מאור בוזגלו
Re: מאור בוזגלו
אנחנו נשחק באירופה עם שש זרים אסור להתפשר,מצפה לתותחים כבדים במסגרת התקציב
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
1. במה אני טועה? בהווה, אנחנו הקבוצה היחידה שמשתמשת בכל 6 הזרים שלה ויש לה כאב ראש אמיתי בקיץ על מי מהזרים לוותר.Totti כתב:
1. סלח לי משה, אין משפט יותר תלוש לומר מהמשפט הזה. תלוש וקצת יהיר.
אנחנו משחקים בליגה הישראלית, החוקים בה הגבילו החתמה של 6 זרים, גם למכבי תל אביב יש 6 (ראיקוביץ, וידר, רובן, רמון, מרסלו, סקריונה) רק שכמה מהם לא פקטור בכלל, אתה לא מסתכל ימינה שמאלה ויורה בלי הכרה, "זה פוגע בנו".
מכבי השקיעה הון ואל תתבלבל, הסטטיסטיקה לעולם תתן יתרון למספרים הגדולים. גם אם עכשיו אתה מסתכל בחצי גיחוך על הזרים שלהם ושואל לאן הלכו 15 מיליון אירו (בערך). ואל תתן כאן דוגמאות מהעבר, עד לראיקוביץ, החתימו שם זרים בסכומים סבירים. בוא נפשט את זה עוד יותר; לא לעולם חוסן. הסיכוי שהם יפגעו בינגו בעתיד, עולה פי כמה על שלנו. אל תשקר לעצמך.
מכסת הזרים מצויינת, גם לנו וגם לכדורגל הישראלי. יחד איתה קידמנו לא מעט שחקנים ישראלים שהיו בינונים ונמצאים היום במקום אחר לגמרי כמו ביטון, גורש, בוזגלו ודוידזאדה. היא נותנת מקום מרכזי לישראלים בכירים כמו ראדי, צדק ומליקסון ועוד תמשיך לתת.
כשזה נוח לך ומסתדר עם התזה, מכסת הזרים לרעתנו, כשזה פחות יתאים, תרוצו לבקש הקטנה.
בשורה התחתונה, יש 3 זרים שהם באנקר. כל היתר טובים, אבל לא כאלו שלא ניתן לוותר עליהם.
2. דיבורים כמו חול, נגמר פסח ועדיין אין מה לאכול. מעריך מאוד את דודו עזריה וסומך בעיניים עצומות על המערכת. אני מציג לך עובדות קיימות ואתה מספר לי סיפורים ומעשיות מארץ הוץ.
תן לי בבקשה קיצוניים זרים שהצליחו בכדורגל שלנו...כאלו שמתאימים לעמדת הווינגר כמו שבכר אוהב..
לא אמרתי מילה על הכדורגל הישראלי ככלל אלא על הפועל באר שבע ספציפית. לכדורגל הישראלי אין את דודו עזריה ולכן לכדורגל הישראלי בהווה 6 זרים זה מספיק ואפילו יותר מידי כי קבוצות משתמשות בחלק גדול מהזרים כאמצעי להביא שחקן זול ולא על מנת לשדרג את הקבוצה.
2. אם הייתי אומר לך לפני שלוש שנים שתוך תקופה קצרה ינחתו כאן זרים כמו אוגו, הובאן, ויטור ונואקמה ועוד באותה קדנציה הייתה כותב לי שזה לא אפשרי ושלמעט מכבי חיפה של רוסו זאוטוטוס פרליה ויעקובו (וגם אז הזר החמישי היה שחקן לא משמעותי) זה לא קרה מעולם בתולדות הליגה בישראל, ואז זה קרה גם אצלנו.
3. באופן אישי, הייתי עושה את כל המאמצים להשאיר את בוזגלו, בטח אם לא יקבל דרכון זר בסוף והאופציות יהיו או מכבי חיפה או מכבי תל אביב.
אבל אם זה לא יקרה, הייתי נותן לדודו תקציב כדי שיביא קיצוני איכותי, ואני חושב שאתה תופתע מהתוצאה.
הסקאוט המדובר שאני מעריך מאוד גם הביא לפה חלוץ שלא פותח בקבוצת תחתית.Sir Alex Ferguson כתב: 1. במה אני טועה? בהווה, אנחנו הקבוצה היחידה שמשתמשת בכל 6 הזרים שלה ויש לה כאב ראש אמיתי בקיץ על מי מהזרים לוותר.
לא אמרתי מילה על הכדורגל הישראלי ככלל אלא על הפועל באר שבע ספציפית. לכדורגל הישראלי אין את דודו עזריה ולכן לכדורגל הישראלי בהווה 6 זרים זה מספיק ואפילו יותר מידי כי קבוצות משתמשות בחלק גדול מהזרים כאמצעי להביא שחקן זול ולא על מנת לשדרג את הקבוצה.
2. אם הייתי אומר לך לפני שלוש שנים שתוך תקופה קצרה ינחתו כאן זרים כמו אוגו, הובאן, ויטור ונואקמה ועוד באותה קדנציה הייתה כותב לי שזה לא אפשרי ושלמעט מכבי חיפה של רוסו זאוטוטוס פרליה ויעקובו (וגם אז הזר החמישי היה שחקן לא משמעותי) זה לא קרה מעולם בתולדות הליגה בישראל, ואז זה קרה גם אצלנו.
3. באופן אישי, הייתי עושה את כל המאמצים להשאיר את בוזגלו, בטח אם לא יקבל דרכון זר בסוף והאופציות יהיו או מכבי חיפה או מכבי תל אביב.
אבל אם זה לא יקרה, הייתי נותן לדודו תקציב כדי שיביא קיצוני איכותי, ואני חושב שאתה תופתע מהתוצאה.
שוב, להביא מחליף לבוזגלו זה לא כמו להביא את וואקמה במקום נסאר.
שם ידעת שאתה משדרג את הקבוצה, פה אתה לוקח סיכון גדול.
גם אני כמוך, מקווה עדין שהוא ישאר.
- Sir Alex Ferguson
השאלה תמיד היא איזה תקציב מקציבים לזר ואיפה הוא אמור להיות בהיררכיה בקבוצה.izguy83 כתב: הסקאוט המדובר שאני מעריך מאוד גם הביא לפה חלוץ שלא פותח בקבוצת תחתית.
שוב, להביא מחליף לבוזגלו זה לא כמו להביא את וואקמה במקום נסאר.
שם ידעת שאתה משדרג את הקבוצה, פה אתה לוקח סיכון גדול.
גם אני כמוך, מקווה עדין שהוא ישאר.
כשהקציבו לזר אצלנו 120 אלף דולר ברוטו, אז גם אם דודו היה רוצה הוא לא היה יכול להביא לכאן ויטור. אז הגיע לכאן פטריק אוסיאקו, שיחסית למשכורת שהרוויח היה אחלה, אבל הוא לא מדגדג את הזרים הקיימים (והיקרים שיש אצלנו היום).
כשביקשו מדודו בקיץ זר שיגיע בחינם, ובמשכורת יחסית נמוכה, ויתן לנו דברים שאין לנו (פיזיות, משחק ראש טוב, חלוץ 9), ולא פחות חשוב אחד שיגיע בתור הזר השישי (כלומר מראש שחקן ספסל או שחקן רוטציה רחב), אז הוחתם לוסיו, שאני חושב שענה על כל הדרישות לעיל בצורה מושלמת.
אם המשכורת תהיה ברמה של ויטור, ודי ברור שאז גם המקום שלו בהיררכיה יהיה כמו ויטור, אז אני מבטיח לך שתקבל מישהו אחר לגמרי מלוסיו, כי בסופו של דבר דודו עונה על הצרכים של המועדון ולא פועל מטעם עצמו.
1. אתה טועה בגישה זה קודם כל והתשובה שלך לסעיף 2 מעצים את הטעות. אז ברשותך אדלג מיד לסעיף הבא.Sir Alex Ferguson כתב: 1. במה אני טועה? בהווה, אנחנו הקבוצה היחידה שמשתמשת בכל 6 הזרים שלה ויש לה כאב ראש אמיתי בקיץ על מי מהזרים לוותר.
2. בוא נניח רגע שדודו עזריה (שאני מאד מאד מעריך ומוקיר), הוא הסקטור הטוב בעולם לגילו. מדובר בדודו עזריה, לא מערך סקאוט, דודו עזריה, מוכשר ככל שיהיה. לדודו עזריה יש תקציב מאוד מוגבל.
עכשיו, ננתח בבקשה את ארבעת הזרים שציינת לעיל, שכולם הגיעו במספרים "קטנים";
טוני נאווקמה- הגיע לכדורגל שלנו בטעות, עשה חיל ברעננה, הגדולות התעלמו ממנו. אלונה ראתה כי טוב, ניצלה את הקשר עם אשר אלון והחתימה. לא מדובר על סקאוטינג, מדובר על מזל וניצול נכון של השוק. בקיצור, אין לעזריה יד ורגל. נקסט.
אוביידו הובאן- נימני הביא אותו, חד משמעית. הגיע פירס, חתם, נכשל בבדיקות ונחתך. נימני שעשה עסקים בפטרולול, זיהה את המריבה בין הובאן לאדריאן מוטו, המליץ, ראו, החתימו. השאר היסטוריה. אם להערכתך מדובר בעבודה של עזריה, אזי מדובר על עבודה שלו גם בעניין פירס. את רומאריו ראינו, כדורגלן גדול הוא לא. בקיצור, מזל.
גון אוגו- חתם תחת אלישע, בזמנים שההשפעות של עזריה היו גדולות פחות כמדומני. הגיע הנה, התרשמו, בעיקר מהמימדים הפיזיים, בינגו (בעיקר תחת בכר. תחת אלישע היה חצי כוח) אתה זוקף לעזריה? לא יודע...באמת שאין לי מושג. בנינו, גם קצת מזל.
ויטור- בינגו עזריה. 100%.
שורה תחתונה טייק 2#- חוק המספרים הגדולים לעולם לא ישקר. גם אם הוא הציג פה ושם תצפיות חריגות. מי שתשים 4 מיליון אירו על שחקן, האחוזים שלה ליפול איתו ייקטנו משמעותית. מי שתשים 15 מיליון אירו על 6 זרים, תצמצם את הסטייה עוד פי כמה.
משה, אל תשקר לעצמך ואל תהפוך את דודו היקר, הנכבד והמוערך למשהו שהוא לא- הוא לא נביא ולא קוסם.
אם הוא הביא ברולטה 5 אדום רצוף, חזקה עליו שיביא 5 שחור רצוף מתישהו. או 3 שחור, 1 אדום, 3 אדום, 1 שחור.
אבל אתה כמעט כרגיל, מסתנוור ורץ הנה בפומפוזיות שכל כך מאפיינת אותך.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
עם כל הכבוד אתה קצת משייך לדודו יותר מהרגיל.Sir Alex Ferguson כתב: השאלה תמיד היא איזה תקציב מקציבים לזר ואיפה הוא אמור להיות בהיררכיה בקבוצה.
כשהקציבו לזר אצלנו 120 אלף דולר ברוטו, אז גם אם דודו היה רוצה הוא לא היה יכול להביא לכאן ויטור. אז הגיע לכאן פטריק אוסיאקו, שיחסית למשכורת שהרוויח היה אחלה, אבל הוא לא מדגדג את הזרים הקיימים (והיקרים שיש אצלנו היום).
כשביקשו מדודו בקיץ זר שיגיע בחינם, ובמשכורת יחסית נמוכה, ויתן לנו דברים שאין לנו (פיזיות, משחק ראש טוב, חלוץ 9), ולא פחות חשוב אחד שיגיע בתור הזר השישי (כלומר מראש שחקן ספסל או שחקן רוטציה רחב), אז הוחתם לוסיו, שאני חושב שענה על כל הדרישות לעיל בצורה מושלמת.
אם המשכורת תהיה ברמה של ויטור, ודי ברור שאז גם המקום שלו בהיררכיה יהיה כמו ויטור, אז אני מבטיח לך שתקבל מישהו אחר לגמרי מלוסיו, כי בסופו של דבר דודו עונה על הצרכים של המועדון ולא פועל מטעם עצמו.
אוגו הגיע לכאן מה שנקרא בחוואה למבחנים.
הובאן הגיע דרך נימני וגם עקב ויכוח עם המאמן שלו.
וואקמה בא לכאן אחרי 2 עונות ברעננה.
ויטור הצלחה,לוסיו פחות וזהו.
זר ברמה של בוזגלו יעלה הרבה יותר מ450000.
לא אמיתי התגובות המתוזמנות.Totti כתב:
1. אתה טועה בגישה זה קודם כל והתשובה שלך לסעיף 2 מעצים את הטעות. אז ברשותך אדלג מיד לסעיף הבא.
2. בוא נניח רגע שדודו עזריה (שאני מאד מאד מעריך ומוקיר), הוא הסקטור הטוב בעולם לגילו. מדובר בדודו עזריה, לא מערך סקאוט, דודו עזריה, מוכשר ככל שיהיה. לדודו עזריה יש תקציב מאוד מוגבל.
טוני נאווקמה- הגיע לכדורגל שלנו בטעות, עשה חיל ברעננה, הגדולות התעלמו ממנו. אלונה ראתה כי טוב, ניצלה את הקשר עם אשר אלון והחתימה. לא מדובר על סקאוטינג, מדובר על מזל וניצול נכון של השוק. בקיצור, אין לעזריה יד ורגל. נקסט.
אוביידו הובאן- נימני הביא אותו, חד משמעית. הגיע פירס, חתם, נכשל בבדיקות ונחתך. נימני שעשה עסקים בפטרולול, זיהה את המריבה בין הובאן לאדריאן מוטו, המליץ, ראו, החתימו. השאר היסטוריה. אם להערכתך מדובר בעבודה של עזריה, אזי מדובר על עבודה שלו גם בעניין פירס. את רומאריו ראינו, כדורגלן גדול הוא לא. בקיצור, מזל.
גון אוגו- חתם תחת אלישע, בזמנים שההשפעות של עזריה היו גדולות פחות כמדומני. הגיע הנה, התרשמו, בעיקר מהמימדים הפיזיים, בינגו (בעיקר תחת בכר. תחת אלישע היה חצי כוח) אתה זוקף לעזריה? לא יודע...באמת שאין לי מושג. בנינו, גם קצת מזל.
שורה תחתונה טייק 2#- חוק המספרים הגדולים לעולם לא ישקר. גם אם הוא הציג פה ושם תצפיות חריגות. מי שתשים 4 מיליון אירו על שחקן, האחוזים שלה ליפול איתו ייקטנו משמעותית. מי שתשים 15 מיליון אירו על 6 זרים, תצמצם את הסטייה עוד פי כמה.
משה, אל תשקר לעצמך ואל תהפוך את דודו היקר, הנכבד והמוערך למשהו שהוא לא- הוא לא נביא ולא קוסם.
אם הוא הביא ברולטה 5 אדום רצוף, חזקה עליו שיביא 5 שחור רצוף מתישהו. או 3 שחור, 1 אדום, 3 אדום, 1 שחור.
הכי גדול שהיה כאן.אדום זקן כתב: לא אמיתי התגובות המתוזמנות.
לאאא היה כדבר הזההה
- Sir Alex Ferguson
1. ושוב לא מבין מה לא נכון במה שכתבתי? חיימוב/גורש היו עומדים לנו בשער אם לא הייתה הגבלת זרים? היינו חושבים להחזיר את אופיר (במשכורת גבוה בהרבה) על חשבון קורוהוט אם לא הייתה הגבלת זרים? היינו מוותרים על הובאן (וגם על סוארס) אם לא הייתה הגבלת זרים? כמה פעמים נכתב כאן בפורום בעבר הלוואי שסוארס היה מקבל אזרחות/חבל שאי אפשר לאזרח את הובאן/נואקמה?Totti כתב:
1. אתה טועה בגישה זה קודם כל והתשובה שלך לסעיף 2 מעצים את הטעות. אז ברשותך אדלג מיד לסעיף הבא.
להפועל באר שבע, מבחינה מקצועית, היה טוב יותר בלי הגבלת זרים. זה שהכדורגל הישראלי מתנהל בחובבנות לא קשורה לאופן שבו הפועל באר שבע מתנהלת עם הזרים.
2. העבודה האמיתית של דודו עזריה עם הפועל באר שבע התחילה בתקופת אלישע לוי, ואת זה צריך להגיע לזכותו של אלישע שבניגוד למאמנים לפניו החזיק מדודו מאוד.
לפני שזר מגיע להפועל באר שבע, גם אם זה זר שהוצע לקבוצה, המאמן מקבל עליו דו"ח סופר מפורט על יתרונות, חסרונות וכל המידע שצריך והמלצה בסוף הדו"ח על מידת ההתאמה שלו למועדון.
3. דודו עזריה הוא לא קוסם, ולפעמים גם זרים איכותיים נכשלים כאן בגלל קשיים בהתאקלמות ואלף ואחד סיבות. זאת הסיבה שבגללה גם אני מעדיף שבוזגלו יישאר. אבל אם יעזוב ואלונה תחליט להקציב כסף לקיצוני שיבוא במקומו, אני מאוד בוטח בדודו שיביא לכאן מישהו שימלא את המקום של בוזגלו ואולי גם מעבר לכך.
גם לוותר על סוארס שהיה בשתי העונות שקדמו לאליפות הבלם הטוב בישראל, והייתה לו גם תרומה גדולה לאליפות שלנו בחזרה שלו להרכב בשנה שעברה, והיה מצוין באירופה, בשביל להחתים את ויטור זה סוג של הימור, זה לא משהו בטוח, ואם תחזור לתגובות בקיץ תראה מה רוב האוהדים חשבו על המהלך ועדין זה נעשה ורק הרווחנו מזה.
בכל מקרה אני לא שותף לאווירת הפאניקה סביב בוזגלו במידה ויעזוב, גם אם אני מקווה שישאר או לפחות לא יעזוב לקבוצה בישראל וזה המהות של ההודעות האחרונות שלי.
נערך לאחרונה על ידי Sir Alex Ferguson ב 21 אפריל 2017, 13:53, נערך פעם 1 בסך הכל.
1. ממשיך לומר לך, אתה בטוח שהמגבלה בעוכרינו כי פגענו ב-6 הזרים. אתה חושב שלעולם נפגע כך, אני משוכנע שיום יבוא ו הסטטיסטיקה תתיישר.
כמו בחיפה, כמו במכבי...לא המצאנו כלום כאן, אנחנו הפועל באר שבע מישראל.
דרינציץ לא היה אמור להיות בינגו? אידריסו? סה? השוקע בהם כסף גדול. על פי הטענה שלך, תן לעזריה מיליון יורו ויש כאן תותח מחליף לבוזגלו.
אז אני קם ואומר...במה המיליון אירו הללו שונים מהכסף שהושקע בסקריונה? שחקן שאם היה מסכם אצלנו, הפורום היה קורס אל תוך עצמו בשעתיים
משה, אלמנט המזל חזק מאוד בכדורגל...דודו עזריה עוזר לצמצם אותו, כסף עוזר עוד יותר, אבל ההשפעה של המזל גדולה פי כמה.
וחוזר רגע למה שאמר לך גיא(izguy)...מבוזגלו אתה יודע מה תקבל, אל תצהיר כאן שיש בקנה תותחים טובים ממנו, הם נעלם x עד שיוכח אחרת, לפרטים;
פינטלי, בומבה, סקריונה ועוד רבים ויקרים
דרינציץ לא היה אמור להיות בינגו? אידריסו? סה? השוקע בהם כסף גדול. על פי הטענה שלך, תן לעזריה מיליון יורו ויש כאן תותח מחליף לבוזגלו.
אז אני קם ואומר...במה המיליון אירו הללו שונים מהכסף שהושקע בסקריונה? שחקן שאם היה מסכם אצלנו, הפורום היה קורס אל תוך עצמו בשעתיים
משה, אלמנט המזל חזק מאוד בכדורגל...דודו עזריה עוזר לצמצם אותו, כסף עוזר עוד יותר, אבל ההשפעה של המזל גדולה פי כמה.
וחוזר רגע למה שאמר לך גיא(izguy)...מבוזגלו אתה יודע מה תקבל, אל תצהיר כאן שיש בקנה תותחים טובים ממנו, הם נעלם x עד שיוכח אחרת, לפרטים;
בכל מקרה מאור בוזגלו הוא אבידה מקצועית קשה ומי שאומר אחרת אין לו מושג בכדורגל והשנאה היא זו שמעבירה אותו על דעתו.
אני מסכים שרק שחקן זר יוכל למלא את מקומו ומודה שלא מחזיק מאצילי,קהת ושאר ירקות שזרקו כאן להחליף אותו.
אין שום ישראלי היום שמגיע לקרסוליים שלו.
אני מסכים שרק שחקן זר יוכל למלא את מקומו ומודה שלא מחזיק מאצילי,קהת ושאר ירקות שזרקו כאן להחליף אותו.
אין שום ישראלי היום שמגיע לקרסוליים שלו.
בקשר לרומאריו פירס אני רק אוסיף שגם הוא היה עדיפות שנייה על הקשר הגרמני הזה שברח מהצבע אדום. בעצם אוגו היה עדיפות שלישית כאן (כמה מזל)
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
תודה שהשתמשת במילה מזל. היא חתיכת מרכיב, הרבה יותר מעזריה.אסי, דגים כתב:בקשר לרומאריו פירס אני רק אוסיף שגם הוא היה עדיפות שנייה על הקשר הגרמני הזה שברח מהצבע אדום. בעצם אוגו היה עדיפות שלישית כאן (כמה מזל)
- ForeverRed
בדיוק מה שרציתי לכתוב.Totti כתב:1. ממשיך לומר לך, אתה בטוח שהמגבלה בעוכרינו כי פגענו ב-6 הזרים. אתה חושב שלעולם נפגע כך, אני משוכנע שיום יבוא ו הסטטיסטיקה תתיישר.
אנשים כאן זורקים סכומים, שמות ומספרים אגדות על סקאוטים (ושלא יובן לא נכון, מחזיק מעזריה מאוד) ושוכחים שכל כך הרבה דברים צריכים להתחבר בשביל שזר ייקלט במדינה חדשה בצורה אופטימלית.
גם הזקן צודק. בוזגלו הוא אכן אבידה מקצועית קשה, גם אם יש נטייה להפריז ביכולותיו.
כמו שאני רואה את זה, יהיה קשה מאוד למצוא פיתרון הולם לעמדה הזאת. לכן המספרים יצטרכו להגיע ממקום אחר (מרכז המגרש ועמדת החלוץ).
על זר לאמצע אסור בשום אופן לוותר.
כנ"ל לגבי קורהוט, לפחות עד לא מנחיתים כאן מגן שמאלי מחליף ברמה ראויה.
אז בוגלו שווה הרבה אם זר ברמתו שווה כמה מיליונים.
כל זר שנביא במקום הקיימים( אולי חוץ מסוארס) חייב להיות משו מיוחד ויהיה קשה לפגוע בול
זריהן במקום בוזגלו זה לא מספיק בעונה ארוכה + אירופה
כל זר שנביא במקום הקיימים( אולי חוץ מסוארס) חייב להיות משו מיוחד ויהיה קשה לפגוע בול
זריהן במקום בוזגלו זה לא מספיק בעונה ארוכה + אירופה