ג'ון אוגו

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

Re: ג'ון אוגו

שליחה על ידי הפועלעולה »

ברוב עונה שעברה שיחקנו עם אוגו-הובאן-ראדי, העונה זה בעיקר אוגו-ראדי-אוחנה/מליקסון, ולכן באופן טבעי אוגו פחות עולה.
ומן הסתם יוותרו עליו במפעלים פחות חשובים, כמעט כל הקבוצה נחה באותם משחקים. זה ככה בכל קבוצה שמשתתפת בהרבה מפעלים.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

Sir Alex Ferguson כתב: השאלה האם אפשר לבוא בטענות לאלונה, במידה ותסכים להצעה של נניח שני מיליון יורו, על שחקן עם פציעה כמו שלאוגו יש בברכיים.

גם אני בדעה שצריך לעשות הכל על מנת להשאיר את אוגו, אבל מצד שני גם מבין שהפועל באר שבע בסופו של דבר זה גם עסק כלכלי, ושני מיליון יורו על שחקן שאיש לא יודע כמה הוא יוכל לסחוב ועד כמה הירידה שלו תהיה גדולה ככל שהזמן יעבור, זה משהו שבמועדון לא יזלזלו בו.
לדעתי זאת תהיה טעות חמורה.
כמו שאוגו נראה העונה, הוא יכול לתת בכיף עוד שנתיים ברמות הגבוהות. שנתיים שהערך המוסף שהוא יביא בהן יהיה שווה להרבה יותר מ-2 מיליון יורו.
אנחנו לא קבוצה רעבה ללחם. 2 מיליון יורו זו לא הצעה שאי אפשר לסרב לה, בטח ביחס לנזק שעלול להיווצר בעקבות עזיבה של שחקן כל כך מרכזי.

סמל אישי של משתמש
Eelect
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי Eelect »

Sir Alex Ferguson כתב:לך לאתר של ההתאחדות לכדורגל ותערוך השוואה בין בן ביטון לאוגו מבחינת כמות המשחקים שהשניים שיחקו בישראל השנה ותבין את ההבדלים.
בן ביטון הוא מקרה חריג לכל הקבוצה, לא רק לאוגו. אין אף שחקן שהוא לא שחקן הגנה שמתקרב למספר הדקות שלו.
למעט צדק וביטון, אוגו מהמובילים בקטגוריית הדקות. התחושה מהעונה הזו היא שדווקא הועמסו עליו יותר מדי דקות ושהיה לנו מזל שהוא עמד בזה.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

Eelect כתב: בן ביטון הוא מקרה חריג לכל הקבוצה, לא רק לאוגו. אין אף שחקן שהוא לא שחקן הגנה שמתקרב למספר הדקות שלו.
למעט צדק וביטון, אוגו מהמובילים בקטגוריית הדקות. התחושה מהעונה הזו היא שדווקא הועמסו עליו יותר מדי דקות ושהיה לנו מזל שהוא עמד בזה.
לדעתי היו לאוגו חודש וחצי - חודשיים פחות טובים, שהרגישו שקשה לו יותר, ועדין הוא המשיך לשחק פשוט בגלל שהוא כניראה השחקן היחידי שבאמת אין לו תחליף בסגל.
אני גם חושב שבמבט כולל הוא היה פחות טוב מהעונה הקודמת, למרות שלמעט אותו חודש וחצי - חודשייים הוא עדין שמר על רמה מצוינת גם אם לא באותה היכולת של עונה קודמת.
ושוב, קונה את אוגו של העונה, אפילו אוגו קצת פחות טוב, גם בעונה הבאה, כי גם עם הירידה המסוימת ביכולת, הוא עדין מפלצת במונחים של ליגה ישראלית.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

Sir Alex Ferguson כתב: לדעתי היו לאוגו חודש וחצי - חודשיים פחות טובים, שהרגישו שקשה לו יותר, ועדין הוא המשיך לשחק פשוט בגלל שהוא כניראה השחקן היחידי שבאמת אין לו תחליף בסגל.
אני גם חושב שבמבט כולל הוא היה פחות טוב מהעונה הקודמת, למרות שלמעט אותו חודש וחצי - חודשייים הוא עדין שמר על רמה מצוינת גם אם לא באותה היכולת של עונה קודמת.
ושוב, קונה את אוגו של העונה, אפילו אוגו קצת פחות טוב, גם בעונה הבאה, כי גם עם הירידה המסוימת ביכולת, הוא עדין מפלצת במונחים של ליגה ישראלית.
במאני טיים הוא היה השחקן הטוב ביותר שלנו, זה מה שחשוב.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
YallaHapoel

שליחה על ידי YallaHapoel »

Totti כתב: במאני טיים הוא היה השחקן הטוב ביותר שלנו, זה מה שחשוב.
נתן חודשיים אחרונים מדהימים

סמל אישי של משתמש
Eelect

שליחה על ידי Eelect »

ליאב נחמני, ישראל היום: "בהפועל באר שבע לא מתרגשים מהדיווחים בטורקיה, שלפיהם הקשר הניגרי ג'ון אוגו מחוזר על ידי סגנית האלופה איסטנבול בשאקשהיר.
בבירת הנגב סיפרו כי גם בקיץ שעבר היתה לאוגו הצעה מטורקיה, אך בסופו של דבר הוא בחר להישאר בקבוצה.
לחבריו אמר אוגו: אם הדבר תלוי בי, אני רוצה לסיים את הקריירה בהפועל ב"ש. טוב לי מאוד בישראל".

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

YallaHapoel כתב: נתן חודשיים אחרונים מדהימים
שניכם צודקים, ווינר ענק, מקווה שיישאר כי קשה לי להאמין שנצליח למצוא תחליף ברמתו.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
yanivnew91

שליחה על ידי yanivnew91 »

Eelect כתב:ליאב נחמני, ישראל היום: "בהפועל באר שבע לא מתרגשים מהדיווחים בטורקיה, שלפיהם הקשר הניגרי ג'ון אוגו מחוזר על ידי סגנית האלופה איסטנבול בשאקשהיר.
בבירת הנגב סיפרו כי גם בקיץ שעבר היתה לאוגו הצעה מטורקיה, אך בסופו של דבר הוא בחר להישאר בקבוצה.
לחבריו אמר אוגו: אם הדבר תלוי בי, אני רוצה לסיים את הקריירה בהפועל ב"ש. טוב לי מאוד בישראל".
השאלה כמה זמן נשאר לו לקריירה..

סמל אישי של משתמש
E.H.A

שליחה על ידי E.H.A »

אני חושב שאם נשחרר את אוגו, אין סיכוי שנביא שחקן ברמה שלו ועוד במחיר נורמלי.
בואו נקווה שהיריבה הראשית של בשיקטאש, בשאקשיר, לא תיקח את האליפות כי אם היא תזכה היא בבתים של ליגת האלופות ואז לא יהיה שום קלף שיוכל לשכנע אותו להישאר אצלנו.

סמל אישי של משתמש
Red Temple

שליחה על ידי Red Temple »

גם בשיקטאש הצטרפה למירוץ אחריו,אם הוא עוזב וככה זה נראה
מכה אנושה לקישור שלנו לאבד את הובאן ואוגו.

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

Red Temple כתב:גם בשיקטאש הצטרפה למירוץ אחריו,אם הוא עוזב וככה זה נראה
מכה אנושה לקישור שלנו לאבד את הובאן ואוגו.
באו ביחד.
ילכו ביחד?
ובאשיקטאש קבוצה עם כיסים עמוקים מאוד!

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

לא מאמין שאלונה תוותר עליו

סמל אישי של משתמש
hb7

שליחה על ידי hb7 »

אלונה לא טיפשה לא שווה למכור שחקן בשני מיליון כאשר יש בקופה 10-25,מאמין שאף אחד לא ימכר לפני סוף המוקדמות

סמל אישי של משתמש
E.H.A

שליחה על ידי E.H.A »

עכשיו אנחנו בצרות צרורות.
אם מקודם שמעתי על בשאקשיר שהיא מועדון די וצעיר וללא מוניטין, עכשיו אני שומע על מועדון ענק בטורקיה עם קהל שבמקום אוגו הייתי מוכן לשחק בשבילו וזה כבר די מלחיץ.
זה ידוע שבשיקטאש רוצה להצעיר את העמדה הזו והיא מחפשת מחליף להאצ'ינסון הקנדי המצוין שכבר בן 34.
בכל אופן, בלי תג מחיר עצום(לפחות 5 מיליון אירו) שיגרום להם לרדת ממנו לא נוכל להשאיר אותו וכמובן שהכל תלוי עד כמה הוא ירצה בעצמו לעבור לשם ועד כמה הוא ינדנד לאלונה שתסכים להעביר אותו לשם.

שלח תגובה