גד עובדיה (כמקורב ואחד שיודע)
גד עובדיה (כמקורב ואחד שיודע)
גד עובדיה,19,קשר מוכשר הניחן ביכולת לשחק במגוון אפשרויות מיקום במגרש,שחקן סגל קבוצת הנוער,הינו ההבטחה הבאה בקבוצת הבוגרים.בעל החזקה,שליטה וכדרור ברמה גבוהה ומקצועית,עם ראיית משחק של 10 מהלכים קדימה ויכולות מסירה וכיבוש שערים מרהיבים עוד מימיו כילד.
כנראה שלהנהלה ולצוות המקצועי יש 100 אלף דולר לקשר גנאי שלא יודע כלום על הקבוצה,ולא לקבוצה עליו,אך אין להם 1500 דולר להחתים שחקן בית במשכורת חייל.
עוד מיודעי דבר,גד מבוקש על ידי מס' קבוצות בליגה הלאומית ובליגת העל,שהתרשמו מביצועיו במסגרות משחקי גביע וליגת הנוער,ביניהן נמנות הפועל י-ם,הכח ר"ג,בני סכנין,הפועל חיפה,בית"ר י-ם,מ.ס.אשדוד והפועל ת"א(נגדם כבש גד פנדל ואף כיכב בביצועים ובישולים שתורגמו לשער נוסף).בשבוע האחרון אף קיבל גד זימון למבחנים במועדון אחי נצרת,בעקבות קשרי משפחה בצפון והתרשמות מהשחקן במס' מעקבים שביצעו נציגי המועדון הנ"ל.
גד הינו שחקן נאמן ומקצוען,ולאחר שהתייעץ ע"י אביו,הזמר המפורסם,קוקו(יעקב עובדיה)מאילת,עם הנהלת הפועל באר שבע בדבר נסיעה לצפון לשם המבחנים,נענה בשלילה בטענה שמנהל מחלקת הנוער,חנן אזולאי,המטפל בעניינים אלו,נמצא בחופשה בחו"ל,ועד שיחזור,אין עם מי לדבר,ונכון לעכשיו,אלא אם יקרו דברים לא צפויים גד יצטרף לפתיחת אימוני הנוער של ב"ש כבורג מרכזי בסגל,במטרה לעלות ליגה בסוף העונה.
בנוסף,חרף המצב אליו נקלעה קבוצת הנוער של ב"ש והליגה בה תשחק בעונה הקרובה,לזכותו של גד יאמר,שהוא יעלה את קבוצתו לליגה הבכירה בהליכה ובתוך עונה.
בלי שום קשר לחנן אזולאי,שאגב,אוהב ומכבד מאוד את גד ומשפחתו,חבל לב"ש לאבד את גד לקבוצות אחרות ואל נשכח את סיפורי אלמוג כהן,חן עזרא ועומר פרץ.
מפה אני מאחל קודם כל הצלחה אישית לשחקן הכל כך מוכשר,וכמובן,להפועל באר שבע,לעונה מוצלחת ומלאה הפתעת טובות.
מכל הלב,אחד שיודע...הרבה...
כנראה שלהנהלה ולצוות המקצועי יש 100 אלף דולר לקשר גנאי שלא יודע כלום על הקבוצה,ולא לקבוצה עליו,אך אין להם 1500 דולר להחתים שחקן בית במשכורת חייל.
עוד מיודעי דבר,גד מבוקש על ידי מס' קבוצות בליגה הלאומית ובליגת העל,שהתרשמו מביצועיו במסגרות משחקי גביע וליגת הנוער,ביניהן נמנות הפועל י-ם,הכח ר"ג,בני סכנין,הפועל חיפה,בית"ר י-ם,מ.ס.אשדוד והפועל ת"א(נגדם כבש גד פנדל ואף כיכב בביצועים ובישולים שתורגמו לשער נוסף).בשבוע האחרון אף קיבל גד זימון למבחנים במועדון אחי נצרת,בעקבות קשרי משפחה בצפון והתרשמות מהשחקן במס' מעקבים שביצעו נציגי המועדון הנ"ל.
גד הינו שחקן נאמן ומקצוען,ולאחר שהתייעץ ע"י אביו,הזמר המפורסם,קוקו(יעקב עובדיה)מאילת,עם הנהלת הפועל באר שבע בדבר נסיעה לצפון לשם המבחנים,נענה בשלילה בטענה שמנהל מחלקת הנוער,חנן אזולאי,המטפל בעניינים אלו,נמצא בחופשה בחו"ל,ועד שיחזור,אין עם מי לדבר,ונכון לעכשיו,אלא אם יקרו דברים לא צפויים גד יצטרף לפתיחת אימוני הנוער של ב"ש כבורג מרכזי בסגל,במטרה לעלות ליגה בסוף העונה.
בנוסף,חרף המצב אליו נקלעה קבוצת הנוער של ב"ש והליגה בה תשחק בעונה הקרובה,לזכותו של גד יאמר,שהוא יעלה את קבוצתו לליגה הבכירה בהליכה ובתוך עונה.
בלי שום קשר לחנן אזולאי,שאגב,אוהב ומכבד מאוד את גד ומשפחתו,חבל לב"ש לאבד את גד לקבוצות אחרות ואל נשכח את סיפורי אלמוג כהן,חן עזרא ועומר פרץ.
מפה אני מאחל קודם כל הצלחה אישית לשחקן הכל כך מוכשר,וכמובן,להפועל באר שבע,לעונה מוצלחת ומלאה הפתעת טובות.
- קבצים מצורפים
-
- גד חוגג אחרי אחד משעריו בעונה החולפת..עוד ירבו..
- עובדיה.jpg (20.38 KiB) נצפה 8424 פעמים
Re: גד עובדיה (כמקורב ואחד שיודע)
כבר פתחתי עליו טופיק באתר השני[לפני כשבועיים] וצירפתי ביצועים שלו מוקלטים.
חבר שאוהד מכבי חיפה שאל עליו ואמר שבחיפה העלו את שמו כאפשרות לעתיד.
מסכן, "שחקן הנשמה" לא שוחרר למבחנים באימפריה של אחי נצרת שאורגנו לו בקומבינה על ידי קרוב משפחה ויאלץ להישאר במועדון קטן כמו הפועל ב"ש. אחרי שהיה בורג מרכזי בצרור ההפסדים בעונת הירידה, הגיע השחקן למסקנה שהוא צריך קידום, באמת מאוד הגיוני. אתם מבינים עכשיו למה אני אומר שכל מה שאלי ז'ינו נגע בו כולל שחקנים מאמנים הכל יצא דפוק!?
כן לאיחוד בין הקאמלס לקרייזי רד
כיוון שפותח הטופיק הוא מקורב לשחקן ושאר המגיבים לא ראו אותו מספיק בפעולה אתן לכם קצת
רקע על הבחור. גד עובדיה שיחק בשנתיים האחרונות בשלושה בהדרכת שרון אביטן ואמיר אביגדור.
אצל אביטן הוא לא שיחק הרבה והיה מחליף, אצל אביגדור הוא שיחק יותר (בלית ברירה).
מבחינת כישרון הבחור עולה על מרבית השחקנים בני גילו, יש לו טכניקה נהדרת, שליטה מצוינת
בכדור וזריזות, שחקן קט רגל משובח ביותר. לצערי מעבר לכישרון האישי אין לשחקן כלום ואני מניח
שבעוד מספר שנים הוא כבר יפרוש ונראה אותו משחק להנאתו בטורניר של בוסקילה ולמה?
1. הבחור בטוח שהוא סוג של קאקה ויש בו סוג של מגלומניה.
2. הוא לוקה קשות בהבנת המשחק ואין לו שמץ של הבנת המשחק מבחינה טקטית.
3. מדובר בסוליסט שלא מסוגל לשחרר את הכדור מהרגל.
4. לטעמי אין לו מספיק כבוד למקצוע והמחויבות ממנו והלאה.
5. אביו הידוע (קוקו) עושה לו נזקים גדולים מאוד ומתערב (לא מעורב) יותר מדי, מה גם שהוא
בטוח שהוא מגדל קאקה בבית.
אני אופתע מאוד אם גד יצליח להתפתח לכדי שחקן בליגת העל ומקווה שאתבדה.
רקע על הבחור. גד עובדיה שיחק בשנתיים האחרונות בשלושה בהדרכת שרון אביטן ואמיר אביגדור.
מבחינת כישרון הבחור עולה על מרבית השחקנים בני גילו, יש לו טכניקה נהדרת, שליטה מצוינת
בכדור וזריזות, שחקן קט רגל משובח ביותר. לצערי מעבר לכישרון האישי אין לשחקן כלום ואני מניח
5. אביו הידוע (קוקו) עושה לו נזקים גדולים מאוד ומתערב (לא מעורב) יותר מדי, מה גם שהוא
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
אריק כתב:כיוון שפותח הטופיק הוא מקורב לשחקן ושאר המגיבים לא ראו אותו מספיק בפעולה אתן לכם קצת
מבין, מר שרון? את כל התחרוואת שלכם תנסו במקום אחר. שבענו די, האוהדים, מכל מיני מקורבים אינטרסנטים שמנסים לבחוש ולערבב. היו גם לא מעט מקורבי מאמנים ושחקנים לפניך שניסו פה ובאתרים השונים את מזלם, אבל הבינו מהר מאוד שרוב רובם של האוהדים פה ברשת כבר התחסן מאנשים מסוגם.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
זה בטוח שהוא קאקה וההוא בטוח שהוא קאקה... ואתה אומר שהוא קקה?אריק כתב:כיוון שפותח הטופיק הוא מקורב לשחקן ושאר המגיבים לא ראו אותו מספיק בפעולה אתן לכם קצת
אריק היקר,יש לי בשורות טובות בשבילך ובשורות רעות..ואפתח כצפוי ברעות:
אתה מתרעם ועצבני ומגיב בכזו אגרסיביות וכעס כאילו הילד הזה עשה,עושה או יעשה לך רע מתישהו..
אני מאוד מכבד את דעתך אך אין לי שום אינטרס אישי לגד,שאמור לעבוד יותר קשה מכל שחקן אחר כדי להוכיח שהוא לא עוד להטוטן קטרגל זמני,אלא טובת הקבוצה שלא חוותה את הנאת המשחק וניהול מרכז השדה ע"י שחקנים מוכשרים היודעים את עבודת ה"פליימייקר",ואת זה יש לגד,ואף יותר,בשילוב של ראיית משחק,לדברי הורי הקבוצות המתחרות לב"ש בעונה שעברה במשחקי הבית והחוץ,שהרעיפו מחמאות בלי סוף על כל מהלך.
עכשיו,אני לא אומר שגד חייב להיות בבוגרים אחרת יעזוב,אך איך יש תמונה כזו שחמישה שחקני נוער עולים לבוגרים,וגד עובדיה,שהצטיין והשפיע על משחקים(הן כשפתח והן כעלה מהספסל),לא .
אז בוא אני אסביר לך איך..
גד עולה להנהלה כסף חוץ ממשכורת,מכיוון שהוא לא שחקן בית,וזה החוזה שחתום עם ההורים.אז להנהלה יש שיקול לנצל אותו בשל גילו לעוד עונה בכדי שיהיה בורג מרכזי סביבו תיבנה קבוצה שתפרק את הליגה הארצית לנוער.
1.אם גד היה בן 16-17 ועוד גוזל שצריך להתפתח,מה טוב.
2.אם לבוגרים היה בספסל שחקן קישור יצירתי שיכול לשנות את המשחק בשעת הצורך מה טוב פעמיים..אך לא מזה ולא מזה.
השחקן רואה את חבריו בני גילו עולים לבוגרים ומקבלים חוזים כשחקני הסגל והוא לא,כשבליבו יש תחושת חוסר שביעות והערכה,לאחר השקעה מרובה והתעלות בכמה דרגות ברמת המשחק כשקבוצתו הייתה צריכה אותו שישנה ויעזור.אז נכון שבמבחן התוצאה הקבוצה וגד כשלו גם יחד והנוער ירד,אך כך גם אלה חבריו שהתקבלו לבוגרים,ביניהם כאלו שראו הרבה ספסל וכחלוצי חוד אני יכול לספור את שעריהם על יד אחת,שגד במו רגליו השאיר אותם כל משחק 20 פעם מול שוער!!!
אין בלוף בכדורגל אדון אריק,ואם היית ולו במשחק אחד של הנוער בו גד שיחק ולא משנה כמה דקות,היית מבין על מה מדובר.
במוטיבציה של גד אם יעלה לבוגרים,הוא יאכל את הדשא,ויעבוד מאוד קשה כדי שנוכל להנות ממנו לא רק במשחקי אימון וגביע הטוטו כמחליף.
ולבשורות הטובות:
אני שמח שהגבת.גרמת לי לאושר עילאי ולסיפוק.זה מה שרציתי,שאחד כמוך ייצא ויגיד כנגד,כי קנאים יש המון,ואני מוכן להבטיח לך שגם לך יש קרבה מקצועית למועדון,אם בדמות שחקן ואם בדמות חבר הנהלה וכו'...אם הגבת כנראה שעשיתי לך משהו,או שגד שווה כנראה הרבה יותר ממה שאני יכול לדמיין..
דברים טובים באים בקטן אז כאן אסיים לא לפני שאאחל לי ולך הנאה ונחת מהקבוצה בעונה הקרובה,שפע נצחונות ותצוגות כדורגל שלהן ייחלנו כל השנים האחרונות..עם הפועל או בלי,אני מאמין במ"אסטרו" גד עובדיה שיצליח וידביק פערים בכדי להיות חלק מצמרת שחקני הליגה הבכירה בישראל,ואם ירצה ה' אולי גם חלק מהלגיונרים שלנו ברחבי אירופה.
אתה מתרעם ועצבני ומגיב בכזו אגרסיביות וכעס כאילו הילד הזה עשה,עושה או יעשה לך רע מתישהו..
אני מאוד מכבד את דעתך אך אין לי שום אינטרס אישי לגד,שאמור לעבוד יותר קשה מכל שחקן אחר כדי להוכיח שהוא לא עוד להטוטן קטרגל זמני,אלא טובת הקבוצה שלא חוותה את הנאת המשחק וניהול מרכז השדה ע"י שחקנים מוכשרים היודעים את עבודת ה"פליימייקר",ואת זה יש לגד,ואף יותר,בשילוב של ראיית משחק,לדברי הורי הקבוצות המתחרות לב"ש בעונה שעברה במשחקי הבית והחוץ,שהרעיפו מחמאות בלי סוף על כל מהלך.
עכשיו,אני לא אומר שגד חייב להיות בבוגרים אחרת יעזוב,אך איך יש תמונה כזו שחמישה שחקני נוער עולים לבוגרים,וגד עובדיה,שהצטיין והשפיע על משחקים(הן כשפתח והן כעלה מהספסל),לא .
גד עולה להנהלה כסף חוץ ממשכורת,מכיוון שהוא לא שחקן בית,וזה החוזה שחתום עם ההורים.אז להנהלה יש שיקול לנצל אותו בשל גילו לעוד עונה בכדי שיהיה בורג מרכזי סביבו תיבנה קבוצה שתפרק את הליגה הארצית לנוער.
2.אם לבוגרים היה בספסל שחקן קישור יצירתי שיכול לשנות את המשחק בשעת הצורך מה טוב פעמיים..אך לא מזה ולא מזה.
השחקן רואה את חבריו בני גילו עולים לבוגרים ומקבלים חוזים כשחקני הסגל והוא לא,כשבליבו יש תחושת חוסר שביעות והערכה,לאחר השקעה מרובה והתעלות בכמה דרגות ברמת המשחק כשקבוצתו הייתה צריכה אותו שישנה ויעזור.אז נכון שבמבחן התוצאה הקבוצה וגד כשלו גם יחד והנוער ירד,אך כך גם אלה חבריו שהתקבלו לבוגרים,ביניהם כאלו שראו הרבה ספסל וכחלוצי חוד אני יכול לספור את שעריהם על יד אחת,שגד במו רגליו השאיר אותם כל משחק 20 פעם מול שוער!!!
אין בלוף בכדורגל אדון אריק,ואם היית ולו במשחק אחד של הנוער בו גד שיחק ולא משנה כמה דקות,היית מבין על מה מדובר.
במוטיבציה של גד אם יעלה לבוגרים,הוא יאכל את הדשא,ויעבוד מאוד קשה כדי שנוכל להנות ממנו לא רק במשחקי אימון וגביע הטוטו כמחליף.
ולבשורות הטובות:
אני שמח שהגבת.גרמת לי לאושר עילאי ולסיפוק.זה מה שרציתי,שאחד כמוך ייצא ויגיד כנגד,כי קנאים יש המון,ואני מוכן להבטיח לך שגם לך יש קרבה מקצועית למועדון,אם בדמות שחקן ואם בדמות חבר הנהלה וכו'...אם הגבת כנראה שעשיתי לך משהו,או שגד שווה כנראה הרבה יותר ממה שאני יכול לדמיין..
דברים טובים באים בקטן אז כאן אסיים לא לפני שאאחל לי ולך הנאה ונחת מהקבוצה בעונה הקרובה,שפע נצחונות ותצוגות כדורגל שלהן ייחלנו כל השנים האחרונות..עם הפועל או בלי,אני מאמין במ"אסטרו" גד עובדיה שיצליח וידביק פערים בכדי להיות חלק מצמרת שחקני הליגה הבכירה בישראל,ואם ירצה ה' אולי גם חלק מהלגיונרים שלנו ברחבי אירופה.
שרון היקר,sharon26 כתב:אריק היקר,יש לי בשורות טובות בשבילך ובשורות רעות..ואפתח כצפוי ברעות:
ולבשורות הטובות:
ראשית אינני מתרעם ואינני עצבני כלל. כפי שציינתי בסיום ההודעה אני מקווה להתבדות ולראות את גד עובדיה
מצליח בקבוצת בוגרים (הלוואי וזה יהיה אצלנו). כפי שראית לא התעלמתי מהכישרון הרב שיש לבחור וזה
נזקף לזכותו למרות שעד היום הוא לא עשה איתו כלום.
אני שמח שגרמתי לך אושר וסיפוק עילאי בכך שהגבתי. אם היית גולש באופן פעיל באתר היית שם לב שאני
בדר"כ מגיב בנושאים בהם אני חושב שיש לי הבנה ורקע מבוסס בדיוק כמו במקרה הזה.
יש נטייה להרבה שחקנים מקומיים, שמגובים בהוריהם, להתלונן ולהתבכיין על כך שהם לא משותפים.
מי שטוב ישחק וכל מאמן רוצה שיהיה לו את הסגל הטוב ביותר. אם הוא כזה טוב "ומתנכלים" לו או
שהשיקולים לטעמך הם כלכליים ולא מקצועיים מדינת ישראל מוצפת בקבוצות כדורגל וצמאה לשחקנים צעירים
עקב בעיות תקציביות, אז יש לבחור הזדמנות להוכיח את עצמו במקומות אחרים ולהגיע להפועל ב"ש מהדלת
הקדמית ולא כנער פוסטר.
1. אם קבוצות מליגת העל מוכנות להציע לו חוזה - למה הוא לא חותם בהן - וזה עוד כשמשתמע ממה שאתה אומר שהפועל ב"ש נוהגת בו בזלזול וכשיש לו קרובי משפחה בצפון שיכולים לסייע לו??sharon26 כתב:בליגה הלאומית ובליגת העל,שהתרשמו מביצועיו במסגרות משחקי גביע וליגת הנוער,ביניהן נמנות הפועל י-ם,הכח ר"ג,בני סכנין,הפועל חיפה,בית"ר י-ם,מ.ס.אשדוד והפועל ת"א(נגדם כבש גד פנדל ואף כיכב בביצועים ובישולים שתורגמו לשער נוסף).בשבוע האחרון אף קיבל גד זימון למבחנים במועדון אחי נצרת,בעקבות קשרי משפחה בצפון והתרשמות מהשחקן במס' מעקבים שביצעו נציגי המועדון הנ"ל.
2. לא ידעתי שאתה נביא ואיך יכול להאמר לזכות השחקן משהו עוד לפני שהדבר הזה ("יקרע" את הליגה ויוביל את קבוצת הנוער "בהליכה" בחזרה לליגה הבכירה) - בכלל קרה?
3. ידוע שהקישור בהפועל ב"ש הוא בין העמוסים שיש, אבל ככה ללכלך על שחקן (גם אם הוא זר) כדי לקדם אינטרסים של זה שאתה מקורב לו? ליכלכת לגמרי...
והכי מצחיק זה מה שכתבת פה:
כלומר יש סתירה מוחלטת בדברים שלך עצמם שלא לדבר על הכותרת של הנושא הזה - "גד עובדיה (כמקורב ואחד שיודע)"...sharon26 כתב:....אני מאוד מכבד את דעתך אך אין לי שום אינטרס אישי לגד...
....אני מאמין במ"אסטרו" גד עובדיה שיצליח וידביק פערים בכדי להיות חלק מצמרת שחקני הליגה הבכירה בישראל,ואם ירצה ה' אולי גם חלק מהלגיונרים שלנו ברחבי אירופה....
הפועל אני כבר משתגע
חשבתי שרק אני קלטתי ..... ואגב מה מקןרב? איך מקורב? עד כמה?8red כתב:
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
8red כתב:
1. אם קבוצות מליגת העל מוכנות להציע לו חוזה - למה הוא לא חותם בהן - וזה עוד כשמשתמע ממה שאתה אומר שהפועל ב"ש נוהגת בו בזלזול וכשיש לו קרובי משפחה בצפון שיכולים לסייע לו??
2. לא ידעתי שאתה נביא ואיך יכול להאמר לזכות השחקן משהו עוד לפני שהדבר הזה ("יקרע" את הליגה ויוביל את קבוצת הנוער "בהליכה" בחזרה לליגה הבכירה) - בכלל קרה?
3. ידוע שהקישור בהפועל ב"ש הוא בין העמוסים שיש, אבל ככה ללכלך על שחקן (גם אם הוא זר) כדי לקדם אינטרסים של זה שאתה מקורב לו? ליכלכת לגמרי...
והכי מצחיק זה מה שכתבת פה:
כלומר יש סתירה מוחלטת בדברים שלך עצמם שלא לדבר על הכותרת של הנושא הזה - "גד עובדיה (כמקורב ואחד שיודע)"...
נו, לשקר אין רגליים...
ומי שיבוא למשחקי הנוער והנערים, יתחיל לקבל באמת מושג בנושא, שיראה ביציע מול העיניים את כל הג'מעות האינטרסנטיות על סוגיהן...האורגזמה שלי זה לייבש כל מיני אבות/אחים/דודים/חברים שחושבים שהשחקן העקום שלהם הוא איזה מראדונה..
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
חברה במקרה אני מכיר את שרון (חבר טוב) ואני יכול להגיד בוודאות שאין לו שום כוונת זדון. אז כל העליהום הזה ממש לא לעניין.
בקשר לשחקן אני גם שמעתי עליו דברים טובים (לא רק משרון) וכל המטרה של שרון בטופיק הזה הייתה רק להעלות מודעות בקשר לשחקן.
הרי לא הוא ולא אתם חושבים שבגלל הטופיק הזה עכשיו יעלו אותו לבוגרים נכון? אז כל ההאשמות האלה על אינטרסים וכד' לא רלוונטיות.
ואריק, הילד רק בגיל 17 (?) אין סיבה לקטול אותו עדיין, בגיל כזה עוד אפשר לשפר את החולשות שציינת, אני מקווה ששרון יידע ליידע אותו בנוגע לדעת הקהל לגביו, ושהילד יעבוד חזק כדי לשפר את זה.
ובנימה חיובית זו, שרון תודה.
בקשר לשחקן אני גם שמעתי עליו דברים טובים (לא רק משרון) וכל המטרה של שרון בטופיק הזה הייתה רק להעלות מודעות בקשר לשחקן.
הרי לא הוא ולא אתם חושבים שבגלל הטופיק הזה עכשיו יעלו אותו לבוגרים נכון? אז כל ההאשמות האלה על אינטרסים וכד' לא רלוונטיות.
ואריק, הילד רק בגיל 17 (?) אין סיבה לקטול אותו עדיין, בגיל כזה עוד אפשר לשפר את החולשות שציינת, אני מקווה ששרון יידע ליידע אותו בנוגע לדעת הקהל לגביו, ושהילד יעבוד חזק כדי לשפר את זה.
ובנימה חיובית זו, שרון תודה.
רק אהבה תנצח...
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
אין פה עניין אישי ואני משוכנע שאין כאן כוונת זדון...
אני יכול להתלונן על דבר אחד.
בא הבחור - שרון המקורב ושטח בפנינו את משנתו(יכול להיות באמת שהוא חושב שהבחור מוכשר), אבל למה לא לציין שעם גד עובדיה מגיע גם אבא מפורסם שכבר במחזור הראשון של העונה הקודמת, כאשר בנו לא פתח ועמד להיכנס בדקות הסיום של המשחק, עמד על הגדר, קילל את המאמן(אביגדור) ואף צעק לבנו שלא יכנס כי משפילים אותו???
אני טוען שאם אתה רוצה להגיד משהו, תגיד את כל הדברים - טובים ורעים.
אני יכול להתלונן על דבר אחד.
בא הבחור - שרון המקורב ושטח בפנינו את משנתו(יכול להיות באמת שהוא חושב שהבחור מוכשר), אבל למה לא לציין שעם גד עובדיה מגיע גם אבא מפורסם שכבר במחזור הראשון של העונה הקודמת, כאשר בנו לא פתח ועמד להיכנס בדקות הסיום של המשחק, עמד על הגדר, קילל את המאמן(אביגדור) ואף צעק לבנו שלא יכנס כי משפילים אותו???
אני טוען שאם אתה רוצה להגיד משהו, תגיד את כל הדברים - טובים ורעים.
- איתיאל קריספין
- Title: באר שבע בלב ובנשמה!
אתה יכול לצרף קישור?המאירי כתב:כבר פתחתי עליו טופיק באתר השני[לפני כשבועיים] וצירפתי ביצועים שלו מוקלטים.