מאור בוזגלו
Re: מאור בוזגלו
חוזה לשנה עם אופציה להארכה, לא צריך להתאבד עליו.
חוזה לשנה??? סיכוי שיהיה בכושר רק בשליש האחרון של השנה...
או חוזה לשלוש שנים, עם פרמיות על הצלחות, או שלום שלום...
או חוזה לשלוש שנים, עם פרמיות על הצלחות, או שלום שלום...
יעקב יכול לנבוח עד מחר, אם מאור חתום ליותר מעונה אין לו במה לאיים.
לא סתם הוא התחיל לברבר רק העונה, רק כשמאור בשנת חוזה יש להם קלף.
לא חושב שצריך לדאוג מזה.
לא סתם הוא התחיל לברבר רק העונה, רק כשמאור בשנת חוזה יש להם קלף.
לא חושב שצריך לדאוג מזה.
לא רק שלא בטוח כמה טוב הוא יחזור מהפציעה, לא רק שלא בטוח שלא נמשיך לסבול מכל הרעש סביבו וסביב אבא שלו, אני תוהה עד כמה רעב ומחוייב הוא יהיה כאן אם מה שבסופו של דבר משאיר אותו במועדון זה קרע ברצועה. אנחנו חייבים שחקנים שיהיו איתנו במאה אחוז, אתגרים רבים לפנינו.
ו-3 שבועות לאחר מכן שוב מתחילים עם הסאגה של שנת חוזה...nir767676 כתב:חוזה לשנה עם אופציה להארכה, לא צריך להתאבד עליו.
מאור בן 29, לא 44.
פציעה קשה, אני יודע, אבל הוא חזר מאחת כזו בדיוק.
בלי קשר, כשהוא על הדשא, הוא מחוייב לא פחות מאף שחקן בסגל.
אם מציעים לו חוזה, אז רק ל3 שנים. אנחנו לא מכון שיקום.
פציעה קשה, אני יודע, אבל הוא חזר מאחת כזו בדיוק.
בלי קשר, כשהוא על הדשא, הוא מחוייב לא פחות מאף שחקן בסגל.
אם מציעים לו חוזה, אז רק ל3 שנים. אנחנו לא מכון שיקום.
אני מתעקב על הנקודה הזו רגע. קשה להתנתק מהמחשבה שאם הוא לא היה נפצע הוא לא היה רוצה להישאר כאן.izguy83 כתב:בלי קשר, כשהוא על הדשא, הוא מחוייב לא פחות מאף שחקן בסגל.
כלומר אנחנו סוג של אופציות ב' וג' עבורו. יכול להיות שהוא הרגיש שפשוט מיצה פה והוא סוג של נשאר בלית ברירה. מזה אני חושש.
הכל ענין של כסף אצלו. הרצון האישי משחק תפקיד משני.Eelect כתב: אני מתעקב על הנקודה הזו רגע. קשה להתנתק מהמחשבה שאם הוא לא היה נפצע הוא לא היה רוצה להישאר כאן.
כלומר אנחנו סוג של אופציות ב' וג' עבורו. יכול להיות שהוא הרגיש שפשוט מיצה פה והוא סוג של נשאר בלית ברירה. מזה אני חושש.
אם יש לך אפשרות להשאיר שחקן כזה ל3 שנים עם אותה הצעה שפיצצה עסקה לפני חודשיים, אז זו עסקה טובה.
לא חושב שיש על מה לדון על מה שרשמתי.
בוזגלו תמיד הוכיח שהוא נותן את כל מה שיש לו על הדשא. המסביב זה מה שמפריע.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
הבעיה שאתה לא יודע איך הוא יחזור אם הוא יחזור מהפציעה הזאת.izguy83 כתב: הכל ענין של כסף אצלו. הרצון האישי משחק תפקיד משני.
אם יש לך אפשרות להשאיר שחקן כזה ל3 שנים עם אותה הצעה שפיצצה עסקה לפני חודשיים, אז זו עסקה טובה.
לא חושב שיש על מה לדון על מה שרשמתי.
בוזגלו תמיד הוכיח שהוא נותן את כל מה שיש לו על הדשא. המסביב זה מה שמפריע.
פציעה כזאת הורסת לפעמים קריירה לשחקנים...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אתה גם לא יודע עוד הרבה דברים.דר אדום בנשמה כתב:הבעיה שאתה לא יודע איך הוא יחזור אם הוא יחזור מהפציעה הזאת.
פציעה כזאת הורסת לפעמים קריירה לשחקנים...
אתה לא יודע איך יהיה המחליף שלו.
אתה לאציודע איך תחזיק הברך של ויטור עוד עונה ארוכה.
אז?
אם הוא באמת כיוון לאירופה אז אפשר להבין אותו.Eelect כתב: אני מתעקב על הנקודה הזו רגע. קשה להתנתק מהמחשבה שאם הוא לא היה נפצע הוא לא היה רוצה להישאר כאן.
הנקודה החשובה בסיפור, עד כמה שישמע רע, בוזגלו לא יחזק בעונה הבאה אף אחת מיריבותנו. אלא אם יקרה קסם ויתאושש לגמרי בינואר
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
יעקב בוזגלו: "האמת שלא חגגנו, אנחנו אפילו עצובים - שמחים מצד אחד ועצובים מצד שני. קשה מאוד להתאושש מהפציעה הזו, אבל אנחנו חזקים ונתגבר. ברור שזה משנה את כל התכניות. צריך לחשב מסלול מחדש. להמשיך בהפועל באר שבע זה לא רלוונטי. ואם תוגש הצעה, זה אומר שנסכים? אם לא הסכמנו בעבר, קשה לי להאמין שנסכים בעתיד".
נשבע שהוא צריך לנתק קשר מאבא שלו. הורס לו כל כך .
נשבע שהוא צריך לנתק קשר מאבא שלו. הורס לו כל כך .
יריבה אחת תדייק,אלא אם כן אתה חושב שחיפה שוב תעלה ציפיות לעונה הבאהTotti כתב:הנקודה החשובה בסיפור, עד כמה שישמע רע, בוזגלו לא יחזק בעונה הבאה אף אחת מיריבותנו. אלא אם יקרה קסם ויתאושש לגמרי בינואר
זמן החלמה הארוך ביותר הוא 8 חודשים לא? אז בינואר הוא אמור לחזור אז למה "קסם"?
אני מסכים עם זה שמעליי שבוזגלו לא רצה להישאר לפני הפציעה(אולי מיצוי) אז לא בטוח שלהשאיר אותו זה רעיון טוב ואולי אפשר יהיה להגיע לפשרה כלשהי שבינואר כשיהיה כשיר נעשה עליו טרייד כלשהו.
האמת שאני קצת מתבאס מהפציעה מהבחינה הזאת שלעולם לא נדע באמת לאן מאור התכוון לעבור.
אני התערבתי עם חבר שחיפה זה רק סיפור כיסוי לאוהדים באמצע מאבק האליפות וקרוייף סגר עם יעקב בעל פה.. לעולם לא נדע..
למה קסם?adomi2 כתב: יריבה אחת תדייק,אלא אם כן אתה חושב שחיפה שוב תעלה ציפיות לעונה הבאה
זמן החלמה הארוך ביותר הוא 8 חודשים לא? אז בינואר הוא אמור לחזור אז למה "קסם"?
אני מסכים עם זה שמעליי שבוזגלו לא רצה להישאר לפני הפציעה(אולי מיצוי) אז לא בטוח שלהשאיר אותו זה רעיון טוב ואולי אפשר יהיה להגיע לפשרה כלשהי שבינואר כשיהיה כשיר נעשה עליו טרייד כלשהו.
האמת שאני קצת מתבאס מהפציעה מהבחינה הזאת שלעולם לא נדע באמת לאן מאור התכוון לעבור.
אני התערבתי עם חבר שחיפה זה רק סיפור כיסוי לאוהדים באמצע מאבק האליפות וקרוייף סגר עם יעקב בעל פה.. לעולם לא נדע..
היחיד בחיים שלי שראיתי חוזר מפציעה כזו בעצימות גבוה כל כך וללא פגיעה ביכולת הוא מיגל ויטור. אני לא משוכנע שבוזגלו קורץ מאותו החומר. העונה הבאה די שרופה מבחינתו.
גם אם יחזור להתאמן, לכושר משחק יקח לו המון זמן
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]