עבר טרגדיה קשה... על זה הכתבה
לא הקפצתי את זה במלפפונים...
דובב גבאי
Re: דובב גבאי
כן, כתבה נוגעת ללב.yedidel כתב:עבר טרגדיה קשה... על זה הכתבה
לא הקפצתי את זה במלפפונים...
- ForeverRed
שחקן של כלום ושום דבר. היה וישאר.
אנשים ימשיכו להעלות את השערים המכריעים שלו ואני אמשיך להזכיר להם - אם לא ההחמצות המזעזעות שלו לאורך העונה אנחנו בכלל לא מגיעים למצב שצריך אותם.
אנשים ימשיכו להעלות את השערים המכריעים שלו ואני אמשיך להזכיר להם - אם לא ההחמצות המזעזעות שלו לאורך העונה אנחנו בכלל לא מגיעים למצב שצריך אותם.
- red and white
- Title: Almog
דובב גבאי לא פחות אגואיסט, זוכר משחק שלו בוסרמיל שהוא וברדה/בוזגלו היו מול השוער ובמקום למסור הוא בעט על השוער 3 פעמים.zahipan כתב:לדעתי דובב גבאי חלוץ טוב יותר ועדיף על מוחמד גדיר.
אני בטוח שאם היו משאירים אותו הוא היה מבקיע פי 2 יותר גולים ממוחמד גדיר האגואיסט.
- yanivnew91
אהבתי את מה שאמר בסוף הראיון.
עבר תקופה מאוד לא קלה שאני מקווה שיצא ממנה לדרך חדשה.
לא שוכח לו גם את הימים היפים שנתן כאן אבל היום הקבוצה בלבל אחר.
אשמח מאוד לראות אותו מצליח בקבוצה אחרת בארץ
עבר תקופה מאוד לא קלה שאני מקווה שיצא ממנה לדרך חדשה.
לא שוכח לו גם את הימים היפים שנתן כאן אבל היום הקבוצה בלבל אחר.
אשמח מאוד לראות אותו מצליח בקבוצה אחרת בארץ
מקום חמישי/שישי בטבלת כובשי כל הזמנים של באר שבע. יותר מאליניב אם אני לא טועה. בוזגלו עבר אותו השנה.
חוץ מצמד היסטורי שהשאיר אותנו בליגה גם היה לו שערים מכריעים מול מכבי ת״א (של סוזה) ועוד, ובכלל היה חלק מההפיכה של המועדון לקבוצת צמרת. עשה את טעות חייו שלא האריך חוזה לפני שנתיים. הפסקתי לאהוב אותו אחרי שחגג מולנו בטרנר אחרי גול בבית״ר י-ם ברבע גמר גביע הטוטו.
חוץ מצמד היסטורי שהשאיר אותנו בליגה גם היה לו שערים מכריעים מול מכבי ת״א (של סוזה) ועוד, ובכלל היה חלק מההפיכה של המועדון לקבוצת צמרת. עשה את טעות חייו שלא האריך חוזה לפני שנתיים. הפסקתי לאהוב אותו אחרי שחגג מולנו בטרנר אחרי גול בבית״ר י-ם ברבע גמר גביע הטוטו.
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
הפסקתי לאהוב אותו כשלא חגג נגד אותה ביתר במחזור סיום עונה ב 4-0 בוסרמיל.אסי, דגים כתב:מקום חמישי/שישי בטבלת כובשי כל הזמנים של באר שבע. יותר מאליניב אם אני לא טועה. בוזגלו עבר אותו השנה.
מבחינה מקצועית מאחל לו להיכשל כשלון חרוץ, אדם קטן ולא לויאלי למערכת, שיירקב בליגה השנייה אמן.
הוא לא שחקן נשמה ולא יעזור כלום!
בגלל זה מאז שהוא עזב אותנו הוא הספיק להחליף 3 חולצות והחליף סמלי קבוצות כמו גרביים.
וזה רק מעיד עד כמה הפועל באר שבע זה מקום שמזכיר בית ומקום טוב לעבוד בו.
בגלל זה מאז שהוא עזב אותנו הוא הספיק להחליף 3 חולצות והחליף סמלי קבוצות כמו גרביים.
וזה רק מעיד עד כמה הפועל באר שבע זה מקום שמזכיר בית ומקום טוב לעבוד בו.
- The red one
מי אמר שהוא שחקן נשמה?