דור אלו
- red and white
- Title: Almog
Re: דור אלו
הוא לא מסיים חוזה בסוף העונה? למה לא ללכת לבורר שיקבע את הסכום?
לא. מסיים בסוף העונה הבאה.red and white כתב:הוא לא מסיים חוזה בסוף העונה? למה לא ללכת לבורר שיקבע את הסכום?
להביא את ביטון מקש כמגן שמאלי ישראלי, ראשון או שני, והצערנו את הקבוצה משמעותית לעתיד המועדון.
זה יהיה האובייס, אני אומר בוא נביא אותו כמגן ימני זרMikiRed כתב:להביא את ביטון מקש כמגן שמאלי ישראלי, ראשון או שני, והצערנו את הקבוצה משמעותית לעתיד המועדון.
- ForeverRed
שכחת את זורזיניו.MikiRed כתב:להביא את ביטון מקש כמגן שמאלי ישראלי, ראשון או שני, והצערנו את הקבוצה משמעותית לעתיד המועדון.
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
עם הכשרון ההתקפי של דור אלו וההכוונה ההגנתית ששלושה מגנים ימניים בצוות המקצועי (בכר, עזריה ואילוז) אלו תוך כמה חודשים יהיה שידרוג מאוד גדול לדעתי.
מעבר לזה בליגה מגן תוקף יכול להועיל יותר ממגן כמו בן ביטון.
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
+1pirlo21 כתב:יופי של רכש .
תקרת הזכוכית של אלו גבוהה הרבה יותר מאשר זו של ביטון .
מבחינת כשרון והבנת משחק אלו עולה על ביטון בפער די משמעותי , מבחינה הגנתית היתרון הוא של ביטון .
אבל צריך לזכור שכשרון אי אפשר ללמד והגנה כן , גם אם הוא לא יהפוך להיות ברזל בהגנה אפשר לשפר את העמידה שלו ואת ההתמודדות ב1על1.
מבחינת טכניקה ויכולות התקפיות הוא מגן אדיר .
אנחנו צריכים להבין כאן שקריירה של שחקן כדורגל נמשכת 10-12 שנים במקרה הטוב , ולכן כשמגיע רגע הפריצה ויש אופציה לצאת לאירופה ( כן בלגיה זה אירופה ) קשה מאוד לוותר .
הכוונה הגנתית מאילוז? עדיף שילמד מהאינטרנטYallaHapoel כתב:עם הכשרון ההתקפי של דור אלו וההכוונה ההגנתית ששלושה מגנים ימניים בצוות המקצועי (בכר, עזריה ואילוז) אלו תוך כמה חודשים יהיה שידרוג מאוד גדול לדעתי.
בהתכתבות.bs war כתב:
הכוונה הגנתית מאילוז? עדיף שילמד מהאינטרנט
- ForeverRed
לא מסכים שבלגיה זה אירופה. לפחות לא לשחקנים שמשחקים במכבי ובב"ש. אבל כל עוד יש מחליף ראוי, אין לי בעיה עם מעברים מהסוג הזה.
- yanivnew91
יש כמה מועדונים בבלגיה שגם בעוד 20 שנה אנחנו ומכבי לא נגיע לרמה שלהם.ForeverRed כתב:לא מסכים שבלגיה זה אירופה. לפחות לא לשחקנים שמשחקים במכבי ובב"ש. אבל כל עוד יש מחליף ראוי, אין לי בעיה עם מעברים מהסוג הזה.
אנדרלכט וברוז' למשל כאלה, מעבר לשם זו כן דרך מצויינת בשביל שחקן ישראלי לנסות ולפרוץ קדימה.
מה גם שהדיבור החזק יותר לפי מה שאני מבין הוא שביטון בדרך לסלטיק בכלל
למפת אירופה יש טיעון נגדי די חזקForeverRed כתב:לא מסכים שבלגיה זה אירופה.
מסכים לגמרי עם הפסקה הראשונה אבל אנלא רואה אותו משתלב בהרכב של אימפריה בלגית, אם זה הספסל שם או ההרכב פה מבחינה מקצועית(לא כספית) עדיף לו פה.yanivnew91 כתב: יש כמה מועדונים בבלגיה שגם בעוד 20 שנה אנחנו ומכבי לא נגיע לרמה שלהם.
אנדרלכט וברוז' למשל כאלה, מעבר לשם זו כן דרך מצויינת בשביל שחקן ישראלי לנסות ולפרוץ קדימה.
מה גם שהדיבור החזק יותר לפי מה שאני מבין הוא שביטון בדרך לסלטיק בכלל
וגם אני שמעתי הרבה על סלטיק בעניין אבל גם היא לא בדיוק ליברפול.
אם הוא רוצה אווירה מטורפת באצטדיון שילך למרוקו או סרביה.
החשיפה והתנאים הכספיים בקבוצות גדולות בבלגיה ובסלטיק זה לא משהו שאפשר להשוות בכלל לישראל, לא יעזור כלום.
עובדתית מבלגיה יוצאים כל שנה שחקנים לליגות הגדולות, אצלנו זה אצילי אחד ב- 5 שנים שגם הוא הלך ליציע של קבוצת תחתית.
עובדתית מבלגיה יוצאים כל שנה שחקנים לליגות הגדולות, אצלנו זה אצילי אחד ב- 5 שנים שגם הוא הלך ליציע של קבוצת תחתית.
מסכים, אבל אני לא חושב שהמטרה שלו להתקדם הלאה משם.bs war כתב:החשיפה והתנאים הכספיים בקבוצות גדולות בבלגיה ובסלטיק זה לא משהו שאפשר להשוות בכלל לישראל, לא יעזור כלום.
עם כל הכבוד.