מאור בוזגלו

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
The red one

Re: מאור בוזגלו

שליחה על ידי The red one »

yanivnew91 כתב: אחי הוא לא בסגל בגלל הפציעה כולה מהמשחק נגד בית"ר שזה אומר 3 משחקים.
מה שאתה אומר בעצם זה שגם כשהוא שיחק הוא היה חסר. האמת שאני מסכים איתך לאור היכולת שלו
ספציפית ב2-3 משחקים אחרונים לא היה חסר, אבל היו משחקים כשהוא היה פצוע במהלך העונה (לאו דווקא אחרונים) שבהחלט חיסרונו הורגש.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

The red one כתב: ספציפית ב2-3 משחקים אחרונים לא היה חסר, אבל היו משחקים כשהוא היה פצוע במהלך העונה (לאו דווקא אחרונים) שבהחלט חיסרונו הורגש.
דבר תאכלס, בלי קשקושים אחי;

מאז שהוא בחוץ והעיסוק סביבו, סביב אבא שלו, סביב כן ישירו/לא ישירו, יקללו/ימחאו כף נגמר;

אנחנו על המסלול הישן והטוב.

אמת או לא?
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

Totti כתב: דבר תאכלס, בלי קשקושים אחי;

מאז שהוא בחוץ והעיסוק סביבו, סביב אבא שלו, סביב כן ישירו/לא ישירו, יקללו/ימחאו כף נגמר;

אנחנו על המסלול הישן והטוב.

אמת או לא?
אמת. האם זה קשור? אין דרך לדעת.

ושלא תבין לא נכון - אני בעד שלא יראה דקה אחת בהמשך העונה ויעוף קיבינמט, אבל אי אפשר להתכחש לעובדה שלעיתים הוא בהחלט היה חסר לנו מקצועית.

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

לא צריך אותו. שישב בחוץ וימשיך לדבר על "פציעה" עד סוף העונה.
עוד יתן גול בטעות ויתחיל מסע שכנועים להשאיר אותו.

להפועל ב"ש כיום אין שום תועלת מלהשאיר אותו בקבוצה.

שיסיים חוזה וילך להתחנן לגבירי הליגה שיחתימו אותו או שילך לחתום בלשכת בטלה. לא מעניין הוא והקטר.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

תמיד אמרתי שמאור בוזגלו יהיה אבידה מקצועית גדולה להפועל ב"ש,אבל יחד עם זאת גם בתקןפה שהקבוצה שיחקה רע או לצורך העניין אחרי המשחק נגד הפועל חיפה בסמי הבנתי שהוא לא יכול לשחק יותר.
משהו בשפת גוף שלו,בחיבור שלו לשאר השחקנים משדר כאילו הבן אדם לא כאן.
ובמאני טיים אנחנו צריכים שחקנים מחוייבים.
תהיה טעות גדולה מאוד להחזיר אותו להרכב וגם אם יבקיע זה לא משנה,הזמן צריך להיות זמן זריהן ואוחנה הם אילו שיובילו אותנו בשנים הקרובות והם צריכים להתחיל להרגיש מה זה לחץ של אלופה.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

The red one כתב: אמת. האם זה קשור? אין דרך לדעת.

ושלא תבין לא נכון - אני בעד שלא יראה דקה אחת בהמשך העונה ויעוף קיבינמט, אבל אי אפשר להתכחש לעובדה שלעיתים הוא בהחלט היה חסר לנו מקצועית.
אין בי ספק קטן שזה קשור.

מאוד מתחבר למה שידידי אדום זקן הציג, כשהראש במקום אחר, לגוף קשה מאוד לשדר אחרת.

סמל אישי של משתמש
סניור
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי סניור »

אדום זקן כתב:תמיד אמרתי שמאור בוזגלו יהיה אבידה מקצועית גדולה להפועל ב"ש,אבל יחד עם זאת גם בתקןפה שהקבוצה שיחקה רע או לצורך העניין אחרי המשחק נגד הפועל חיפה בסמי הבנתי שהוא לא יכול לשחק יותר.
משהו בשפת גוף שלו,בחיבור שלו לשאר השחקנים משדר כאילו הבן אדם לא כאן.
ובמאני טיים אנחנו צריכים שחקנים מחוייבים.
תהיה טעות גדולה מאוד להחזיר אותו להרכב וגם אם יבקיע זה לא משנה,הזמן צריך להיות זמן זריהן ואוחנה הם אילו שיובילו אותנו בשנים הקרובות והם צריכים להתחיל להרגיש מה זה לחץ של אלופה.
מה גם שבכל דקה שלהם על המגרש הם מראים לנו כמה אכפת להם, כמה הם רוצים, כמה הם איתנו. מגיע להם בכל מקרה לקבל קרדיט לפניו.

סמל אישי של משתמש
MikiRed

שליחה על ידי MikiRed »

צריך לסיים אתו יפה. נתן הרבה לבש, שותף ל"תחייה" עם ברדה, וגם קיבל הרבה מבש.

אני עדיין מרחם עליו בגלל האבא העלוקה. לא תמים, אבל לא שותף לדעה שמכוון את אבא שלו.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

Totti כתב: אין בי ספק קטן שזה קשור.

מאוד מתחבר למה שידידי אדום זקן הציג, כשהראש במקום אחר, לגוף קשה מאוד לשדר אחרת.
מסכים עם רוח הדברים, אבל מקצועית אתם עושים לו עוול. גדול.
גם העונה הוא היה שותף לתקופה הכי טובה שלנו מקצועית. ושלא יובן לא נכון, כי אני רווי בחוסר הבנת הנקרא בפורום הזה (לא שלך) - בכוונה רשמתי שותף ולא מוביל כי זה מה שהוא. עוד כלי רצחני בארסנל הנפלא שיש לנו.
הנתונים מהאתר החדש של מנהלת הליגה מגבים את זה. בהמון פרמטרים הוא מהמובילים בליגה ולדעתי עם פחות דקות העונה מהאחרים שם.

סמל אישי של משתמש
אריק
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

מאור בוזגלו, על אף תרומתו במשך השנים, לא ראוי ללבוש את המדים של הקבוצה יותר העונה מהסיבה שהוא
פגע במועדון, פגע בקהל וגם פגע בחבריו לקבוצה. מעבר לזה, הוא ואביו הצליחו לייצר לא מעט פעמים רעשים
רבים סביב הקבוצה (ראיון סופעונה, אולימפיאקוס, ראיון בנבחרת, ראיון אחרי מכבי חיפה, פרשת מיליון האירו וכו').
בנוסף, הוכיח במחזורים האחרונים ששיחק אפס מחויבות, לכן אני חושב שזו טעות להחזיר אותו לסגל כי אז שוב
צריך להתמודד עם המרמור של ה-"כוכב".
אולי המועדון צריך להיפרד ממנו יפה כדי להראות שהוא מעל כל זה, אבל לי קשה לסלוח.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

izguy83 כתב: מסכים עם רוח הדברים, אבל מקצועית אתם עושים לו עוול. גדול.
גם העונה הוא היה שותף לתקופה הכי טובה שלנו מקצועית. ושלא יובן לא נכון, כי אני רווי בחוסר הבנת הנקרא בפורום הזה (לא שלך) - בכוונה רשמתי שותף ולא מוביל כי זה מה שהוא. עוד כלי רצחני בארסנל הנפלא שיש לנו.
הנתונים מהאתר החדש של מנהלת הליגה מגבים את זה. בהמון פרמטרים הוא מהמובילים בליגה ולדעתי עם פחות דקות העונה מהאחרים שם.
ממש לא עושים לו עוול,אפילו ההיפך.
אמרנו כאן מספר פעמים שלמצוא לו תחליף מקצועי יהיה קשה מאוד.
אבל באיזשהו שלב שהנזק מתחיל להיות רב מהתועלת אז כל הקטע המקצועי בטל בשישים.
גם בתחילת העונה שהחלו הדיבורים סביבו יאמר לזכותו שהוא לא נתן לשום דבר להפריע לו.
אבל.. באופן טבעי שהדיבורים הופכים למעשים ויצאה הודעה שהוא לא ממשיך הראש שלו עסוק בקבוצה הבאה,בלי קופר,בשיר אלמליח ועוד אלף דברים אחרים שלא קשורים לכדורגל.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

אדום זקן כתב: ממש לא עושים לו עוול,אפילו ההיפך.
אמרנו כאן מספר פעמים שלמצוא לו תחליף מקצועי יהיה קשה מאוד.
אבל באיזשהו שלב שהנזק מתחיל להיות רב מהתועלת אז כל הקטע המקצועי בטל בשישים.
גם בתחילת העונה שהחלו הדיבורים סביבו יאמר לזכותו שהוא לא נתן לשום דבר להפריע לו.
אבל.. באופן טבעי שהדיבורים הופכים למעשים ויצאה הודעה שהוא לא ממשיך הראש שלו עסוק בקבוצה הבאה,בלי קופר,בשיר אלמליח ועוד אלף דברים אחרים שלא קשורים לכדורגל.
שיר אלמליח? אתה חייב לעצור ולהסביר.

החליפה גמד מכוער בגמד נאה?

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

Totti כתב: שיר אלמליח? אתה חייב לעצור ולהסביר.

החליפה גמד מכוער בגמד נאה?
מפרסמים יחד את לי קופר.
וואלה אם אני עושה איתה פרסומת אשתי זורקת אותי ממגדלי עזריאלי.

סמל אישי של משתמש
adomi2

שליחה על ידי adomi2 »

הסגל ששיחק נגד מכבי להוציא את ויטור כבר רץ לאורך כל המחזורים האחרונים ובטח אחרי הקרשנדו במחזור האחרון גוברים הסיכוים שתהיה איזו נפילת מתח
משחק חוץ לא פשוט בכלל ואוגו לא משחק. זריהן פצוע בנוסף.
בוזגלו לא יירצה שבמידה וניקח אליפות הוא לא תרם בכלל במחזורים האחרונים ויימחק מהתודעה ואני בטוח שהוא יירצה לעשות הכל כדי לספק איזה מספר.
בהרכב הוא לא יהיה זה בטוח,אבל חייב נשק מהספסל וכרגע התקפית אנחנו קצת אפורים.(הרביעיה מול הנוער של חיפה יוצאת מן הכלל ואינה מעידה עליו)

אנחנו חייבים להתעלם כרגע מהרעש והאש שכרגע דעכה ולא ליצור שוב מהומה. המטרה עדיין עוד לא הושגה.
אני חושב שצריך להתכונן ל3 המשחקים הבאים באופן הכי רציני ואני נוטה להאמין שאם ננצח את שלושתם הפער יגדל ומשם כבר לא תהיה למכבי דרך חזרה.

סמל אישי של משתמש
סניור

שליחה על ידי סניור »

adomi2 כתב:הסגל ששיחק נגד מכבי להוציא את ויטור כבר רץ לאורך כל המחזורים האחרונים ובטח אחרי הקרשנדו במחזור האחרון גוברים הסיכוים שתהיה איזו נפילת מתח
משחק חוץ לא פשוט בכלל ואוגו לא משחק. זריהן פצוע בנוסף.
בוזגלו לא יירצה שבמידה וניקח אליפות הוא לא תרם בכלל במחזורים האחרונים ויימחק מהתודעה ואני בטוח שהוא יירצה לעשות הכל כדי לספק איזה מספר.
בהרכב הוא לא יהיה זה בטוח,אבל חייב נשק מהספסל וכרגע התקפית אנחנו קצת אפורים.(הרביעיה מול הנוער של חיפה יוצאת מן הכלל ואינה מעידה עליו)

אנחנו חייבים להתעלם כרגע מהרעש והאש שכרגע דעכה ולא ליצור שוב מהומה. המטרה עדיין עוד לא הושגה.
אני חושב שצריך להתכונן ל3 המשחקים הבאים באופן הכי רציני ואני נוטה להאמין שאם ננצח את שלושתם הפער יגדל ומשם כבר לא תהיה למכבי דרך חזרה.
אוי, התפלק לך 'הנוער של חיפה'. משפט מוכר מאיזה אתר שנוהגים לצטט כאן.

נעול