80% מנטלית, 20% ויטור.nir767676 כתב: מיגל ויטור*
לכל קבוצה יש תקופה רעה בשנה, זאת הייתה התקופה הרעה שלנו ולדעתי היא הייתה מגיעה גם עם מיגל.
80% מנטלית, 20% ויטור.nir767676 כתב: מיגל ויטור*
די עם האגדה הזאת.nir767676 כתב: מיגל ויטור*
ברור. כי עם מיגל ויטור היינו מסיימים עונה עם 91%nir767676 כתב:נטו מיגל ויטור, לא רואה איך אפשר בכלל להתווכח עם זה.
התוצאות שלנו בסיבוב השני היו לחלוטין בהתאם לרמה של הקבוצה. הגנתית טהאה, סוארס וגורש הרכיבו חוליה אחורית מאוד, מאוד חלשה.
זה מה שהיה איתו.izguy83 כתב: ברור. כי עם מיגל ויטור היינו מסיימים עונה עם 91%
אתה מתעלם מנתונים רבים נוספים ומזלזל בצורה קצת בוטה באחת הקבוצות הגדולות שהיו פה.nir767676 כתב:נטו מיגל ויטור, לא רואה איך אפשר בכלל להתווכח עם זה.
התוצאות שלנו בסיבוב השני היו לחלוטין בהתאם לרמה של הקבוצה. הגנתית טהאה, סוארס וגורש הרכיבו חוליה אחורית מאוד, מאוד חלשה.
המקצין הגיע לסיבוב שני.nir767676 כתב:נטו מיגל ויטור, לא רואה איך אפשר בכלל להתווכח עם זה.
אני לא זה שמתעלם מנתונים, אני מסתכל על הנתונים ומגיע למסקנה.ForeverRed כתב: אתה מתעלם מנתונים רבים נוספים ומזלזל בצורה קצת בוטה באחת הקבוצות הגדולות שהיו פה.
אתה מסתכל על נתון אחד יבש ומתעלם מכל היתר.nir767676 כתב: אני לא זה שמתעלם מנתונים, אני מסתכל על הנתונים ומגיע למסקנה.
לטעון שהבעיה הייתה מנטלית, או שכל עונה ישנה תקופה רעה, זה נקרא להתעלם מנתונים אחי.
כיצד זלזלתי בקבוצה? עובדתית העמדנו חוליה הגנתית כ"כ חלשה ש*כל* קבוצות הליגה, בכל משחק נגדנו, עלו עם אותה טקטיקה של לחץ גבוה מולנו, ואתה יודע למה? כי כולם ראו איזה חוליה הגנתית חלשה יש לנו.
טאהא התדרדר ברמתו העונה בצורה יוצאת דופן, שיחק חלש מאוד, זה לא זלזול, זו עובדה.
אסור לאבד נקודות נגד ביתר. יהיו לזה השלכות עתידיות.yossi כתב:עולה עם ההרכב הראשון במשחק הקרוב, מניף צלחת לאחר ניצחון ומסיים עונה בסטייל.
למחרת פ"ת אפשר לשחרר חצי מההרכב. הרוויחו את החופשה המוקדמת ביושר.
כנראה נפסיד בטדי, לא כזה נורא. את סכנין גם בהרכב משני אנחנו אמורים לנצח, כך שאולי לא נשבור שיא ניצחונות רצופים, אל ניצחונות על פ"ת וסכנין יחזיקו את השיא של טרנר ויעקפו מבחינת ניקוד את העונה של סוזה.
די בזה.
ForeverRed כתב: בחייאת אורי, הנתון הזה מעניין את הביצה.
בתקופה ההיא גם אני ואתה עושים 18 רצוף.
ForeverRed כתב: תודעתית זה לא באמת משנה.
האוהדים של ימינו זוכרים את חיפה של ברקוביץ, את מכבי של נמני ואת הפועל של גוטמן.
את אף אחד לא מעניין מה היה לפני 60 שנה. לכולם ברור שזה לא מדד לשום דבר.