המו"מ עם אילוז פוצץ;ב"ש מעוניינת בקלמי סבן או עומרי אפק
המו"מ עם אילוז פוצץ;ב"ש מעוניינת בקלמי סבן או עומרי אפק
https://www.sport5.co.il/HTML/articles/ ... 62039.html" onclick="window.open(this.href);return false;
לי כבר מתחיל להימאס מהסאגה הזאת של אביתר אילוז - משדרגים לך את המשכורת בסכומים ששחקנים ברמתך
בכדורגל הישראלי אפילו לא חולמים לבקש ועוד יש את החוצפה להערים קשיים?
עם כל ההערכה שלי לשחקן והעובדה שמדובר בשחקן בית,יש גבול לכמה שהמערכת יכולה לכופף את עצמה בשביל
מישהו שהוא לא עילוי כדורגל. שמישהו כבר יסביר לאביתר שתקופת אלי ז'ינו תמה לה.
לי כבר מתחיל להימאס מהסאגה הזאת של אביתר אילוז - משדרגים לך את המשכורת בסכומים ששחקנים ברמתך
בכדורגל הישראלי אפילו לא חולמים לבקש ועוד יש את החוצפה להערים קשיים?
עם כל ההערכה שלי לשחקן והעובדה שמדובר בשחקן בית,יש גבול לכמה שהמערכת יכולה לכופף את עצמה בשביל
מישהו שהוא לא עילוי כדורגל. שמישהו כבר יסביר לאביתר שתקופת אלי ז'ינו תמה לה.
Re: המו"מ עם אילוז פוצץ;ב"ש מעוניינת בקלמי סבן או עומרי אפק
אין לנו על מי להשען אלא על אבינו שבשמיים, ותאוות הבצע של אבייתר אילוז
תודה תודה תודה לך אביתר, עשית לי את הסופ"ש הזה
חברים, היכונו לעונה מרתקת, בה נזכה לראות פריצות מאגף ימין והגבהות שעוברות את גובה הברך כשנשב ביציע 5
תודה תודה תודה לך אביתר, עשית לי את הסופ"ש הזה
חברים, היכונו לעונה מרתקת, בה נזכה לראות פריצות מאגף ימין והגבהות שעוברות את גובה הברך כשנשב ביציע 5
- אימפריה באדום
- Title: crazyred
"אנחנו מאחלים לאביתר הצלחה בהמשך הדרך"
http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up2/zjqnmkj2wrjy.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
משהו לא מריח לי טוב בכל הפרשה הזאת...
רק אהבה תנצח...
למה יש לי הרגשה שבסופו של דבר אביתר כן ישאר פה ולו רק משום העובדה שלא ניראה לי שיש לו הצעה משום קבוצת ליגת על לגיטימית ויתפשר גם בנושא הזה.
הפועל אני כבר משתגע
השאלה היא מה הסיפור הזה כי בטוח יש דברים מתחת לפני השטח...
לדעתי עזורי פשוט לא רוצה אותו (מקצועית) אבל הוא פוחד מהתגובה של הקהל אז מערימים קשיים.
לדעתי עזורי פשוט לא רוצה אותו (מקצועית) אבל הוא פוחד מהתגובה של הקהל אז מערימים קשיים.
רק אהבה תנצח...
פוחד? חבר'ה כל אוהד אובייקטיבי, גם אם הוא בעד שחקני בית, יודע בדיוק מה הן יכולותיו של אביתר שום דבר בתור מגן ימני.
לא מבין איך ניהלו איתו בכלל מו"מ ?? תוספת קטנה לשכר שלו ויהיה פה מגן ימני לתפארת הפועל באר שבע.כמו ניר, גם אני מריח את זה שבסופו של דבר זה יסתיים בחתימה 

[align=center]
GIFSoup[/align]

בדר"כ חיזוק קבוצה קשור בצירוף של שחקנים, פעם ראשונה שמשחררים שחקן והקבוצה מתחזקת.
אריק כתב:בדר"כ חיזוק קבוצה קשור בצירוף של שחקנים, פעם ראשונה שמשחררים שחקן והקבוצה מתחזקת.

הפועל אני כבר משתגע
אל תמהרו להסיק מסקנות, כבר ראינו תרגילי מו"מ לא פחות קיצוניים.
חחחחחחח הרגת אותי מצחוק עכשיו.אריק כתב:בדר"כ חיזוק קבוצה קשור בצירוף של שחקנים, פעם ראשונה שמשחררים שחקן והקבוצה מתחזקת.
אבל תכלס אתה צודק, זה חיזוק משמעותי אם אביתר אילוז יעזוב את הפועל באר שבע.....
אבל לדעתי צריך לחכות מספר ימים, בכדורגל הכל יכול לקרות.
אני ממש לא אפול מהכיסא אם בסופו של דבר הכל יסתדר, אם הדברים לא יסתדרו נאחל לאביתר בהצלחה, כל מי שיבוא במקומו לא יכול להיות יותר גרוע, מהרמה שאביתר הציג אפשר רק לעלות....
הוא לא אמר בתחילת השנה שהוא מחליף סוכן?
דורון, יאמר פה מיד, הכלבויניק דנדי (לא הקרוקודיל כי אם אוקוגו) טוב ממנו בעמדת המגן הימני. אם אכן היה תכנון לצוות את אביתר כמגן ימני פותח, אז ללא ספק ששחרורו מחזק את הסגל. הסיבה שאני לא מתייחס לציוותו בקישור, היא משום שבעמדת המקשר הימני יש רוויה בסגל והורדתו/הוספתו למצבת השחקנים בעמדה זו אינה משמעותית (כבדה/מליקסון/אלקיים).
"אנחנו מאחלים לאביתר הצלחה בהמשך הדרך"
גדווווווווווווווווול................
גדווווווווווווווווול................

[align=center]
GIFSoup[/align]