קבלו את הזר הבא !
Re: קבלו את הזר הבא !
מה זה אם לא נטו משיכת תשומת לב ?
הרי לא מדובר פה באיזה אניפורמציה חדשה, איזה מידע שיחכים את גולשי הפורום, בטח שלא איזה דיון עמוק .
אם היה אומר את שם השחקן אז מיילא.
אבל גיל פשוט רוצה להראות שהוא מקושר עלאק בעולם הכדורגל וכל הזמן בא אלינו עם אינפורמציות מצחיקות ורמזים הזויים.
ואנחנו? משתפים פעולה, כבר 4 עמודים.
הרי לא מדובר פה באיזה אניפורמציה חדשה, איזה מידע שיחכים את גולשי הפורום, בטח שלא איזה דיון עמוק .
אבל גיל פשוט רוצה להראות שהוא מקושר עלאק בעולם הכדורגל וכל הזמן בא אלינו עם אינפורמציות מצחיקות ורמזים הזויים.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
- אימפריה באדום
- Title: crazyred
4 עמודים ונכון לעכשיו גם 48 הודעות!ניב כתב:מה זה אם לא נטו משיכת תשומת לב ?
עם הוא בסוף סתם שיקר אז הוא סתם עשה לעצמו נזק גולשי הפורום יותר לא יאמינו לו ולא יגיבו בטופיקים שלו!
http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up2/zjqnmkj2wrjy.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
זה לא קשור לשקר או לא, אני דווקא נוטה להאמין, השאלה האמיתית היא מה הטעם בפירסום הודעה שאומר- אני יודעת מי מגיע לבאר שבע ואתם לא?
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
זה לא פעם ראשונה שהוא עושה את זה,ולדעתי גם לא פעם אחרונה.crazyred כתב:זה לא קשור לשקר או לא, אני דווקא נוטה להאמין, השאלה האמיתית היא מה הטעם בפירסום הודעה שאומר- אני יודעת מי מגיע לבאר שבע ואתם לא?
אני חושב שהוא אוהב לקבל תשומת לב,ושהוא נהנה מזה שהוא כביכול יודע דברים ואנשים אחרים.
אולי הוא רוצה שידברו איתו קצת,מרבון לך תדע מה המצב שלו.
הוא לא יודע.באר שבעי באדום כתב:ויש לי שאלה חברים
איך גיל שגיב יודע?מה הוא עובד עם המועדון?
מצטער גיל, אבל אחרי עניין המאמן אני כבר לא מאמין לכלום .
זכותך עדי ואני בהחלט מכבד את הבחירה שלך.עדי פרץ כתב: הוא לא יודע.
מצטער גיל, אבל אחרי עניין המאמן אני כבר לא מאמין לכלום .
צר לי אבל נסיון העבר לימד אותי שלא לפרט,שים לב שגם אתה לוקח את דוגמת המאמן בתור טענה שגורמת לך שלא להאמין לדברי....
מעט מצחיק אבל אתרי האינטרנט וגם המכובדים שבהם מפוצצים במידע על סיכומים,שיחות,כוונות...שלא מגיעות לכלל חתימה. ואתה אני ובעצם כולם ממשיכים לקרוא ולהעביר את אותו מידע האחד לשני מבלי לקבוע שאנחנו לא מאמינים לאופירה אסייג רק בגלל שיצאה בידיעה "ביממה הקרובה פרדי דוד יחתום בבאר שבע"
תבין, לא אחת סיכומים לא מגיעים לכלל חתימה.
זה לא אומר שסיכום לא היה.

גם מרבית מהפרסומים שלך אינם מגיעים לידיי חתימה..גיל שגיב כתב: צר לי אבל נסיון העבר לימד אותי שלא לפרט,שים לב שגם אתה לוקח את דוגמת המאמן בתור טענה שגורמת לך שלא להאמין לדברי....
מעט מצחיק אבל אתרי האינטרנט וגם המכובדים שבהם מפוצצים במידע על סיכומים,שיחות,כוונות...שלא מגיעות לכלל חתימה. ואתה אני ובעצם כולם ממשיכים לקרוא ולהעביר את אותו מידע האחד לשני מבלי לקבוע שאנחנו לא מאמינים לאופירה אסייג רק בגלל שיצאה בידיעה "ביממה הקרובה פרדי דוד יחתום בבאר שבע"
כך שזה אותו דבר.
ההבדל הוא שבאותם אתרים מפרסמים את שם המועמד...
הדיונים שלך, כמו שכבר אמרו פה באחד הדפים, הם יותר כמו "הנה אני יודע ואתם לא.." או "הנה אני מקושר ואתם לא", כאילו אתה מנסה להתגרות במישהו...
במה תרם שפתחת את הדיון הזה אם לא למריבה?! (ואתה יודע שזה יגרום למריבה אך ממשיך בכל זאת... כאילו ששאתה נהנה מזה)
כדי שנדע שיש מישו קרוב לסיכום?!...הרי יש עוד 20 כאלו... וגם אצל ההוא שהזכרת, כמו השאר, יש סיכוי לא קצת שכלל לא יחתום.
בין אם תפרסם את השם ובין אם לאו, סיכוייו לחתום זהים.

שתבין אני לא בא לרדת עליך או משו, אבל..גיל שגיב כתב:
זכותך עדי ואני בהחלט מכבד את הבחירה שלך.
צר לי אבל נסיון העבר לימד אותי שלא לפרט,שים לב שגם אתה לוקח את דוגמת המאמן בתור טענה שגורמת לך שלא להאמין לדברי....
שתדע שלמדתי לא להאמין גם לאופירה אסייג.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
AS1 כתב: "מרבון " ? איזו שפה זאת ?
יידיש.
"מסכן"..

מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
מרבון זה אכן מסכן אבל במרוקאית איזה יידיש?
ומה אין לכם חיים חוץ מלהתעסק בבחור אם הוא קיים או לא אם זה נכון או לא מה עובר עליכם הוא בסך הכל מנסה לגות לכם קצת את המחשבה תשתחררו.
אגב כמו שכבר רשמתי אם זה לא ברור מדובר בג'וניור ויסה בעיקר בגלל שהבחור רשם שהוא משחק בקבוצה עם הרבה תקוות, זאת אומרת הפועל פתח תקווה.
או שויקטור מורוז חוזר לעונת פרישה.
ומה אין לכם חיים חוץ מלהתעסק בבחור אם הוא קיים או לא אם זה נכון או לא מה עובר עליכם הוא בסך הכל מנסה לגות לכם קצת את המחשבה תשתחררו.
אגב כמו שכבר רשמתי אם זה לא ברור מדובר בג'וניור ויסה בעיקר בגלל שהבחור רשם שהוא משחק בקבוצה עם הרבה תקוות, זאת אומרת הפועל פתח תקווה.
או שויקטור מורוז חוזר לעונת פרישה.
רק אהבה תנצח...
לכול המשמיצים למיניהם,קחו תרופת הרגעה.
מכיוון שיצא לפירסום הערב בתוכנית ברדיו דרום...
הזר הוא - ג'וניור ויסה.
בשלב זה יש הסכמה של השחקן להגיע אולם קיימת מחלוקת כספית לא מבוטלת...
ותזכרו איפה קראתם על זה לראשונה.
הזר הוא - ג'וניור ויסה.
גיל.. חמוד.. קודם כל תרגע..גיל שגיב כתב:לכול המשמיצים למיניהם,קחו תרופת הרגעה.
הזר הוא - ג'וניור ויסה.
אף אחד לא מנסה להשמיץ אותך, ואף אחד לא נגדך...
וגם שהשם פורסם (אל אף שלא היה קשה להבין מהחידה) זה ממש לא משנה את העניין...
הבעיה בדיונים האלו שזה נראה כאילו אתה מנסה להתגרות במישהו... "אני יודע ואתם לא.." או "אני מקושר ויודע הכל לפניכם..".
זה רק יוצר מריבות בדיונים שאתה פותח.
תפתח דיון נורמלי עם שם של מועמד וזהו.. אל תבטיח שהוא חתם.. תאמר שהוא סמו"מ.. מה שבאמת קורה ותאמין יל שיכבדו אותך הרבה יותר...
אני מאוד מקווה שתה לא באמת נהנה לארות את כולם רבים איתך...
שיהיה לך שבוע מצויין.
נ.ב.
ואתה יכול לראות שלא פרסום השם זה מה שפוגע במו,מ כמו שטענת באחת התגובות שלך לגבי אי פרסום השם.