ציון 3 פרסמו אתמול את זה:
"תנו לי רגע לעשות "פרסום ראשון":
המאמן הבא של מכבי ת"א: אלכס פסטור, מאמנה של ספרטה מליגת העל בהולנד. העלה את אקסלסיור ליגה לפני 3 שנים, שימש כעוזר של ואן באסטן באלקמר במשך שנתיים וכעת מוביל את ספרטה במרכז/תחתית הטבלה בהולנד.
כפי שפורסם לראשונה אצלנו!"
אתמול בספורט 5, לקראת פתיחת אליפות אפריקה, התארח באולפן פיטר אמולה הניגרי, לשעבר הפועל חיפה. הוא נשאל, בין השאר, מה דעתו על הכדורגל הישראלי היום, וענה כך:
" אין תחרות, מכבי ת"א לקחה 3 אליפויות רצופות, ועכשיו באר שבע לוקחת 3 רצופות."
אוהד הצלחות כתב:אתמול בספורט 5, לקראת פתיחת אליפות אפריקה, התארח באולפן פיטר אמולה הניגרי, לשעבר הפועל חיפה. הוא נשאל, בין השאר, מה דעתו על הכדורגל הישראלי היום, וענה כך:
" אין תחרות, מכבי ת"א לקחה 3 אליפויות רצופות, ועכשיו באר שבע לוקחת 3 רצופות."
רועי זריהן ראיין היום את גורדנה, שימו לב לאופי השאלות:
- "ובמקרה הזה, שלא נתנו לך ללכת, אתה חושב שעשו לך דווקא?"
- "על מי אתה כועס יותר, אלונה ברקת או ברק בכר?"
השאלות האלה נשמעות על פניהם שאלות רגילות,
אבל בהתחשב בעובדה שבמשך כל הראיון גורדנה מבהיר שהוא לא כועס על אף אחד ורק מאוכזב,
אי אפשר להתעלם מזה שזריהן ובכלל כל התקשורת מחפשת אצלנו אש בנרות.
זה מה שאני מנסה להגיד בסאגת בוזגלו, הם מתים שנשרוק בוז, הם מתים שיהיו עצבים ביציעים,
מחפשים את השחקנים שיגידו דברים שליליים על המועדון. מקווה שלא ניתן להם את התענוג הזה.
Eelect כתב:רועי זריהן ראיין היום את גורדנה, שימו לב לאופי השאלות:
- "ובמקרה הזה, שלא נתנו לך ללכת, אתה חושב שעשו לך דווקא?"
- "על מי אתה כועס יותר, אלונה ברקת או ברק בכר?"
השאלות האלה נשמעות על פניהם שאלות רגילות,
אבל בהתחשב בעובדה שבמשך כל הראיון גורדנה מבהיר שהוא לא כועס על אף אחד ורק מאוכזב,
אי אפשר להתעלם מזה שזריהן ובכלל כל התקשורת מחפשת אצלנו אש בנרות.
זה מה שאני מנסה להגיד בסאגת בוזגלו, הם מתים שנשרוק בוז, הם מתים שיהיו עצבים ביציעים,
מחפשים את השחקנים שיגידו דברים שליליים על המועדון. מקווה שלא ניתן להם את התענוג הזה.