החלוץ הברזילאי לוסיו חתם ל 3 שנים.

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
YallaHapoel
Title: קרייזי-רד

Re: החלוץ הברזילאי לוסיו סיכם את תנאיו ל 3 שנים.

שליחה על ידי YallaHapoel »

מאמין שנראה עוד החתמה גדולה בחלון הזה.
לדעתי זאת הסיבה שבחרו לחסוך פה.

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

YallaHapoel כתב:מאמין שנראה עוד החתמה גדולה בחלון הזה.
לדעתי זאת הסיבה שבחרו לחסוך פה.
זה זמן קהת\אצילי

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

blueman כתב: זה זמן קהת\אצילי
מה נעשה עם אצילי ? טוני, שהר, בוזגלו, מליקסון, גאדיר ?
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

גדי כתב:
גאדיר יושאל בוודאות...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

גדי כתב:

התסריט הוא כזה:
1. בוזגלו לא פותח במולדובה
2. עמה יעמיק עוברים שלב
3. יעקב יוצא בסדרת ראיונות חריפה
4. אלונה אומרת עד כאן
5. עם היציאה מהבוררות נסגר טרייד בוזגלו-אצילי עם השלמת שכר מצד אבי נמני השושבין

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

חברה אתם קולטים שהשם משפחה שלו זה סוארס?
אז איזה סוארס נקבל, הנשיכות והגולים או שהוא יהיה כמו סוארס שלנו ולא יכבוש יותר מדיי אבל הקהל יתאהב בו?

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

גדי כתב:
גדי ומה עם מחשבה קצת קדימה?ברדה ומליקסון ביישורת האחרונה שלהם.
אצילי, קהת ודמארי לא שחקנים שמייצרים כל יום בכדורגל הישראלי.
בנוסף אליך יש את מכבי תל אביב ומכבי חיפה ומי שתמצמץ ראשונה תמצא את עצמה ללא ישראלים מובילים לשנים הבאות.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

קשה לי עם ביקורת שלא מבוססת על יידע של התמונה כולה.
אנחנו לא יודעים מה היה התהליך ומה שברור שאם הבחור היה פה ביום חמישי אז כל העניין עם אלמיידה היה בשבוע האחרון ספינים של סוכנים.

יש לנו עומס אדיר בחולייה הקידמית - חשוב מאוד לדעתי להביא מישהו שמסוגל לשבת על הספסל גם.

להפנות חיצים לדודו זה דבר הזוי שמראה שאנשים לא מבינים בכלל את התהליכים בקבוצה. כאילו דודו מחליט מי יבוא ?
אין לי ספק שדודו העביר לברק עשרות שמות של חלוצי 9 וברק בפינצטה בחר.

דבר נוסף, קבוצה צריכה ללמוד גם להביא שיחוקים (אוגו, הובאן...)
גם חיפה וגם מכבי זרקו מיליונים בשנים האחרונות על פלופים (מיצל, אדריסו, ידין, גבאי, שכטר, דרניציץ, עומר ורד, חלוץ מביתר ששחכתי את שמו, בן בסט, אזולאי, סה, ורמוט, טל בן חיים, שפונגין, ...)

למשפחת ברקת יש כסף אבל מי שקצת קורא עיתונים כלכליים יודע שיעקב שחר עשיר מהם ביותר ממילארד שקל שלא נדבר על הקנדי. הם לא יכולים להתחרות בהם באותם כלים
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

CrazyRed7 כתב: גדי ומה עם מחשבה קצת קדימה?ברדה ומליקסון ביישורת האחרונה שלהם.
אצילי, קהת ודמארי לא שחקנים שמייצרים כל יום בכדורגל הישראלי.
בנוסף אליך יש את מכבי תל אביב ומכבי חיפה ומי שתמצמץ ראשונה תמצא את עצמה ללא ישראלים מובילים לשנים הבאות.
צודק לחלוטין אבל זה אומר שצריך לקבל החלטות קשות. ברור שגאדיר יצטרך לעזוב. אבל אפשר להחזיק 5 "כוכבים" על 2 עמדות ?

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

yedidel כתב:

התסריט הוא כזה:
1. בוזגלו לא פותח במולדובה
2. עמה יעמיק עוברים שלב
3. יעקב יוצא בסדרת ראיונות חריפה
4. אלונה אומרת עד כאן
5. עם היציאה מהבוררות נסגר טרייד בוזגלו-אצילי עם השלמת שכר מצד אבי נמני השושבין
איפה חותמים?
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

גדי כתב:קשה לי עם ביקורת שלא מבוססת על יידע של התמונה כולה.
אנחנו לא יודעים מה היה התהליך ומה שברור שאם הבחור היה פה ביום חמישי אז כל העניין עם אלמיידה היה בשבוע האחרון ספינים של סוכנים.

יש לנו עומס אדיר בחולייה הקידמית - חשוב מאוד לדעתי להביא מישהו שמסוגל לשבת על הספסל גם.

להפנות חיצים לדודו זה דבר הזוי שמראה שאנשים לא מבינים בכלל את התהליכים בקבוצה. כאילו דודו מחליט מי יבוא ?
אין לי ספק שדודו העביר לברק עשרות שמות של חלוצי 9 וברק בפינצטה בחר.

דבר נוסף, קבוצה צריכה ללמוד גם להביא שיחוקים (אוגו, הובאן...)
גם חיפה וגם מכבי זרקו מיליונים בשנים האחרונות על פלופים (מיצל, אדריסו, ידין, גבאי, שכטר, דרניציץ, עומר ורד, חלוץ מביתר ששחכתי את שמו, בן בסט, אזולאי, סה, ורמוט, טל בן חיים, שפונגין, ...)

למשפחת ברקת יש כסף אבל מי שקצת קורא עיתונים כלכליים יודע שיעקב שחר עשיר מהם ביותר ממילארד שקל שלא נדבר על הקנדי. הם לא יכולים להתחרות בהם באותם כלים
קהת או אצילי אם יגיעו יגיעו על עמדות של שחקנים שעוד מעט יעשו שלום.
בוזגלו בעונה אחרונה ואם ימשיך להראות כמו שנראה במשחקים בעונה שעברה ובמשחק האחרון באירופה גם אף אחד לא ממש יתגעגע אליו אם יעזוב בקיץ הבא.
ראדי כבר לא ילד וכנראה עונה הבאה יעזוב, כנ"ל הובאן אם הלוואי שהובאן ישאר פה גם שיפרוש הוא מלך אמיתי.
וברדה גם לא ילד ומי יודע אולי גם הוא יפרוש בקרוב.
זה אומר שיש לנו איזה 4 שחקנים שהם עמוד השדרה של הקבוצה בשנתיים-שלוש האחרונות וצריכים להביא במקומם כבר עכשיו שחקנים שיחליפו אותם אחרת נשאר בלי כלום.
אני כמובן לא מדבר על זר במקום הובאן כי אין מקום, אבל קהת או אצילי זה בהחלט התחלה בכיוון הנכון.
אם לא יעשו אצלנו מהלכים כאלו בסוף נמצא את עצמנו שוב נלחמים על שחקנים ישראלים אפורים בדרך לעוד עונות בנוניות.

סמל אישי של משתמש
סניור

שליחה על ידי סניור »

גדי, אני רק מקווה שלברק יש פינצטה אחרת מזו של רוני לוי :)

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

גדי כתב:
לפי דעתי אם יש אופציה להביא את אצילי על חשבון בוזגלו בכר ואלונה חותמים עכשיו.
אם יש אופציה להביא את קהת על חשבון ראדי אני חותם עכשיו, בכר אני לא בטוח כי הוא מאוד תופס מהניסיון של ראדי. אבל כמו שאמרו פה מעלי, חייבים להצעיר קצת את הקבוצה בשחקנים שיובילו את הכדורגל בשנים הבאות, ובנוסף ידוע שהשוק הישראלי הוא דל, אצילי וקהת הם הכוכבים של השנים הבאות, קבוצות שיזכו בהם היום ידברו גבוה בשנים הבאות, אנחנו חייבים לזכות בלפחות אחד מהם.
לגבי מה שרשמת על בחירת הזרים, אני מסכים איתך לחלוטין, זר במשכורת גבוהה\שם לא בהכרח ערובה למשהו טוב שיצליח פה ומצד שני שחקן בלי רקורד לא בהכרח ייכשל פה, אבל כשמביאים זר מנסים לעשות את כל השיקולים כדי למזער את הסיכויים שהוא ייכשל וכדי להגביר את הסיכויים שהוא לא יערער את מצב הקבוצה וישתלב כמה שיותר, ואני מאמין שאם בסוף החליטו שלא להביא לפה את אלמיידה זה היה כי בחישוב הכולל שכר גבוהה משמעותית מכל הכוכבים שלך + הבנה ששחקן כזה בא להרכב פותח וידחוק כנראה את ברדה ובן שהר עמוק עמוק לספסל הובילה להחלטה שזה לא השחקן המתאים בתמונה הכללית. לגבי לוסיו, כנראה שבשיקולי עלות תועלת ובראייה חברתית במועדון מאמינים שהוא השחקן שישתלב הכי טוב בקבוצה, לא יערער את חדר הלבשה ויספק את המספרים, מקווה מאוד שהם צודקים.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

סניור כתב:גדי, אני רק מקווה שלברק יש פינצטה אחרת מזו של רוני לוי :)
חחחח. בחירת מילים אומללה

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

blueman כתב: לפי דעתי אם יש אופציה להביא את אצילי על חשבון בוזגלו בכר ואלונה חותמים עכשיו.
אם יש אופציה להביא את קהת על חשבון ראדי אני חותם עכשיו, בכר אני לא בטוח כי הוא מאוד תופס מהניסיון של ראדי. אבל כמו שאמרו פה מעלי, חייבים להצעיר קצת את הקבוצה בשחקנים שיובילו את הכדורגל בשנים הבאות, ובנוסף ידוע שהשוק הישראלי הוא דל, אצילי וקהת הם הכוכבים של השנים הבאות, קבוצות שיזכו בהם היום ידברו גבוה בשנים הבאות, אנחנו חייבים לזכות בלפחות אחד מהם.
לגבי מה שרשמת על בחירת הזרים, אני מסכים איתך לחלוטין, זר במשכורת גבוהה\שם לא בהכרח ערובה למשהו טוב שיצליח פה ומצד שני שחקן בלי רקורד לא בהכרח ייכשל פה, אבל כשמביאים זר מנסים לעשות את כל השיקולים כדי למזער את הסיכויים שהוא ייכשל וכדי להגביר את הסיכויים שהוא לא יערער את מצב הקבוצה וישתלב כמה שיותר, ואני מאמין שאם בסוף החליטו שלא להביא לפה את אלמיידה זה היה כי בחישוב הכולל שכר גבוהה משמעותית מכל הכוכבים שלך + הבנה ששחקן כזה בא להרכב פותח וידחוק כנראה את ברדה ובן שהר עמוק עמוק לספסל הובילה להחלטה שזה לא השחקן המתאים בתמונה הכללית. לגבי לוסיו, כנראה שבשיקולי עלות תועלת ובראייה חברתית במועדון מאמינים שהוא השחקן שישתלב הכי טוב בקבוצה, לא יערער את חדר הלבשה ויספק את המספרים, מקווה מאוד שהם צודקים.
חותם על אצילי במקום בוזגלו גם אם מאור יסיים עם 15 בישולים.

שלח תגובה