yossi כתב:כמו שמגזימים אצלנו אחרי הפסדים, ככה זה עובד אחרי ניצחונות.
"אחד הניצחונות הגדולים בהיסטוריה"
שפיגלר חייב לשלוט בעצמו. זה נהיה מביך.
המאניה-דיפרסיה הזו מחרפנת.
אחלה משחק של הנבחרת. ההימור על לתת לאלבנים לשחק כפייבוריטים ולתקוף בעזרת מהירות ותנועה היו בינגו.
נאתכו ניהל משחק מצוין עם המון מחויבות גם בהגנה.
גם אם לרוב לא מבריק בנבחרת, הקריירה שעשה חייבת לגרום לו לקבל יותר כבוד.
החגיגות הרשמיות מחר בכיכר רבין.
עומר אדם, משה פרץ וליאור נרקיס יופיעו. השחקנים יניפו את כדור המשחק בסביבות השעה 22:00.
נתניהו הכריז על יום חג מחר. אין עבודה ואין בתי ספר.
האמת שאני מסכים עם הרעיון מאחורי מה שאתה אומר. לדעתי כל עבירה על שחקן שלא מסוכן לשער באופן מיידי, כלומר לא נמצא בעמדת כיבוש או בישול מיידי (כמו למשל שחקן שנמצא בפינת הרחבה על קו הרוחב עם הגב לשער), אסור לתת עליה פנדל.
dor69 כתב:
האמת שאני מסכים עם הרעיון מאחורי מה שאתה אומר. לדעתי כל עבירה על שחקן שלא מסוכן לשער באופן מיידי, כלומר לא נמצא בעמדת כיבוש או בישול מיידי (כמו למשל שחקן שנמצא בפינת הרחבה על קו הרוחב עם הגב לשער), אסור לתת עליה פנדל.
עבירה בלי כדור רחוק מהאזור שבו הכדור משוחק מספיק אדום ואולי בעיטה בלתי ישירה מתוך הרחבה.
אני לא מכיר את החוקה אבל אם נגד הקבוצה שלי היה נשרק כזה פנדל הייתי מאחל לשופט הרבה דברים רעים
שיש כתב:
עבירה בלי כדור רחוק מהאזור שבו הכדור משוחק מספיק אדום ואולי בעיטה בלתי ישירה מתוך הרחבה.
אני לא מכיר את החוקה אבל אם נגד הקבוצה שלי היה נשרק כזה פנדל הייתי מאחל לשופט הרבה דברים רעים
MikiRed כתב:בכר לא יהיה מאמן הנבחרת בעשרים שנה הקרובות:
1. השכר עלוב יחסית, בכר צריך לבנות את עצמו כלכלית קודם.
2. זה תפקיד לסיום הקריירה, תראו את הרזומה של כל המאמנים הקודמים אחרי אימון הנבחרת.
אדום זקן כתב:די חאלס באמת שאתם מביכים ומזכירים פורום אחר.
סה"כ משחק טוב של הנבחרת גם לפני ההרחקות,שיטת המשחק של אלישע תאהבו או לאו הצליחה.
גם לי היו ספקות לגבי הזימונים וההרכב,אבל בשורה התחתונה זה הצליח.
היום ראו מהדקה הראשונה נבחרת מחוייבת ורוצה,זה שהמשחק התפתח לכיוון שלנו בהרחקות היה רק הבונוס.
dor69 כתב:
אדום זקן כתב:די חאלס באמת שאתם מביכים ומזכירים פורום אחר.
סה"כ משחק טוב של הנבחרת גם לפני ההרחקות,שיטת המשחק של אלישע תאהבו או לאו הצליחה.
גם לי היו ספקות לגבי הזימונים וההרכב,אבל בשורה התחתונה זה הצליח.
היום ראו מהדקה הראשונה נבחרת מחוייבת ורוצה,זה שהמשחק התפתח לכיוון שלנו בהרחקות היה רק הבונוס.
הו, תודה.
זה מחרפן. גם פה וגם במקומות אחרים. כשנגד אלישע/הנבחרת זה פשוט לא משנה מה יקרה, תמיד יהיו תלונות:
אם משחקים טוב אבל בסוף מפסידים: "נו? אז מה זה שווה? הרי התוצאה היא הקובעת!!"
כשמנצחים משחק חוץ מול קבוצה דרג מעלינו: "אויש נו כולה אלבניה..מי ישמע...וקיבלנו 2 פנדליםם והם היו בתשעה שחקנים...מזה שמחים? פ'חח"
עוזי דן, הארץ:
תרגיל מבריק של ישראל. המוסד שלח מודיעין על חוליה של 4 אלבנים פעילים של דאע"ש, ובינתיים שתלו חוליה של 4 גרמנים סוכני מוסד במסווה של שופטים