, טיבי 550, קהת דודזאדב ועטר 400 כ"א.
אף אחד מהם לא מצדיק את המשכורת, לא לפני שחתמו ולא אחרי (עמה יעמיק - אולי איינבינדר עוד יצדיק).
זה המשחק וזה מה יש, ההגבלת זרים מזיינת את הגדולות ומביאה למצב שהישראלים המובילים ירוויחו פה הרבה יותר ממה שהם שווים בלי שום הצדקה.
אני לא מסתכל מה מרוויחים אחרים; כי זה לא רלוונטי לסיטואציה.oranu כתב: מסכים שהמשכורת שלו גבוהה ולא מצדיקה את התועלת אבל זה קורה עם כל ישראלי מוכח שמשחק בבאר שבע, תל אביב או חיפה.
שהר, איינבינדר, קהת, ורמוט, עטר, אצילי, טיבי, דודזאדה ואפשר למצוא עוד מלא - כולם מרוויחים 350 אלף וצפונה, אצילי 600, טיבי 550, קהת דודזאדב ועטר 400 כ"א.
אף אחד מהם לא מצדיק את המשכורת, לא לפני שחתמו ולא אחרי (עמה יעמיק - אולי איינבינדר עוד יצדיק).
זה המשחק וזה מה יש, ההגבלת זרים מזיינת את הגדולות ומביאה למצב שהישראלים המובילים ירוויחו פה הרבה יותר ממה שהם שווים בלי שום הצדקה.
במצב אחר, הייתי מבין לגמרי למה שהר מבקש שדרוג על שכרו הגבוה ממילא.
אבל הסיטואציה שנוצרה שונה; אם יגיע חלוץ, הוא לא יהיה המוביל בהיררכיה, גם מקומו כחלוץ השני לא מובטח כלל.
אם כך, אין סיבה לשלם לו את הסכומים שהוא דורש רק כי הוא ישראלי והשוק "דליל".
זרקתי מלמד כדוגמא, אז אעלים שמות מהסיפור כדי שלא יגידו "מי זה מלמד?", הוא בהחלט לא ברמה של בן כרגע.
חלוץ שלישי/שני בהיררכיה, צריך להרוויח בהתאם- כמדיניות.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אני כבר אמרתי את דעתי על בן שהר.
בכל מקרה לא נראה שהוא משתפר, ולא ברור לי למה עדיין יש פה כאלה שמתלהבים ממנו.
חוץ מסיומת והשם (בכל זאת בן שהר האגדי
) וגם זה לא משהו מוכח אין לו הרבה.
בכל מקרה לא נראה שהוא משתפר, ולא ברור לי למה עדיין יש פה כאלה שמתלהבים ממנו.
חוץ מסיומת והשם (בכל זאת בן שהר האגדי

הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
לגבי המשפט האחרון, אם אתה מחזיק ישראלי בכיר בעמדה 2/3 בהיררכיה אתה צריך לשלם לו בהתאם להיותו בכיר( רק בגלל חוק הזרים המטופש) ולא בהתאם להיותו 2/3 בהיררכיה. אם תרצה לשלם בהתאם למקום בהיררכיה אז תחפש שחקן פחות "בכיר".Totti כתב: אני לא מסתכל מה מרוויחים אחרים; כי זה לא רלוונטי לסיטואציה.
במצב אחר, הייתי מבין לגמרי למה שהר מבקש שדרוג על שכרו הגבוה ממילא.
אבל הסיטואציה שנוצרה שונה; אם יגיע חלוץ, הוא לא יהיה המוביל בהיררכיה, גם מקומו כחלוץ השני לא מובטח כלל.
אם כך, אין סיבה לשלם לו את הסכומים שהוא דורש רק כי הוא ישראלי והשוק "דליל".
זרקתי מלמד כדוגמא, אז אעלים שמות מהסיפור כדי שלא יגידו "מי זה מלמד?", הוא בהחלט לא ברמה של בן כרגע.
חלוץ שלישי/שני בהיררכיה, צריך להרוויח בהתאם- כמדיניות.
דווקא הרגיש לי שהוא פתח טוב את המשחק, יש גם משחקים שאתה לא מרגיש שהוא שם בכלל, למעט הקוון שמזכיר לך עם הנבדל.
מסכים עם מה שנאמר פה, אם יגיע חלוץ שיהפוך לשחקן הרכב את התפוקה של בן כמחליף יכול לתת חלוץ אחר בשליש שכר.
מסכים עם מה שנאמר פה, אם יגיע חלוץ שיהפוך לשחקן הרכב את התפוקה של בן כמחליף יכול לתת חלוץ אחר בשליש שכר.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

לזכותו ייאמר שיחסית לשני החלוצים האחרים שנכנסו הוא עשה הכי הרבה.
סחט 2 הדיפות מהשוער והגיע לעוד 2 מצבים ברחבה.
העקב של גאדיר עדיין הורג אותי... (וגם הסביבון של אייבינדר על ה16... גול שלישי קל היה יכול להיות)
סחט 2 הדיפות מהשוער והגיע לעוד 2 מצבים ברחבה.
העקב של גאדיר עדיין הורג אותי... (וגם הסביבון של אייבינדר על ה16... גול שלישי קל היה יכול להיות)
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
בגלל הגבלת הזרים בן שהר יקבל שדרוג בשכר למרות שביכולת הוא רחוק מאוד מהעלות שלו למועדון.
הוא וגאדיר מאוד מתסכלים, יש להם תכונות בולטות מאוד שאמורות להעיף אותם קדימה, אבל מבחינת שכל כדורגל, אין להם כזה, הבנת משחק ברמה מאוד נמוכה, וזה בעייתי מאוד.
אם היו שחקנים זרים, הייתי בעד לשחרר את שניהם, אבל בשוק הישראלי (כשחמד, זהבי וודאבור לא רלוונטיים עבורנו) אין אופציות טובות יותר.
אנחנו צריכים להתפלל שיגיע חלוץ 9 איכותי כדי שלא נאלץ להתבסס על גאדיר את שהר כחלוצים הפותחים שלנו בעונה הקרובה.
הוא וגאדיר מאוד מתסכלים, יש להם תכונות בולטות מאוד שאמורות להעיף אותם קדימה, אבל מבחינת שכל כדורגל, אין להם כזה, הבנת משחק ברמה מאוד נמוכה, וזה בעייתי מאוד.
אם היו שחקנים זרים, הייתי בעד לשחרר את שניהם, אבל בשוק הישראלי (כשחמד, זהבי וודאבור לא רלוונטיים עבורנו) אין אופציות טובות יותר.
אנחנו צריכים להתפלל שיגיע חלוץ 9 איכותי כדי שלא נאלץ להתבסס על גאדיר את שהר כחלוצים הפותחים שלנו בעונה הקרובה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
ושום מילה על ברדה.Sir Alex Ferguson כתב:בגלל הגבלת הזרים בן שהר יקבל שדרוג בשכר למרות שביכולת הוא רחוק מאוד מהעלות שלו למועדון.
כי וירתרת עליו או כי הוא חריג בנוף?
שלושת החלוצים שלנו לא מביאים ערך מוסף משה אם מסתכלים על תרומה מקצועית נטו.