מועדי משחקים מחזור 1-35 | מתעדכן
- Red Temple
- Title: קרייזי-רד
Re: מועדי משחקים מחזור 1-25+ אירופה | מתעדכן
אוי ואבוי אם מישהו יעז לדבר על עייפות
לא מבין למה המשחק שלנו לא באותה שעה עם סכנין הולך להיות לנו משחק קשה מאוד הפרש 0 וביתר חייבת נקודה למקום רבעי
מה היתרון של כניסה לפליאוף דווקא ממקום רביעי על פני מקום חמישי?hb7 כתב:לא מבין למה המשחק שלנו לא באותה שעה עם סכנין הולך להיות לנו משחק קשה מאוד הפרש 0 וביתר חייבת נקודה למקום רבעי
- yanivnew91
איזה גלמים יושבים במנהלת שיהיו בריאים
אם למרות שהמשחק שלנו נגד בית"ר כן ישפיע בסופו של דבר על המיקום הסופי של בית"ר ועדיין שיבצו אותנו ליום שני אחרי שכל המשחקים כבר ישוחקו אז בשביל מה חיכו עד אחרי המשחק?
אם למרות שהמשחק שלנו נגד בית"ר כן ישפיע בסופו של דבר על המיקום הסופי של בית"ר ועדיין שיבצו אותנו ליום שני אחרי שכל המשחקים כבר ישוחקו אז בשביל מה חיכו עד אחרי המשחק?
- The red one
אחי מה אתה רוצה? הם קובעים לוזים 7-8 שבועות קדימה כבר 3 עונות ברצף.South Boy כתב:תודה לאל, כבר חשבתי לבוא לטרנר יום שבת ואם יהיו אורות מהמגרש בכניסה לעיר פשוט להכנס מה שיהיה יהיה.
לא מצליח להבין למה קובעים מחזור בהתראה כל כך קצרה, אנשים אשכרה מתכננים את החיים שלהם בהתאם ללוח הזמנים הזה.
מחזורים אחרונים, הן של עונה והן של פלייאוף, בעיייתי לקבוע מראש . גם באנגליה מהללים את זה שקובעים להם את הכל מראש חצי שנה לפניי והנה מה, פספסו את אחת האליפויות הכי רומנטיקיות שהיו בעידן הנוכחי בגלל הקיבעון הזה.
שבמחזור אחרי אתה מתחיל מול מכבי פתח תקווה בחוץ ולא מול מכבי בחוץdelta7 כתב: מה היתרון של כניסה לפליאוף דווקא ממקום רביעי על פני מקום חמישי?

לא אמרתי שיקבעו חודשיים לפני אבל כלום לא היה קורה אם היו קובעים כבר בשבוע שעבר לוח זמנים של מחזור שכל תאריך של כל משחק במחזור הזה היה צפוי. חמישה ימים לפני תחילת מחזור לקבוע לוח זמנים זה נראה לך הגיוני?The red one כתב: אחי מה אתה רוצה? הם קובעים לוזים 7-8 שבועות קדימה כבר 3 עונות ברצף.
מחזורים אחרונים, הן של עונה והן של פלייאוף, בעיייתי לקבוע מראש . גם באנגליה מהללים את זה שקובעים להם את הכל מראש חצי שנה לפניי והנה מה, פספסו את אחת האליפויות הכי רומנטיקיות שהיו בעידן הנוכחי בגלל הקיבעון הזה.
- The red one
כן, זה נשמע לי הגיוני אם יהיו שינויים כאלה ואחרים.South Boy כתב:
לא אמרתי שיקבעו חודשיים לפני אבל כלום לא היה קורה אם היו קובעים כבר בשבוע שעבר לוח זמנים של מחזור שכל תאריך של כל משחק במחזור הזה היה צפוי. חמישה ימים לפני תחילת מחזור לקבוע לוח זמנים זה נראה לך הגיוני?
ספויילר - כנראה שגם את המחזור האחרון בליגה יקבעו 5-6 ימים לפניי.
המחזור האחרון של העונה כבר שנים משוחק ביום ושעה אחידים וזה תמיד ביום שבת, תקן אותי אם אני טועה.The red one כתב: כן, זה נשמע לי הגיוני אם יהיו שינויים כאלה ואחרים.
ספויילר - כנראה שגם את המחזור האחרון בליגה יקבעו 5-6 ימים לפניי.
לקבוע מועדים למחזור חמישה ימים לפני קיומו זה חוסר התחשבות באנשים עובדים שצריכים לתכנן את הזמן המועט שלהם בהתאם ללוח המשחקים של הקבוצה שלהם, המינימום שמבקשים זה לדעת מתי הקבוצה שלך משחקת קצת יותר מכמה ימים לפני משחק.
- The red one
לא, המחזור האחרון לא משוחק בימי שבת בשעה אחידה. הכל מאוד תלוי במה יקרה, לצורך העניין:South Boy כתב:
המחזור האחרון של העונה כבר שנים משוחק ביום ושעה אחידים וזה תמיד ביום שבת, תקן אותי אם אני טועה.
לקבוע מועדים למחזור חמישה ימים לפני קיומו זה חוסר התחשבות באנשים עובדים שצריכים לתכנן את הזמן המועט שלהם בהתאם ללוח המשחקים של הקבוצה שלהם, המינימום שמבקשים זה לדעת מתי הקבוצה שלך משחקת קצת יותר מכמה ימים לפני משחק.
עונה שעברה - הפלייאוף העליון שוחק בשעה אחידה, התחתון לא.
לפני 2 עונות - העליון לא ו3 משחקים מהתחתון כן.
קיצר, אי אפשר לדעת וברוב הפעמים אי אפשר לדעת גם את המחזורים האחרוניםם בפלייאוף.
Re: מועדי משחקים מחזור 1-26 | מתעדכן
אני ממש מתאמץ למצוא סיבה שהמנהלת עוד לא פירסמה את מועדי המחזור הקרוב, ולא מוצא.
הסיבה היחידה שעולה לי לראש כרגע זה משחקי חצי הגמר שחופפים למחזור הבא.bs war כתב:אני ממש מתאמץ למצוא סיבה שהמנהלת עוד לא פירסמה את מועדי המחזור הקרוב, ולא מוצא.
הם כנראה מתלבטים מתי לשים את המשחק המרכזי.
זה הגיע בהפתעה כאילו? זה לא הם קבעו את החצי גמר?Eelect כתב: הסיבה היחידה שעולה לי לראש כרגע זה משחקי חצי הגמר שחופפים למחזור הבא.
הם כנראה מתלבטים מתי לשים את המשחק המרכזי.
אין לי מושג.yedidel כתב:
זה הגיע בהפתעה כאילו? זה לא הם קבעו את החצי גמר?
אבל לא נראה לי שהם ידעו שזה יחפוף ל"משחק העונה" כשהם קבעו את תאריכי חצי הגמר.
אולי גודל המשחק גורם להתלבטות מבחינת זכיינית השידור מתי עדיף להם לשדר את המשחק.
שימו לב
לפי מה שהבנתי מצפים לנו 3 משחקי חוץ ברצף מחזורים 31-33
סכנין בשבת, חיפה חוץ מחזור אמצע שבוע, ומכבי בנתניה.
3 משחקי חוץ בשבוע אחד, שבוע שיכריע.
לפי מה שהבנתי מצפים לנו 3 משחקי חוץ ברצף מחזורים 31-33
סכנין בשבת, חיפה חוץ מחזור אמצע שבוע, ומכבי בנתניה.
3 משחקי חוץ בשבוע אחד, שבוע שיכריע.