מכבי חיפה- הפועל ב"ש, שני, 20:45, סמי עופר
Re: מכבי חיפה- הפועל ב"ש, שני, 20:45, סמי עופר
אתם שוכחים שמכבי שיחקו מול הבדיחות של הליגה (אשדוד, רעננה, כפ"ס) ובמשחק הרציני היחידי שלהם הפסידו נקודות. הלוח שלנו היה קשה יותר (סכנין, הפועל, חיפה). מוקדם לשפוט לכאן או לכאן
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אני לא מאמין בזה אבל אולי משחק הבא מולם בליגה בסמי עופר צריך לבוא עם רב או איזה כומר או משהו או אורן זריף.
אי אפשר להסביר את ההילה שאופפת את העיר הזאת שאנחנו באים למשחק מול מכבי חיפה וטעויות שיפוט או משחק גרוע מונעים מאיתנו לנצח אותם.
אי אפשר להסביר את ההילה שאופפת את העיר הזאת שאנחנו באים למשחק מול מכבי חיפה וטעויות שיפוט או משחק גרוע מונעים מאיתנו לנצח אותם.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אני נשבע שלא אדרוך באיצטדיון הזה עד שלא תוסר הקללה, אין לי מילה אחרת לתאר את זה.
חיפה היא הליברפול של ישראל, מצליחה לשבש משחקים של קבוצות טובות ממנה שבאות ליזום ועושה חיים קשים לקבוצות הצמרת אבל נכשלת כישלון חרוץ נגד קבוצות שבאות להסתגר מולה ומשאירות לה את מלאכת הנעת הכדור והיוזמה.
בפעם הבאה אנחנו צריכים לבוא בלי בושה ולשחק כמו אחת הקבוצות הקטנות האלה, לרדת אחורה עד שנגרום להם לקחת שליטה על המשחק ולהתחיל ליזום ואז להשפיל בלי בעיה את הבלמים הנכים שלהם עם מתפרצות. נדפק לי כבר המוח מהעיר הזאת מהאיצטדיון הזה ומהקבוצה הזאת.
חיפה היא הליברפול של ישראל, מצליחה לשבש משחקים של קבוצות טובות ממנה שבאות ליזום ועושה חיים קשים לקבוצות הצמרת אבל נכשלת כישלון חרוץ נגד קבוצות שבאות להסתגר מולה ומשאירות לה את מלאכת הנעת הכדור והיוזמה.
בפעם הבאה אנחנו צריכים לבוא בלי בושה ולשחק כמו אחת הקבוצות הקטנות האלה, לרדת אחורה עד שנגרום להם לקחת שליטה על המשחק ולהתחיל ליזום ואז להשפיל בלי בעיה את הבלמים הנכים שלהם עם מתפרצות. נדפק לי כבר המוח מהעיר הזאת מהאיצטדיון הזה ומהקבוצה הזאת.
בחיי שהייתי מעדיף להפסיד בסן סירו כדי לנצח כאן.
מדהים כמה אנרגיות הם מביאים למשחק מולנו, הם פשוט רצו יותר והתאמצו הרבה יותר והעייפות הורגשה אצלנו.
לגבי רוטציה, אני לא חושב שעם וובה או שבתאי בקישור זה היה נראה אחרת, אולי שהר היה צריך לשחק.
בקיצור אני מקווה שזו לא מגמה ושנדע לקחת נקודות בליגה אחרי משחק באירופה אחרת לא שווה הקמפיין בכלל
מדהים כמה אנרגיות הם מביאים למשחק מולנו, הם פשוט רצו יותר והתאמצו הרבה יותר והעייפות הורגשה אצלנו.
לגבי רוטציה, אני לא חושב שעם וובה או שבתאי בקישור זה היה נראה אחרת, אולי שהר היה צריך לשחק.
בקיצור אני מקווה שזו לא מגמה ושנדע לקחת נקודות בליגה אחרי משחק באירופה אחרת לא שווה הקמפיין בכלל
מרגיז יותר שהובלנו וחטפנו את הגול המיותר הזה. כל כך תפור על המשחק הזה לתת גול ראשון לעצור תמשחק ולעבור לאסטרטגיה של עקיצה. מכבי חיפה לא יודעת לשלוט בכדור, ברגע שהם עולים קדימה הם מפקירים את ההגנה תמיד. בן תורגמן לא מתאים לרמות האלה, עם כל הכבוד לכל שחקן שלנו, וכל משחק אני מקווה שהביטחון יעלה לו. הוא לא מספיק טוב, גם לא כמגן מחליף.
מעצבן איבוד נקודות שני אחרי אירופה, שלא יהפוך להרגל.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

מסכים איתך אבל קשה לחכות מאחור עם שחקנים כמו בוזגלו נוואקמה ומליקסון, כי המשמעת ההגנתית שלהם היא מהם והלאה.Guevara כתב:מרגיז יותר שהובלנו וחטפנו את הגול המיותר הזה. כל כך תפור על המשחק הזה לתת גול ראשון לעצור תמשחק ולעבור לאסטרטגיה של עקיצה. מכבי חיפה לא יודעת לשלוט בכדור, ברגע שהם עולים קדימה הם מפקירים את ההגנה תמיד. בן תורגמן לא מתאים לרמות האלה, עם כל הכבוד לכל שחקן שלנו, וכל משחק אני מקווה שהביטחון יעלה לו. הוא לא מספיק טוב, גם לא כמגן מחליף.
די לעשות דרמות, רק לפני כמה ימים כל אחד מאיתנו שכב על ענן והתפלל שהזמן יעצור. רצינו אירופה וזה חלק מהמחיר, קונה עוד אלף פעם את התחושה שהייתה לי ביום חמישי תמורת הפסד בסמי עופר.
השחקנים שלנו בקושי עמדו על הרגליים ועדיין חיפה היו צריכים להקיא דם בשביל לנצח.
הכל טוב, הלאה למשחק הבא.
השחקנים שלנו בקושי עמדו על הרגליים ועדיין חיפה היו צריכים להקיא דם בשביל לנצח.
הכל טוב, הלאה למשחק הבא.
ברגע ששמנו את הראשון הייתה תחושה של אונס באוויר.
ואלמלא הפנדל המיותר הזה,היו צריכים להזמין את להב 443 לעצור את ההתעללות הרעה שהייתה מתבצעת שם.
חבל..
ואלמלא הפנדל המיותר הזה,היו צריכים להזמין את להב 443 לעצור את ההתעללות הרעה שהייתה מתבצעת שם.
חבל..
- Red Temple
- Title: קרייזי-רד
לרשימת השנואים מצטרף גלינור פלט וזוכה במקום הראשון ועוקף את טבח בניקוד . הגלגל מסתובב יא רגלי עץ.
מהתחלה לא אהבתי את ההרכב - אם הוא היה חייב את מליקסון ב 11, היה צריך להחזיר את הובאן / ראדי לספסל, ואז לשחק עם חלוץ נורמאלי..
אי אפשר לנצח כשאתה משחק בלי מישהו לוחץ באמצע - ליד אוגו מספיק קשר אחורי אחד, ומה לעשות הובאן וראדי שיחקו אחד בתוך השני.. (הם השניים שלדעתי לא צריכים לשחק יחד בכלל..).
אפילו אוחנה היה עדיף על פני אחד משניהם..
ושימו לב - כל פעם שבכר מנסה לעשות איזשהוא הרכב מוזר, הוא לא מצליח - עיין ערך הפועל ת"א...
לא קרה שומדבר, אבל חייבים להסיק מסקנות -
1. אין משחק בלי חלוץ (ולא משנה כבר מי.. העיקר שיהיה מישהו באמצע) ורק אז וואקמה בא לידיי ביטוי עם הפריצות מהאגפים..
2. הובאן וראדי לא צריכים לשחק יחד.
3. עדיף לנצח את אינטר בסאן סירו ולהפסיד למכבי חיפה... ותפסיקו לומר שזה הלחם.. ניצחן בסן סירו זה משהו שלא נשכח לעולם..
בהצלחה ולילה טוב
אי אפשר לנצח כשאתה משחק בלי מישהו לוחץ באמצע - ליד אוגו מספיק קשר אחורי אחד, ומה לעשות הובאן וראדי שיחקו אחד בתוך השני.. (הם השניים שלדעתי לא צריכים לשחק יחד בכלל..).
אפילו אוחנה היה עדיף על פני אחד משניהם..
ושימו לב - כל פעם שבכר מנסה לעשות איזשהוא הרכב מוזר, הוא לא מצליח - עיין ערך הפועל ת"א...
לא קרה שומדבר, אבל חייבים להסיק מסקנות -
1. אין משחק בלי חלוץ (ולא משנה כבר מי.. העיקר שיהיה מישהו באמצע) ורק אז וואקמה בא לידיי ביטוי עם הפריצות מהאגפים..
2. הובאן וראדי לא צריכים לשחק יחד.
3. עדיף לנצח את אינטר בסאן סירו ולהפסיד למכבי חיפה... ותפסיקו לומר שזה הלחם.. ניצחן בסן סירו זה משהו שלא נשכח לעולם..
בהצלחה ולילה טוב
מסקנה מיידית, אם תורגמן עולה (קורהוט לא כשר), חובה לשחק עם שלושה בלמים.
אוחיון היה בסדר אבל קשה לי עם מגן שמאלי בלי רגל שמאל (שמעון ביטון).
דוידזאדה יצר בלאגן.
אוחיון היה בסדר אבל קשה לי עם מגן שמאלי בלי רגל שמאל (שמעון ביטון).
דוידזאדה יצר בלאגן.
הוא צריך לקבל קצת מהיחס שזהבי ואחרים קיבלו כשהגיעו לטרנר, הרוויח את המקום שלו לצידם בצדק.Red Temple כתב:לרשימת השנואים מצטרף גלינור פלט וזוכה במקום הראשון ועוקף את טבח בניקוד . הגלגל מסתובב יא רגלי עץ.
אבל באיזשהו מקום אני מבין אותו, הבנאדם אכול מקנאה כשהוא רואה את חברים שלו לקבוצה עד לא מזמן מנצחים בסן סירו בזמן שהוא צריך לקום לאימונים בכפר גלים עם אייל משומר וסאן מנחם לפני משחק עונה מול מכבי פתח תקווה על כרטיס לפלייאוף העליון אחרי שהוא התחנן לאלונה שתיקח אותו חזרה, הוא חייב להוציא את התסכול איכשהו והגורל תמיד מזמן לו את הגולים השטותיים האלה מולנו.
נהיה בקשר עוד 12 משחקים מעכשיו

חייבים לדעת לעשות את הסוויץ׳ אירופה/ליגה
לא יכולים להרשות לעצמנו איבוד נקודות בליגה כל שבוע אחרי משחק באירופה
חוץ מזה, אם לא שמתם לב, מכבי פאקינג חיפה, במגרש הביתי שלה, מסתגרת ומתגוננת רוב המשחק מול המפלצת מבאר שבע, וזה כבר נראה לנו טבעי
ועוד דבר, תורג׳מן לא שייך לרמה הזאת, אולי הוא נחמד וכו׳ אבל אין שם יכולת ואין שם מוח, מצטער
לא יכולים להרשות לעצמנו איבוד נקודות בליגה כל שבוע אחרי משחק באירופה
חוץ מזה, אם לא שמתם לב, מכבי פאקינג חיפה, במגרש הביתי שלה, מסתגרת ומתגוננת רוב המשחק מול המפלצת מבאר שבע, וזה כבר נראה לנו טבעי
ועוד דבר, תורג׳מן לא שייך לרמה הזאת, אולי הוא נחמד וכו׳ אבל אין שם יכולת ואין שם מוח, מצטער
תיקו היה משקף, עשינו 2 טעויות קיבלנו שני גולים.
לא צריך להתחיל עכשיו להכנס להיסטריה ולפאניקה, אנחנו קבוצה גדולה גםב רצלונה הפזידה לאלבס.
אין לנו מחליףלמגן השמאלי
לא צריך להתחיל עכשיו להכנס להיסטריה ולפאניקה, אנחנו קבוצה גדולה גםב רצלונה הפזידה לאלבס.
אין לנו מחליףלמגן השמאלי
- Red Temple
- Title: קרייזי-רד
אל דאגה שבוע הבא פירס מחכה לו סומך על הזין הזה שיפצע אותוSouth Boy כתב:
הוא צריך לקבל קצת מהיחס שזהבי ואחרים קיבלו כשהגיעו לטרנר, הרוויח את המקום שלו לצידם בצדק.
אבל באיזשהו מקום אני מבין אותו, הבנאדם אכול מקנאה כשהוא רואה את חברים שלו לקבוצה עד לא מזמן מנצחים בסן סירו בזמן שהוא צריך לקום לאימונים בכפר גלים עם אייל משומר וסאן מנחם לפני משחק עונה מול מכבי פתח תקווה על כרטיס לפלייאוף העליון אחרי שהוא התחנן לאלונה שתיקח אותו חזרה, הוא חייב להוציא את התסכול איכשהו והגורל תמיד מזמן לו את הגולים השטותיים האלה מולנו.
נהיה בקשר עוד 12 משחקים מעכשיו