שמעון א כתב:3-4 שנים שאלונה לא מעריכה את אופיר, ועכשיו רודפים אחריו. צפוי.
אם היו יושבים איתו על הארכת חוזה כשביקש, לא היה עוזב. מקווה שילמדו מהטעות הזאת, וישאירו פה את בן ביטון, המגן הימני הכי טוב ששיחק בב"ש אי פעם!
אופיר לא יכול לעבור למכבי עכשיו, רק בסוף העונה. אפשר לחכות לסוף העונה ולהחזיר אותו לב"ש. תן לו מילה שהוא חוזר אלינו בקיץ ואין לו סיבה ללכת למכבי.
היה עוזב ככה או ככה כי הוא חי בסרט שיש לו מה למכור באירופה.
הרוויח פה בדיוק את מה שהיה שווה. שחקן בינוני שנהנה מהשוק הישראלי הדל בעמדתו, מקרה קלאסי של במדבר כל קוץ נהיה פרח.
עכשיו שוב מסתדר לו המזל שקורהוט נפצע אז אפשר להציג את זה כאילו אנחנו "רודפים אחריו" והוא יכול להפחיד אותנו עם הצעות ממכבי, וואלה אם קורהוט כשיר אני מציע לו גג להיות מחליף נחמד מהספסל.
bs war כתב:
היה עוזב ככה או ככה כי הוא חי בסרט שיש לו מה למכור באירופה.
הרוויח פה בדיוק את מה שהיה שווה. שחקן בינוני שנהנה מהשוק הישראלי הדל בעמדתו, מקרה קלאסי של במדבר כל קוץ נהיה פרח.
עכשיו שוב מסתדר לו המזל שקורהוט נפצע אז אפשר להציג את זה כאילו אנחנו "רודפים אחריו" והוא יכול להפחיד אותנו עם הצעות ממכבי, וואלה אם קורהוט כשיר אני מציע לו גג להיות מחליף נחמד מהספסל.
שמעון א כתב:
לאן עפתי אחי מה אסור לי להגיד את דעתי.
אלונה אף פעם לא החזיקה מאופיר. זה לא סוד.
1. כמובן שמותר לך להגיד את דעתך, כמו שלי מותר לא להסכים איתה.
2. לא דיברתי על אופיר בכלל, אלא על ביטון שכבר חודשיים לא פוגע.
3. טבעי שאלונה לא תחזיק מאופיר. עוד נגר עם רגליים עקומות שחושב שהוא כוכב כדורגל. אני מאוד רוצה שיחזור, אבל זה יותר בגלל התמונה הגדולה ופחות בגלל יכולותיו המדהימות.
4. לפני שעזב לבלגיה הוא קיבל הצעה מאלונה שמשווה את השכר בבלגיה ועדיין העדיף ללכת. שיבוא בטענות רק לעצמו.
ForeverRed כתב:
1. כמובן שמותר לך להגיד את דעתך, כמו שלי מותר לא להסכים איתה.
2. לא דיברתי על אופיר בכלל, אלא על ביטון שכבר חודשיים לא פוגע.
3. טבעי שאלונה לא תחזיק מאופיר. עוד נגר עם רגליים עקומות שחושב שהוא כוכב כדורגל. אני מאוד רוצה שיחזור, אבל זה יותר בגלל התמונה הגדולה ופחות בגלל יכולותיו המדהימות.
4. לפני שעזב לבלגיה הוא קיבל הצעה מאלונה שמשווה את השכר בבלגיה ועדיין העדיף ללכת. שיבוא בטענות רק לעצמו.
ה"נגר" הזה שחקן נבחרת, ובכר כנראה מאוד רוצה להחזיר אותו למרות הרגליים "העקומות".
שחקן מצויין לליגה שלנו, לדעתי לא העריכו אותו מספיק. לא ההנהלה ולא הקהל.
ובקשר לביטון, מותר לו להיות חלש לפעמים. גם וואקמה חלש תקופה מסויימת, נביא לו מחליף עונה הבאה?
העניין עם דוידזאזה תפס אותנו בטיימינג גרוע מאוד והוא גם תופס אותנו קצת בביצים.
מצד אחד יש לנו 3 שבועות קריטיים להמשך העונה ומצד שני ללכת ולשלם עליו סכום של כסף זה אשכרה בזבוז.
האמת במצבנו היום אין לנו יותר מדי ברירות.
שמעון א כתב:
ה"נגר" הזה שחקן נבחרת, ובכר כנראה מאוד רוצה להחזיר אותו למרות הרגליים "העקומות".
שחקן מצויין לליגה שלנו, לדעתי לא העריכו אותו מספיק. לא ההנהלה ולא הקהל.
ובקשר לביטון, מותר לו להיות חלש לפעמים. גם וואקמה חלש תקופה מסויימת, נביא לו מחליף עונה הבאה?
גם כן "נבחרת" להזכירך זו נבחרת שבן ביטון המגן הכי טוב בארץ לא משתייך לסגל שלה.
דוידזאדה נגר רציני ועכשיו הוא רוכב על העניין שחסר לנו מגן לחודש ועושה כמו כל ישראלי שחוזר עם הזנב בין הרגליים, מבקש שכר מפוצץ- אז לא תודה , תמשיך לחמם את היציע בבלגיה
שיש כתב:
גם כן "נבחרת" להזכירך זו נבחרת שבן ביטון המגן הכי טוב בארץ לא משתייך לסגל שלה.
דוידזאדה נגר רציני ועכשיו הוא רוכב על העניין שחסר לנו מגן לחודש ועושה כמו כל ישראלי שחוזר עם הזנב בין הרגליים, מבקש שכר מפוצץ- אז לא תודה , תמשיך לחמם את היציע בבלגיה