מעניין אותי משהו.
אם יקחו את בש ומכבי של העונה החולפת, איזה מקום אתם מעריכים שהן מסיימות בליגה הפולנית?
מחנה אימון 16/17
- סתיו רווח!.!
- Title: למסגרת במספרת הללויה!
- יצירת קשר:
Re: מחנה אימון 16/17
1-4
ברחובות, הולך שואל האם ישנם עוד מכורים להפועל 
לכל מקום הולך איתך הפסד או ניצחון אני נשאר שלך
תקראו לי מטומטם אוו אווו
תקראו לי משוגע אהה אההה
באר שבע גם בטוב אווו אווו
באר שבע גם ברע להלהלהלהלהל.....!
לכל מקום הולך איתך הפסד או ניצחון אני נשאר שלך
תקראו לי מטומטם אוו אווו
תקראו לי משוגע אהה אההה

באר שבע גם בטוב אווו אווו

באר שבע גם ברע להלהלהלהלהל.....!
העלו תקציר איפושהו?
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
https://m.ynet.co.il/Articles/4824260" onclick="window.open(this.href);return false;yedidel כתב:העלו תקציר איפושהו?
במשחקי אימון הדבר האחרון שמעניין זה התוצאה,אפילו היכולת לא מעניינת,כי מחנה אימון נועד בדיוק בשביל להרים את היכולת שוב מ0 אחרי הפגרה.
מה שמעניין זה ניסויי הרכבים,הציוותים,עבודה על מספר סגנונות שהשחקנים יתחילו לקבל צורה.
אם ניצחת זה קצת סבבה בשביל האוהדים ואולי נותן קצת מוראל לשחקנים דווקא ההיסטוריה מראה בדיוק ההיפך,מי שהייתה טובה במחנה ובהכנה נפלה קשה בליגה ואירופה.
לפרטים:מכבי חיפה.
זה הזמן להוריד חלודה לחזור מהחופש,להוריד את כל האלכוהול שנצבר להם בגוף במשך חודש פגרה ולהכניס אותם לשגרה.
המשחק מול שריף יראה אחרת לגמרי.
מה שמעניין זה ניסויי הרכבים,הציוותים,עבודה על מספר סגנונות שהשחקנים יתחילו לקבל צורה.
אם ניצחת זה קצת סבבה בשביל האוהדים ואולי נותן קצת מוראל לשחקנים דווקא ההיסטוריה מראה בדיוק ההיפך,מי שהייתה טובה במחנה ובהכנה נפלה קשה בליגה ואירופה.
לפרטים:מכבי חיפה.
זה הזמן להוריד חלודה לחזור מהחופש,להוריד את כל האלכוהול שנצבר להם בגוף במשך חודש פגרה ולהכניס אותם לשגרה.
המשחק מול שריף יראה אחרת לגמרי.