נבחרת ישראל נושא מתעדכן
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
Re: נבחרת ישראל נושא מתעדכן
"אלישע הזהיר מאדר ופלה"
פשש מי זה הגאון הטקטי הזה. תן לי לנחש, אם היינו משחקים נגד ברצלונה היית מזהיר ממסי, נאיימר וסוארס
פשש מי זה הגאון הטקטי הזה. תן לי לנחש, אם היינו משחקים נגד ברצלונה היית מזהיר ממסי, נאיימר וסוארס
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
בהתחשב שכמעט כל החלק ההגנתי שלנו, לא היה עדיף להזיז מסמי עופר?
כל החלק ההגנתי שחטף חמישייה בסלטיק פארק 
שכח שאי אפשר לאזרח את ויטור.

החלטה נכונה של אלישע,העובדה שהם מכירים אחד את השני נותנת יתרון.bs war כתב:כל החלק ההגנתי שחטף חמישייה בסלטיק פארק
החמישייה שקיבלת בסלטיק התחילה קודם כל מהקישור שהיה פח.
- ForeverRed
איך מאמן שני ברצף פותח עם שרן ייני בהרכב?
זה שחקן כדורגל בכלל??
זה שחקן כדורגל בכלל??
דוקיםForeverRed כתב:איך מאמן שני ברצף פותח עם שרן ייני בהרכב?
זה שחקן כדורגל בכלל??
יפיוף בלונדי. חייבים לשווק את ישראל בעולםForeverRed כתב:איך מאמן שני ברצף פותח עם שרן ייני בהרכב?
זה שחקן כדורגל בכלל??
- dardasmiley
לא, כי בירם "הרסתי כל קמפיין של הנבחרת" כיאל זה שחקן, כי אייל "בספסל" גולסה שחקן, ומוגרבי "נתתי משחק טוב לראשונה בחיי" שחקן.ForeverRed כתב:איך מאמן שני ברצף פותח עם שרן ייני בהרכב?
זה שחקן כדורגל בכלל??
ככל שתפנימו שהנבחרת הזו מושחתת ומבוססת על שמור לי ואשמור לך, ככל שתבינו שרמת המאמנים שנבחרים אליה נמדדת במי יוכל לספוג יותר אש מהתקשורת ולהסיט אותה מהראשים מהר יותר ככה יהיה לכם טוב יותר.
אני לא חושב.dardasmiley כתב:
לא, כי בירם "הרסתי כל קמפיין של הנבחרת" כיאל זה שחקן, כי אייל "בספסל" גולסה שחקן, ומוגרבי "נתתי משחק טוב לראשונה בחיי" שחקן.
ככל שתפנימו שהנבחרת הזו מושחתת ומבוססת על שמור לי ואשמור לך, ככל שתבינו שרמת המאמנים שנבחרים אליה נמדדת במי יוכל לספוג יותר אש מהתקשורת ולהסיט אותה מהראשים מהר יותר ככה יהיה לכם טוב יותר.
לכל מאמן בעולם יש את הפייבוריטים שלו וזה לגיטימי.
העניין הוא שהתקשורת שהיא מחלה לא פחות גדולה מתעסקת בנבחרת הזאת 24/7 ועל כלום.
ההתעסקות הזאת יושבת כמו בלוק על כתפי השחקנים כי הם יודעים שכולם נבחנים שם בזכוכית מגדלת מה שמונע מהם לייצא את היכולת האמיתית.
רמת הציפיות כאן סביב הנבחרת היא מטורפת ולא ריאלית ביחס למוצר.
וכל זה כמובן בלי קשר לעבודה מהיסוד בכל מה שקשור לכדורגל הישראלי בכלל.
- dardasmiley
מסכים איתך, אבל בעיניי הנבחרת היא מראה של המציאות המעוותת של כל עסקנות הכדןרגל בארץ.אדום זקן כתב: אני לא חושב.
לכל מאמן בעולם יש את הפייבוריטים שלו וזה לגיטימי.
העניין הוא שהתקשורת שהיא מחלה לא פחות גדולה מתעסקת בנבחרת הזאת 24/7 ועל כלום.
ההתעסקות הזאת יושבת כמו בלוק על כתפי השחקנים כי הם יודעים שכולם נבחנים שם בזכוכית מגדלת מה שמונע מהם לייצא את היכולת האמיתית.
רמת הציפיות כאן סביב הנבחרת היא מטורפת ולא ריאלית ביחס למוצר.
וכל זה כמובן בלי קשר לעבודה מהיסוד בכל מה שקשור לכדורגל הישראלי בכלל.
רואים את זה במינויים, בזימונים, ביחס לתקשןרת בהכל. הכל מלוכלך (לכאורה) ומסריח (לכאורה) משחיתות
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
הבעיה הכי גדולה של הנבחרת היא שמחר שוחטים אותם על הפסד מכובד לאיטליה.
מאכזב שהדיון פה סובב סביב אלישע לוי.
כאילו 28 מאמנים לא הספיקו על מנת להבין שהמאמן הוא לא הבעיה של הנבחרת שלנו?
שיהיה אלישע לוי, שיהיה פרגוסון או מוריניו, זה ממש ממש לא משנה בכלל.
הנבחרת שלנו בינוניתף השחקנים שלנו בינוניים, תרבות הספורט והתחרותיות שלנו ברצפה, אלו הן הבעיות.
ובכל זאת השיח סובב סביב המאמן, תמיד. בקרה האוהדים ובקרב הפרשנים, כולם מדברים על המאמן וזה מאכזב מאוד מכיוון שיש דברים כל כך יותר בוערים לדבר עליהם ולעלות לתודעה הציבורית.
כמו העובדה שלישראל יש יתרון מטורף על פני מדינות אחרות שנקרא 'המועצה להסדר ההימורים בספורט' שכיום לוקחת סכומי כסף אדירים וזורקת אותם לפח(משכורות ושיווק). סכומי כסף שיכולים לממן כל שנה עוד מאות מגרשים לילדים ולתקצב מאות מאמנים מקצועיים שידריכו אותם להגיע לרמה אירופאית.
אבל זה לא יקרה, וכולנו נמשיך לדבר על כמה המאמן טוב\לא טוב גם אחרי אלישע.
כאילו 28 מאמנים לא הספיקו על מנת להבין שהמאמן הוא לא הבעיה של הנבחרת שלנו?
שיהיה אלישע לוי, שיהיה פרגוסון או מוריניו, זה ממש ממש לא משנה בכלל.
הנבחרת שלנו בינוניתף השחקנים שלנו בינוניים, תרבות הספורט והתחרותיות שלנו ברצפה, אלו הן הבעיות.
ובכל זאת השיח סובב סביב המאמן, תמיד. בקרה האוהדים ובקרב הפרשנים, כולם מדברים על המאמן וזה מאכזב מאוד מכיוון שיש דברים כל כך יותר בוערים לדבר עליהם ולעלות לתודעה הציבורית.
כמו העובדה שלישראל יש יתרון מטורף על פני מדינות אחרות שנקרא 'המועצה להסדר ההימורים בספורט' שכיום לוקחת סכומי כסף אדירים וזורקת אותם לפח(משכורות ושיווק). סכומי כסף שיכולים לממן כל שנה עוד מאות מגרשים לילדים ולתקצב מאות מאמנים מקצועיים שידריכו אותם להגיע לרמה אירופאית.
אבל זה לא יקרה, וכולנו נמשיך לדבר על כמה המאמן טוב\לא טוב גם אחרי אלישע.
יש דברים בגו.dardasmiley כתב:
מסכים איתך, אבל בעיניי הנבחרת היא מראה של המציאות המעוותת של כל עסקנות הכדןרגל בארץ.
רואים את זה במינויים, בזימונים, ביחס לתקשןרת בהכל. הכל מלוכלך (לכאורה) ומסריח (לכאורה) משחיתות
בכל אופן אני נשאר תמיד פטריוט ותמיד יאחל להם בהצלחה.
גורש נגד בופון, איזה מרגש