תודה חברdelta7 כתב: בהצלחה, נועם.
מועדי משחקים מחזור 1-35 | מתעדכן
Re: מועדי משחקים מחזור 1-26 | מתעדכן
- The red one
הלו, לטחון כמו שריונר אתה לא תטחן, אל תבלבל.Noam98 כתב: הגנא, ז"א כיפת ברזל וכו. לא הכי וואסח אבל טירונות קרבית וטחינה כמו אחרון השריונרים...
שיהיה בהצלחה וגיוס קל אחי, אתה תחסר פה. רוב הסיכויים שלא תצליח לצאת, ובטח גם לא לראות את המשחק.
אביאל - דברים קצת השתנו ב18 שנה

Re: מועדי משחקים מחזור 1-31 | מתעדכן
מניסיון, שווה לך "לשמור" את בקשת היציאה למשחק האליפ** (עמה)
זה מה שאעשה כנראה, גם ככה הסיכויים לא קיימים לצאת בשבת שבוע וחצי אחרי שהתגייסתיbs war כתב:מניסיון, שווה לך "לשמור" את בקשת היציאה למשחק האליפ** (עמה)
ממה שאני יודע הטכנאים יותר נטחנים מה״לוחמים״ שםNoam98 כתב: הגנא, ז"א כיפת ברזל וכו. לא הכי וואסח אבל טירונות קרבית וטחינה כמו אחרון השריונרים...
+1delta7 כתב: בהצלחה, נועם.
Noam98 כתב: לא הכי וואסח אבל טירונות קרבית וטחינה כמו אחרון השריונרים...

תברך כל יום ברוך שלא שמני בשיזפון ושיהיה לך שפשוף נעים צעיר.
לגבי השאלה ששאלת, זה לא קשור אפילו לחיל זה פשוט קשור ללוז שקבע הסגל שלך לפני הטירונות, יש מחזורים שיוצאים שבת ראשונה הביתה ובמחזור שלי היו כאלה שסגרו 21 ישר.
בהצלחה!
אסור לסגור שבת ראשונה היום.South Boy כתב:
![]()
תברך כל יום ברוך שלא שמני בשיזפון ושיהיה לך שפשוף נעים צעיר.
לגבי השאלה ששאלת, זה לא קשור אפילו לחיל זה פשוט קשור ללוז שקבע הסגל שלך לפני הטירונות, יש מחזורים שיוצאים שבת ראשונה הביתה ובמחזור שלי היו כאלה שסגרו 21 ישר.
בהצלחה!
באמת? קצת מוזר לדעתי, נחמד שמסגלים אותם בצורה הדרגתית למערכת אבל לאסור לגמרי על סגירת שבת ראשונה נראה לי קצת מוגזם.izguy83 כתב: אסור לסגור שבת ראשונה היום.
לא מוגזם.South Boy כתב:
באמת? קצת מוזר לדעתי, נחמד שמסגלים אותם בצורה הדרגתית למערכת אבל לאסור לגמרי על סגירת שבת ראשונה נראה לי קצת מוגזם.
עומד מאחורי זה כמה מחקרים על התאבדויות עקב אי הסתגלות
אבל בלי לחץ נועם!izguy83 כתב: לא מוגזם.
עומד מאחורי זה כמה מחקרים על התאבדויות עקב אי הסתגלות
תאמת אפילו אני לא שמעתי על זה, אבל בכל מקרה אני יודע מראש ששבת ראשונה(הזאת) אני בחוץ ולאחר מכן שבת כן שבת לא חוץ מפעם אחת 21.izguy83 כתב: אסור לסגור שבת ראשונה היום.
אלא אם כן יהיה משהו בלתי צפוי אני אמור להיות בסכנין עוד חודש עמה יעמיק וזה כנראה יהיה המשחק האחרון לעונה...
פששש, יפה שאתם יודעים את כל זה מראש.Noam98 כתב: תאמת אפילו אני לא שמעתי על זה, אבל בכל מקרה אני יודע מראש ששבת ראשונה(הזאת) אני בחוץ ולאחר מכן שבת כן שבת לא חוץ מפעם אחת 21.
אלא אם כן יהיה משהו בלתי צפוי אני אמור להיות בסכנין עוד חודש עמה יעמיק וזה כנראה יהיה המשחק האחרון לעונה...
גיוס קל אחי. שמור על עצמך..
מוכר כרטיס למכבי?
מוכר כרטיס למכבי?

כבר הבטחתי אותו למישהו...אלדר כתב:גיוס קל אחי. שמור על עצמך..
מוכר כרטיס למכבי?