בחייאת נאוה, די עם הציטוטים ההפוכיםThe red one כתב:הזמן מול ביתר ידוע (שני, 21:00) - המיקום ידעו גג עד מחר ב10 בבוקר

בחייאת נאוה, די עם הציטוטים ההפוכיםThe red one כתב:הזמן מול ביתר ידוע (שני, 21:00) - המיקום ידעו גג עד מחר ב10 בבוקר
נווה!!! נאוה אחותךForeverRed כתב: בחייאת נאוה, די עם הציטוטים ההפוכים
לא שמתי לב, עמך הסליחה.The red one כתב: נווה!!! נאוה אחותך
ולא אורי החצי השני במושבה ביום אחר
ForeverRed כתב: לא שמתי לב, עמך הסליחה.
חחחח מתי אתה פותח חשבון טוויטר?ns75 כתב:בחנתי את המשחקים עד הפלייאוף בקפידה, יצא לנו טוב, רצף של 14 משחקים קלים
לא. ק"ש נגד אשדוד ביום רביעי 14.12.2016 ואנחנו נגד הפועל חיפה למחרת.אורי אדום בנשמה כתב:
תהיה הצגה כפולה?
Noam98 כתב:מי הטמטמטמטמטמבל שהחליט שאנחנו נהיה מול הפועל חיפה בנתניה ודווקא חצי הגמר השני יהיה במושבה.
נתניה זה הכי באמצע שיכול להיות בין אשדוד לקש, והמושבה הכי באמצע שיכול להיות בין בש לחיפה.
Fuck logic.
MikiRed כתב:בהנחה שלא יושבים שם מטומטמים, הסיבה אולי כיוון שהמגרש בנתניה גדול יותר...
אני דווקא מאמין ש3000 מספר די ריאלי בהתחשב בעובדה שזה יום חמישי בערבאורי אדום בנשמה כתב:
אם זה היה השיקול המנחה, אז באמת יושבים שם מטומטמים... גם אם תהיה כניסה חופשית+הופעה של אמן אורח במחצית+80% הנחה במזנון+הסעות הלוך-חזור ללא תשלום - שתי הקבוצות יחד לא יביאו 5,000.
בהערכה גסה, יגיעו 1000 שלנו ועוד 400 מחיפה.
dor69 כתב: אני דווקא מאמין ש3000 מספר די ריאלי בהתחשב בעובדה שזה יום חמישי בערב
תודה עובד נהדר !אוהד הצלחות כתב:
פעם ראשונה שאני עושה את זה, מקווה שהכל טוב...
https://drive.google.com/file/d/0B64T8- ... p=drivesdk" onclick="window.open(this.href);return false;