עלילות (?) דוידזאדה
Re: עלילות (?) דוידזאדה
שבתאי יכול להיות מעניין כמגן והצעתי את בעבר.
- simply-red
כמו שלא היה רע להביא חלוץ אלמוני מהליגה השניה בברזיל ותאילנד.Sir Alex Ferguson כתב: מה רע בלהפוך קשר אמצע בן 28 למגן שמאלי בקבוצה שרצה לאליפות ושמתמודדת באירופה? אני עדין מנסה להבין אם אתה רציני או צוחק.
יש רצוי ויש מצוי, יש'ך פיתרון ישראלי טוב יותר? וחוץ מזה שבתאי קשר אמצע השלישי או הרביעי בהיררכייה, אני בשיא הרצינות בודק אותו בתור קיצוני שמאלי.
- ForeverRed
תעשו טובה, מספיק עם ההצעות ייאוש האלה.
למי שעוד לא הפנים, אנחנו פאקינג אלופת המדינה.
מה הקשר הצעות ייאוש? זה ממש לא מפלט אחרון בטח כשיש מקום של זר. סתם מציעים רעיון. באופן כללי תורג'מן אמור להספיק בליגה אם חלילה נגיע למצב בעייתי כלשהו.
אחרי שהציעו פה לא מזמן את חן עזרא כמחליף לבוזגלו, זה עוד רעיון סביר.ForeverRed כתב:תעשו טובה, מספיק עם ההצעות ייאוש האלה.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
כנראה שהם כמו המועדון לא עיקלו את זה עדיין, אחרת אין לי הסבר למה לא נלחמנו להביא את קהת למה אנחנו לא מביאים מגן ימני ולמה אולי נמכור את דוידזאדה במכיר מגוחך....ForeverRed כתב:תעשו טובה, מספיק עם ההצעות ייאוש האלה.
שלא לדבר על לוסיו אבל לגביו עוד אפשר לאכול את הכובע...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אני בעד להסיט את בוזגלו לעמדת המגן השמאלי. ככה הוא יהיה באנקר בהרכב ואבא יעקב יירגע. אם כבר להתנהל בנושא עמדת המגן השמאלי כמו מכבי נתניה של שנה שעברה אז עד הסוף.bs war כתב:
אחרי שהציעו פה לא מזמן את חן עזרא כמחליף לבוזגלו, זה עוד רעיון סביר.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אחלה רעיון!Sir Alex Ferguson כתב: אני בעד להסיט את בוזגלו לעמדת המגן השמאלי. ככה הוא יהיה באנקר בהרכב ואבא יעקב יירגע. אם כבר אנחנו מתנהלים כמו מכבי נתניה של שנה שעברה אז זה כבר יותר הגיוני.
אהבתי!
ובמקום דוידזאדה להביא את אצילי, בוזגלו מגן שמאלי שיודע להגביה

נקח אליפות השערים בהליכה, רק חבל שנספוג לא מעט שערים

הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- simply-red
משה, מספיק עם התגובות הקקיוניות האלו, אני עדיין מחכה לשמוע ממך מה כל כך הזוי בלהסיט את שבתאי לעמדת הקיצוני השמאלי?Sir Alex Ferguson כתב: אני בעד להסיט את בוזגלו לעמדת המגן השמאלי. ככה הוא יהיה באנקר בהרכב ואבא יעקב יירגע. אם כבר להתנהל בנושא עמדת המגן השמאלי כמו מכבי נתניה של שנה שעברה אז עד הסוף.
גם במידה ולא נמצא מגן לדעתי אפשר בכיף לשחק 3-5-2 עם שני שחקני קו בצדדים (אישית במערך כזה הייתי מנסה את שבתאי או ראדי).
ההרכב ייראה ככה בערך:
גורש
צדק טאהה ויטור
אוגו
שבתאי הובאן ביטון
מליקסון
לוסיו שהר/ברדה
במערך כזה אתה גם מרוויח את הפיווט כשחקן שמעבר לפותח בונקרים הוא גם משמש קיר לחלוץ השני (העמדה הכי טובה של ברדה אגב)
ההרכב ייראה ככה בערך:
גורש
צדק טאהה ויטור
אוגו
שבתאי הובאן ביטון
מליקסון
לוסיו שהר/ברדה
במערך כזה אתה גם מרוויח את הפיווט כשחקן שמעבר לפותח בונקרים הוא גם משמש קיר לחלוץ השני (העמדה הכי טובה של ברדה אגב)
ואתה מאבד את טוניdor69 כתב:גם במידה ולא נמצא מגן לדעתי אפשר בכיף לשחק 3-5-2 עם שני שחקני קו בצדדים (אישית במערך כזה הייתי מנסה את שבתאי או ראדי).
ההרכב ייראה ככה בערך:
גורש
צדק טאהה ויטור
אוגו
שבתאי הובאן ביטון
מליקסון
לוסיו שהר/ברדה
כולה אלופת המדינה( אחרי 40 שנה) אחי לא אלופת אירופה עם כל הכבוד, יש מצוי ויש רצויForeverRed כתב:תעשו טובה, מספיק עם ההצעות ייאוש האלה.
החום משפיע עליכם חזק אה?
אחד הופך את שבתאי למגן, השני עובר ל3 בלמים(מה יקרה כשמישהו יפצע?יורחק?) ושם את ביטון בהרכב.
הלו, זה לא משחק מנג'ר והאלופה עם תקציב כזה גדול לא צריכה לעשות ניסויים הזויים.
אחד הופך את שבתאי למגן, השני עובר ל3 בלמים(מה יקרה כשמישהו יפצע?יורחק?) ושם את ביטון בהרכב.
הלו, זה לא משחק מנג'ר והאלופה עם תקציב כזה גדול לא צריכה לעשות ניסויים הזויים.
יש מצוי ויש הזוי.שיש כתב: כולה אלופת המדינה( אחרי 40 שנה) אחי לא אלופת אירופה עם כל הכבוד, יש מצוי ויש רצוי
מצוי זה אמבולה, הזוי זה ההצעות האחרונות.
שבתאי לא מספיק מהיר לטעמיsimply-red כתב: משה, מספיק עם התגובות הקקיוניות האלו, אני עדיין מחכה לשמוע ממך מה כל כך הזוי בלהסיט את שבתאי לעמדת הקיצוני השמאלי?