לא, אלא אם כן הם מסממים אותו וגורמים לו לחתום שם בלי שהוא יכול להתנגדsimply-red כתב:שאלת תם,
במידה והבלגים מגיעים לסיכום עם מכבי בקיץ על מכירה ואופיר לא מעוניין לשחק במכבי, הם יכולים להכריח אותו לעבור בניגוד לרצונו?
אופיר דוידזאדה
- The red one
Re: אופיר דוידזאדה :: נפרד כמו מלך
אני מאמין שאם בכר ואלונה ירצו, הוא יהיה בב"ש.
- simply-red
במקרה הגרוע מבחינתו, יגידו לו שישב ביציע ואז אני לא יודע מה זה אומר מבחינה משפטית, או שאולי ישאילו אותו לקבוצה אחרת בבלגיה.The red one כתב: לא, אלא אם כן הם מסממים אותו וגורמים לו לחתום שם בלי שהוא יכול להתנגד
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
קשה לי להאמין שמכבי תל אביב יפנו אליו פעם נוספת בקיץ.
לפי השמועה הציעו לו את החוזה שמקבל בבלגיה ואמר להם שאין על מה לדבר ושאם הוא חוזר לארץ הוא חוזר רק לבאר שבע...
לפי השמועה הציעו לו את החוזה שמקבל בבלגיה ואמר להם שאין על מה לדבר ושאם הוא חוזר לארץ הוא חוזר רק לבאר שבע...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אז מה שפרסמו בספורט 5 על סיכום בינו לבין מכבי לא נכון?Sir Alex Ferguson כתב:קשה לי להאמין שמכבי תל אביב יפנו אליו פעם נוספת בקיץ.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- The red one
דודו דהאן:
אופיר הסכים לוותר על 25% מהשכר כדי להגיע להפועל באר שבע אבל באר שבע לא הגיעה לסיכום עם גנט ובגלל זה הנושא נפל.
מכבי תל אביב לא הציעה שום הצעה.
אופיר הסכים לוותר על 25% מהשכר כדי להגיע להפועל באר שבע אבל באר שבע לא הגיעה לסיכום עם גנט ובגלל זה הנושא נפל.
מכבי תל אביב לא הציעה שום הצעה.
- The red one
לא אמרו סיכום, אמרו הבנות, זו סמנטיקה חשובה.דר אדום בנשמה כתב: אז מה שפרסמו בספורט 5 על סיכום בינו לבין מכבי לא נכון?
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 55,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
עוד אחד לוועד הורים...
מושא הכתבה וכותב הכתבה מוזמנים לקחת חדר זוגי בקלאב הוטל טבריה וללכת לה...delta7 כתב:עוד אחד לוועד הורים...
באיזה עולם 3 מיליון ש"ח שווים למיליון יורו?
עקיצה ענקית נתנו לו
כל מהות הכתבה היא רצון של אופיר להראות שהוא לא העדיף את מכבי או חיפה על ב"ש כדי לא
להצטייר כ-"בוגד" ולקבל שריקות בוז מהקהל.
הוא העדיף את הסמל של הדולר וזה בסדר גמוראריק כתב:כל מהות הכתבה היא רצון של אופיר להראות שהוא לא העדיף את מכבי או חיפה על ב"ש כדי לא