מנויים 2016/2017

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

Re: מנויים 2016/2017

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

אריק כתב:
לא מקטינים שום דבר.
הפועל באר שבע כמועדון מנוהלת ברמה נמוכה ביותר בכל הקשור לצד האדמינסטרטיבי, הלוגיסטי, ענייני כרטיסים וקהל.
הסיבה העיקרית לכך שאין מספיק עובדים במועדון שמסוגלים לטפל במפלצת שנוצרה. במכבי חיפה יש עשרות עובדים
במשרה מלאה שמתעסקים בכל הנושאים שציינתי.
מועדון שהיה נגיעה מליגת האלופות לא יכול להרשות לעצמו להתנהל מול הקהל בצורה כל כך חובבנית החל ממרצ'נדייז
לעונה שנפתחה, חברת הפצת כרטיסים שקורסת עם קצת לחץ, כאוס במשחקים חשובים, ילדים שמחכים חודשיים ושלושה
כדי להצטלם לקליפ בר מצווה ומכדררים אותם מעובד לעובד, סוכניות נסיעה שמקבלות עדיפות על אוהדים מן המניין ואני
יכול למנות עוד כמה וכמה מקרים עצובים והזויים.
אבל הקבוצה אלופה ונמצאת באירופה, זה לא סקסי, זה מתבכיין, זה קטנוני בעיני רבים וזה לא פופולרי לבקר בזמן
שכולם מסונוורים. יש כאן הרבה שקוראים ויודעים בדיוק על מה אני מדבר.
בסוף כולנו רוצים שיהיה לנו את המועדון הכי טוב שיכול להיות, שיהיו תשתיות ומנגנון של מועדון גדול, ובעיקר שיתייחסו
לאוהדים כמו לקוחות/צרכנים ולא כמו נרקמונים.
מסכים עם כל מילה.
רק אוסיף שדיברתי עם עובד מועדון היום שאמר שמי שלא רוצה שלא יבוא. אותו עובד מועדון שכח שרק לפני שנתיים בקבוצה יצאו בקמפיין של "אוהד אמיתי עושה מנוי" כשבכל פרסומת שנייה ברדיו דרום שחקני הקבוצה פנו לקהל (לקהילה) כדי שיבואו לתמוך בגאווה המקומית ("גאוות הנגב", שההורדה שלה מסמל הקבוצה כניראה מסמלת משהו עמוק יותר שעכשיו זוכה לביטוי גם בנושא הכרטיסים), עכשיו פתאום בעלי המנויים הם לא אוהד אמיתים, פתאום הקהילה לא חשובה...

סמל אישי של משתמש
Tal_Hbs

שליחה על ידי Tal_Hbs »

Sir Alex Ferguson כתב: מסכים עם כל מילה.
רק אוסיף שדיברתי עם עובד מועדון היום שאמר שמי שלא רוצה שלא יבוא. אותו עובד מועדון שכח שרק לפני שנתיים בקבוצה יצאו בקמפיין של "אוהד אמיתי עושה מנוי" כשבכל פרסומת שנייה ברדיו דרום שחקני הקבוצה פנו לקהל (לקהילה) כדי שיבואו לתמוך בגאווה המקומית ("גאוות הנגב", שההורדה שלה מסמל הקבוצה כניראה מסמלת משהו עמוק יותר שעכשיו זוכה לביטוי גם בנושא הכרטיסים), עכשיו פתאום בעלי המנויים הם לא אוהד אמיתים, פתאום הקהילה לא חשובה...
נתפסת על אמירה של איש אחד והשלכת על כמה שנים אחורה

סמל אישי של משתמש
hb7
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי hb7 »

צודק מי שלא רוצה שלא יבוא אבל שלא ישכח הגלגל מסתובב

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

Tal_Hbs כתב:
נתפסת על אמירה של איש אחד והשלכת על כמה שנים אחורה
איש אחד שמייצג את דעת המועדון, תאמין לי. בעצם אל תאמין לי, תן מבט על מחירי המיני מנוי לאירופאית, מחירים למנויים של המועדון אני מזכיר למי ששכח, לא כאלה שתפסו טרמפ על ההצלחה באירופה ורוצים מנוי בשביל לראות את אינטר אלא כאלה שעשו מנוי בתחילת השנה בידיעה שרוב המשחקים יהיו כפר סבא ורעננה ובאו מתחילת הדרך בשביל הפועל באר שבע, מי שקובע מחירים כאלה יודע שלהרבה אוהדים, בטח עם ילדים, יהיה בעיות לקנות כרטיסים, ואין לו בעיה שאותו אוהד יוותר על הזכות שלו בשביל אוהד אחר עם יותר כסף אבל מישהו שלא עשה מנוי בתחילת השנה כלומר פחות נאמנות לקבוצה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

crazyred כתב: ההתאחדות/ המנהלת שאינן רלוונטיות למשחקים האלה.

אני מנסה להבין (את המקרים על מחירי מבוגר) - ציפיתם שזה יהיה מאה שקל לכרטיס מבוגר? וחמישים לילד?
כי זה מה שעולה מהדברים שלכם פה.

בעיני הבעיה זה עם מחירי חייל/ילד, לא עם מחירי מבוגר.
זאת הבעיה של כולנו, חן.

אורי אתה חפרת לי ת'מוח ובסוף אתה בעצם מסכים איתי?

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

The red one כתב: זאת הבעיה של כולנו, חן.

אורי אתה חפרת לי ת'מוח ובסוף אתה בעצם מסכים איתי?

א. בהתחלה חשבתי שאתה מלין גם על מחירי הבוגר.

ב. הסכמה די מסוייגת.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

דעתי האישית ופעולות הארגון בנושא:

1. הבעיה העיקרית לדעתי האישית היא של משפחות שחייבות לקבל הנחה 50% על הילדים וההורים לשלם מחיר מלא, משפחות לא יכולות לעמוד בהוצאות כאלו והקבוצה מיתגה את עצמה כמזמינה למשפחות וצריכה לפעול בהתאם.

2.בעיה נוספת ולא פחות חשובה לדעתי הם החיילים והילדים במזרחי שקנו מנוי במחיר מוזל וכעת המחיר הוא אחיד והוא אחיד גבוה לא אחיד נמוך ולהם קשה להתמודד עם המחירים האלו.

3. לגבי המחירים שלעצמם - דרומי הוגן לטעמי, מזרחי בצד הוגן לטעמי, מזרחי באמצע הוגן לטעמי אולם יכלו להוריד 30 שקל וזה היה נראה יותר טוב.
מערבי - שוב לא זול, אבל הוגן זה היה היציע היוקרתי ביותר במגרש ומי שקנה לשם ידע זאת, גם שם הבעיה היא בעיקר עם משפחות לא עם בודדים.

הערה - כשאני אומר הוגן זאת אומרת הוגן במידה והיה תמחור נוסף לילדים וחיילים במזרחי ובמידה והייתה הנחה למשפחות.

דברים שאין אותם ורשמתי אותם בסעיפים הנ"ל.

4. אנחנו פועלים במישורים המקובלים בכדי להשיג את ההנחות המבוקשות והצודקות לדעתינו, כשיהיה מה לעדכן נעדכן.

5. בואו לא ניסחף - גם אם קצת יקר, גם אם המחיר יכל להיות זול יותר בכמה שקלים, גם אם לא עשו הפרדה במזרחי וקבעו מחיד אחיד שהוא גבוה יחסית, גם אם לא נתנו הנחה למשפחות, המועדון ואלונה בראשותו לא גנבים ולא מנסים לשחוט את הקהל.

יכול להיות שעשו טעות בתמחור יכול להיות שהגזימו, אפשר גם לתקן.

הכי חשוב שכולנו ניקח דברים בפרופורציות ונתנהג בהתאם כי אנחנו מובילי דעת וצריכים לפעול בחוכמה ולא בחיפזון, מצטרף לדברים של טוטי בנושא הזה.

כשיהיה מה לעדכן, נעדכן, נקווה שזה יהיה עוד הערב.

סמל אישי של משתמש
tamirkal

שליחה על ידי tamirkal »

oranu כתב:דעתי האישית ופעולות הארגון בנושא:

1. הבעיה העיקרית לדעתי האישית היא של משפחות שחייבות לקבל הנחה 50% על הילדים וההורים לשלם מחיר מלא, משפחות לא יכולות לעמוד בהוצאות כאלו והקבוצה מיתגה את עצמה כמזמינה למשפחות וצריכה לפעול בהתאם.

2.בעיה נוספת ולא פחות חשובה לדעתי הם החיילים והילדים במזרחי שקנו מנוי במחיר מוזל וכעת המחיר הוא אחיד והוא אחיד גבוה לא אחיד נמוך ולהם קשה להתמודד עם המחירים האלו.

3. לגבי המחירים שלעצמם - דרומי הוגן לטעמי, מזרחי בצד הוגן לטעמי, מזרחי באמצע הוגן לטעמי אולם יכלו להוריד 30 שקל וזה היה נראה יותר טוב.
מערבי - שוב לא זול, אבל הוגן זה היה היציע היוקרתי ביותר במגרש ומי שקנה לשם ידע זאת, גם שם הבעיה היא בעיקר עם משפחות לא עם בודדים.

הערה - כשאני אומר הוגן זאת אומרת הוגן במידה והיה תמחור נוסף לילדים וחיילים במזרחי ובמידה והייתה הנחה למשפחות.

דברים שאין אותם ורשמתי אותם בסעיפים הנ"ל.

4. אנחנו פועלים במישורים המקובלים בכדי להשיג את ההנחות המבוקשות והצודקות לדעתינו, כשיהיה מה לעדכן נעדכן.

5. בואו לא ניסחף - גם אם קצת יקר, גם אם המחיר יכל להיות זול יותר בכמה שקלים, גם אם לא עשו הפרדה במזרחי וקבעו מחיד אחיד שהוא גבוה יחסית, גם אם לא נתנו הנחה למשפחות, המועדון ואלונה בראשותו לא גנבים ולא מנסים לשחוט את הקהל.

יכול להיות שעשו טעות בתמחור יכול להיות שהגזימו, אפשר גם לתקן.

הכי חשוב שכולנו ניקח דברים בפרופורציות ונתנהג בהתאם כי אנחנו מובילי דעת וצריכים לפעול בחוכמה ולא בחיפזון, מצטרף לדברים של טוטי בנושא הזה.

כשיהיה מה לעדכן, נעדכן, נקווה שזה יהיה עוד הערב.
מלך!!!יש מצב לבקש אותך מההורים?

סמל אישי של משתמש
ns75

שליחה על ידי ns75 »

זה שי ! כתב: אתה יודע כמה תספורות זה ? חחח
השתוללות ממש ככה וכל הערסים המטומומים שעשו מנוי לפני שנתיים עוד אומרים
מגיעה לה כל שקל מה הקשר בין מחט לתחת
המחיר פשוט עושה עוול לקהל שלנו ממש ככה.
בחלום הכי גרוע שלי לא תיארתי מחירים כאלה באמת
350 זה היה התקרה
התאכזבתי
זה שי !
אישתי לא חוזרת מהספר בפחות מ 400 ש״ח

מרחת קצת קרם על הראש, עטפת בנייר כסף וסגרת מנוי לליגה האירופית יא בכיין

סמל אישי של משתמש
azb852

שליחה על ידי azb852 »

אופירה אסייג קיבלה על עצמה
מהיום להכניס את הנושא הזה לרדיו עד שהמחירים ירדו

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

לא מאמין שאני אומר את זה אבל כל הכבוד לה.

איכס..בעע..נגעל מעצמי

סמל אישי של משתמש
azb852

שליחה על ידי azb852 »

אני לא מבין למה כולם סולדים ממנה.
אני לשם שינוי אוהב את מה שהיא עושה.

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

azb852 כתב:אופירה אסייג קיבלה על עצמה
מהיום להכניס את הנושא הזה לרדיו עד שהמחירים ירדו
היא וברקוביץ' נדלקו לגמרי על נושא המחירים הגבוהים לילדים וחיילים, על חוסר התגובה הרצינית מצד המועדון ולקחו על עצמם לא להוריד את הנושא מסדר היום עד שיפתר.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

azb852 כתב:אני לא מבין למה כולם סולדים ממנה.
אני לשם שינוי אוהב את מה שהיא עושה.
המניעים שלה תמימים כמו בחורה באלנבי 40.

סתם מצאה עוד סיבה להדליק שריפות, במקרה זה יצא לטובתנו

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

bs war כתב:
המניעים שלה תמימים כמו בחורה באלנבי 40.
:מתגלגל מצחוק: :מתגלגל מצחוק: :מתגלגל מצחוק: