תקשורת ספורט

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
Eelect
Title: קרייזי-רד

Re: תקשורת ספורט

שליחה על ידי Eelect »

The red one כתב:אחי, צא מזה. התקשורת מחפשת אצל כ-ו-ל-ם אש.
אחלה. אז כל עוד זה תלוי בנו, בואו לא נעזור להם.

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

The red one כתב: אחי, צא מזה. התקשורת מחפשת אצל כ-ו-ל-ם אש.
אני מבין שלא יצא לך להכיר את בוכמן ( או איך שלא קוראים לו), לא מפסיק ללקק לג'ורדי את החור של התחת.
לעומתו, עדיין לא ראיתי כתב דרומי אחד שמסקר את ההתקדמות של הקבוצה מבחינה מקצועית, איזו כתבה מעניינת או נתונים שיכולים לחדש לציבור.
כל הזמן מחפשים את הרעל, פשוט בני אדם שהם פח *** אחד גדול.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

zivmay כתב:
אני מבין שלא יצא לך להכיר את בוכמן ( או איך שלא קוראים לו), לא מפסיק ללקק לג'ורדי את החור של התחת.
לעומתו, עדיין לא ראיתי כתב דרומי אחד שמסקר את ההתקדמות של הקבוצה מבחינה מקצועית, איזו כתבה מעניינת או נתונים שיכולים לחדש לציבור.
כל הזמן מחפשים את הרעל, פשוט בני אדם שהם פח *** אחד גדול.
אתה צוחק עליי? לא ראית כתבה אחת שמציגה את ההתקדמות של הקבוצה והמועדון מהכתבים המקומיים?

סמל אישי של משתמש
אסי, דגים

שליחה על ידי אסי, דגים »

The red one כתב: אתה צוחק עליי? לא ראית כתבה אחת שמציגה את ההתקדמות של הקבוצה והמועדון מהכתבים המקומיים?
שלום תוגתי.
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
אריאל2
Title: דע מאין באת ולאן אתה הולך

שליחה על ידי אריאל2 »

אסי, דגים כתב:
שלום תוגתי.
עדיין לא תוגתי אבל הוא בדרך לשם.

סמל אישי של משתמש
The red one

אסי, דגים כתב:
שלום תוגתי.
למה דווקא הוא מכל הפיד הצהוב?

ולא, באמת. יש דברים שסתם נאמרים בלי ביסוס. להגיד שכתבים מקומיים לא עושים עלינו כתבות חיוביות זאת ממש שטות ואני מניח (בזהירות כמובן) שהרוב פה מסכימים איתי.

אז נכון, לא פעם בשבוע, אבל להגיד שבכלל לא? באמת..אין לזה אחיזה במציאות. אף קבוצה לא מסקרים בצורה חיובית פעם בשבוע בתקשורת.

סמל אישי של משתמש
אסי, דגים

שליחה על ידי אסי, דגים »

The red one כתב: למה דווקא הוא מכל הפיד הצהוב?

ולא, באמת. יש דברים שסתם נאמרים בלי ביסוס. להגיד שכתבים מקומיים לא עושים עלינו כתבות חיוביות זאת ממש שטות ואני מניח (בזהירות כמובן) שהרוב פה מסכימים איתי.

אז נכון, לא פעם בשבוע, אבל להגיד שבכלל לא? באמת..אין לזה אחיזה במציאות. אף קבוצה לא מסקרים בצורה חיובית פעם בשבוע בתקשורת.
האמת מבחינתי גם כתבות טובות זה בגדר נסיון ניחוס ורצון להלחיץ, אז אני לא מדד.
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
avivgolan

שליחה על ידי avivgolan »

Eelect כתב:רועי זריהן ראיין היום את גורדנה, שימו לב לאופי השאלות:

- "ובמקרה הזה, שלא נתנו לך ללכת, אתה חושב שעשו לך דווקא?"
- "על מי אתה כועס יותר, אלונה ברקת או ברק בכר?"

השאלות האלה נשמעות על פניהם שאלות רגילות,
אבל בהתחשב בעובדה שבמשך כל הראיון גורדנה מבהיר שהוא לא כועס על אף אחד ורק מאוכזב,
אי אפשר להתעלם מזה שזריהן ובכלל כל התקשורת מחפשת אצלנו אש בנרות.

זה מה שאני מנסה להגיד בסאגת בוזגלו, הם מתים שנשרוק בוז, הם מתים שיהיו עצבים ביציעים,
מחפשים את השחקנים שיגידו דברים שליליים על המועדון. מקווה שלא ניתן להם את התענוג הזה.
למטה ידיעתי יש כסאח בין זריהן לבין המועדון וזה מתבטא בהרבה התבטאויות שלו, אבל זה תקשורת הם כאלה, בגלל זה אף פעם אל תבלבלו אותם כאוהדי הקבוצה, כי הם לא.

סמל אישי של משתמש
The red one

avivgolan כתב:
למטה ידיעתי יש כסאח בין זריהן לבין המועדון וזה מתבטא בהרבה התבטאויות שלו, אבל זה תקשורת הם כאלה, בגלל זה אף פעם אל תבלבלו אותם כאוהדי הקבוצה, כי הם לא.
אתה טועה בקשר למה שהבנת,
וגם בקשר לאמירה בסיום - מרבית הכתבים שמסקרים את הקבוצה באתרים הגדולים גדלו בוסרמיל. לדעתי זה דבר ייחודי להפועל באר שבע

סמל אישי של משתמש
סניור
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי סניור »

The red one כתב: אתה טועה בקשר למה שהבנת,
וגם בקשר לאמירה בסיום - מרבית הכתבים שמסקרים את הקבוצה באתרים הגדולים גדלו בוסרמיל. לדעתי זה דבר ייחודי להפועל באר שבע
אולי הם גדלו ביציעים, אבל הם כבר לא אוהדים.
אולי הם שמחים לראות את הקבוצה מצליחה, אבל הם כבר לא אוהדים.
אולי הם מתרגשים בנצחונות, אבל הם לא אוהדים.
כשהקליקים, הרייטינג והטראפיק חשובים יותר מהצלחת הקבוצה ובאים על חשבון האמת, על חשבון השקט התעשייתי ובמחיר של פילוג הקהל (בהרבה מקרים) אז הם כבר לא אוהדים.
מצטער, זו המציאות.

סמל אישי של משתמש
avivgolan

שליחה על ידי avivgolan »

The red one כתב: אתה טועה בקשר למה שהבנת,
אני נוטה להאמין למי שאמר לי את זה קצת יותר מלך, אבל לא נתווכח על זה.

לגבי הדבר השני, גם בחיפה כל מי שמסקר אותם הוא אוהד והוא חיפאי, וזה בעיקר כי זה רחוק מתל אביב, שם לרוב זה מעורב. איזה כתב לא באר שבעי יסקר את באר שבע?

שורה תחתונה, הם לא אוהדים, כי יש להם סדר עדיפויות שונה בהקשר של הקבוצה. ובכללי גם אחותי שמחה כשבש מנצחת זה לא עושה אותה אוהדת.

סמל אישי של משתמש
The red one

סניור כתב: אולי הם גדלו ביציעים, אבל הם כבר לא אוהדים.
אולי הם שמחים לראות את הקבוצה מצליחה, אבל הם כבר לא אוהדים.
אולי הם מתרגשים בנצחונות, אבל הם לא אוהדים.
כשהקליקים, הרייטינג והטראפיק חשובים יותר מהצלחת הקבוצה ובאים על חשבון האמת, על חשבון השקט התעשייתי ובמחיר של פילוג הקהל (בהרבה מקרים) אז הם כבר לא אוהדים.
מצטער, זו המציאות.
זו דעתך וזכותך המלאה.

הסטיגמה היא רחבה מדיי (לא כל התקשורת היא כפי שתיארת), אבל שוב, זכותך לחשוב ככה. אוכל להגיד לך שממקור ראשון אתה טועה - לא ב100% ולא על כלל הכתבים, אבל בהחלט על חלק ניכר מהם.

אביב, הייתי מציע לך לפתוח קצת ראש ולא להיות תקוע בסטיגמת ה״תשקורת!!!!1111״. לא הכל כפי שהוא נראה

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

בינתיים הכתבות הענייניות והטובות הגיעו דווקא מאורי קופר. לא ראיתי משהו שמתקרב לזה מהחאפרים שמסקרים אותנו.

סמל אישי של משתמש
The red one

zivmay כתב:בינתיים הכתבות הענייניות והטובות הגיעו דווקא מאורי קופר. לא ראיתי משהו שמתקרב לזה מהחאפרים שמסקרים אותנו.
אורי קופר זן מיוחד.

זה לא שכתבים של מכבי ת״א או מכבי חיפה עושים דברים כמו שהוא עושה.

את העבודה של קופר עושים לרוב אוהדים, כמו מכביבול וכמובן שבע בום המקסימים שלנו

סמל אישי של משתמש
avivgolan

שליחה על ידי avivgolan »

The red one כתב: זו דעתך וזכותך המלאה.

הסטיגמה היא רחבה מדיי (לא כל התקשורת היא כפי שתיארת), אבל שוב, זכותך לחשוב ככה. אוכל להגיד לך שממקור ראשון אתה טועה - לא ב100% ולא על כלל הכתבים, אבל בהחלט על חלק ניכר מהם.

אביב, הייתי מציע לך לפתוח קצת ראש ולא להיות תקוע בסטיגמת ה״תשקורת!!!!1111״. לא הכל כפי שהוא נראה
נתחיל בזה שאני מכיר תקשורת קצת יותר ממך, גם כי עבדתי בזה וגם כי אבא שלי עיתונאי כבר 40 שנה ואני מכיר את העולם הזה ממש מקרוב,
אז אל תעיף עליי את הסטיגמות המתנשאות שלך כאילו אני טוקבקיסט בעמוד של כיכר השבת.
שנית, הכרתי כמה כתבים (לא בהכרח באר שבעים) באופן אישי, תאמין לי שלכולם או לרובם יש אינטרס או אג'נדה כלשהי.
ובכלל, בנאדם שיפגע בקבוצה בשביל לעשות את העבודה שלו (לגיטימית ככל שתהיה על זה אין ויכוח) הוא לא אוהד לדעתי.

שלח תגובה